Jebkam ir savas sliktās puses, jo neviena ideoloģija jau nav nekas "dabisks", tas ir cilvēku radīts sociāls konstrukts. Mēdz būt riebīgas un vīriešus nīstošas feministes, jā. Bet tāpat mēdz būt labsirdīgi un cēlsirdīgi vergturi. Turklāt ņemot vērā to, ka verdzība ir pastāvējusi savus 10 000 gadu, to labsiržu bija ievērojams daudzums, varbūt pat lielākā daļa. Bet tas jau nenozīmē, ka vergturība tāpēc ir lieliska. Tāpat arī tas, ka jums nepatīk visi feministi, nenozīmē, ka feminisms kā ideoloģiska sistēma ir nekam nederīgs.
Kas attiecas uz briesmīgajiem Ziemeļvalstu sievietēm un vīriešiem, es nesaprotu par ko tu runā. Vēlāk iziešu ārā uz ielas un paskatīšos, bet es esmu diezgan pārliecināta, ka tāpat neredzēšu nevienu, kas "būtu par kaut ko pārvērties". :-D
Tava lielākā problēma, manuprāt, šajā visā ir vīrišķības un sievišķības koncepti. Nezinu vai tu to atskārtsti, bet šie koncepti nav universāli un bioloģiski, tie ir kulturāli. Un kulturāli relatīvi. Bioloģiski tu esi mātīte. Vienīgais, kas tevi pa īstam atšķir no tēviņa ir bērnu dzemdēšana. Kulturāli savukārt tava sievišķība ar bērnu dzemdēšanu ir saistīta daudz mazākā mērā, īpaši, cik saprotu tavā individuālajā gadījumā. Kas tad ir tas, kas to tavu sievišķību tavuprāt definē - nespēja ieskrūvēt skrūvi un lakoti nagi?