Nu ne vienu reizi vien ir bijis tā, ka saku viņam, lai tad gatavo pats vai brauc pie mammas. Pārsvarā jau esmu iecietīga, bet gadās uziet gaisā, jo runa jau ir tikai par sīkumiem, kas ēdienā būtiski neko nemaina, piemēram, viņa mamma, maisot salātus, majonēzei pievieno krējumu, bet es nē. Garšu tas nemaina gandrīz nemaz, pārbaudīju.. :D Bet vienmēr vajag to komentāru, ka viņa mamma liek to krējumu. Tieši tādi stulbi arī ir tie komentāri, par sasodītu krējumu, par to, ka viņa mamma griež kartupeļus uz dēlīša, nevis rokā turot, par to, ka karbonādi rīvmaizē apviļā divreiz, un tie tiek izmesti kā vienkārši fakti. Taisu ēst, viņš iet garām un tā arī pasaka: "Man mamma parasti griež kartupeļus uz dēlīša." Bez nosodījuma izteiksmes vai jebkādas intonācijas, kas to teikumu padarītu negatīvu, vienkārši tā pat, kā pateikt, ka ārā šobrīd spīd saule. Nesaprotu, no kurienes tas viņa nāk.
Es katrā ziņā nenoliedzu viņa mammas prasmes, un arī daudz ko esmu mācījusies no viņas, turpinu to darīt. Mačos daudz no viņas tehnikas, ne tikai atkārtoju receptes, bet ēdiena garša jau nemainās no tā, vai kartupelis ir sagriezts uz dēlīša vai nē, turklāt, ja pat tā izskats ir identisks abos gadījumos.
Pašai smieklīgi pārlasīt, jo it kā muļķības un izrunāta tēma, bet, kā uzpeld, tā aizsvilstos. :D