Varbūt tāpēc, ka puiši in general ir spēcīgāki ...
Tomēr nevaru tādu repliku atstāt novārtā.
Piepumpēties var jebkurš, varbūt vienīgi nē kāda anoreksiķe - caca, bet pievilkties ir krietni krietni sarežģītāk!
Puisis var būt ar muskuļainām rokām, bet vienalga būs grūti pievilkties. Nezinu kā citās klasēs, bet manā retajam bija labas atzīmes par pievilkšanos, kamēr meitenēm gandrīz visām par ''pumpēšanos'' labas.
Un mans piemērs bija par to, ka meitenēm ļāva ''viltus'' pumpēšanos pildīt jeb celīšos, kamēr piemēram puišiem obligāti bija jāpievelkas nevarēja piemēram tā vietā klasisko pumpēšanos pildīt.
Un nē, es to visu par sevi nestāstu, lai gan jā ir problēmas pievilkties (varu 1, max 2).
Tas bija piemērs ar kuru gribēju parādīt to, ka no vīriešiem fiziskajā ziņā tiek prasīts daudz, nerēķinoties ne ar fiziskajiem dotumiem, ne ar veselību, kamēr sievietēm ir ''atlaides''. Bieži vien nepamatotas. Un nē, es nesaku, ka sievietēm, ja pašas to nevēlas, ir jābūt fiziski spēcīgām (tiesa cosmo kārnajam, vārgajam standartam arī nav jābūt..kas tā par sievieti, kas baidās pacelt kaut mazliet smagāku? Nīkule...).
Pareiza sistēma būtu, ka individuāli skatītos, ne pēc dzimuma, jo ir gan sievietes, kas ir stiprākas par vairumu vīriešu, un ir arī vīrieši, kas ir vājāki par vairumu sieviešu (un nē, es tāds neesmu).
Gēni vai slimība, vai kas cits pie tā vainīgs.
...................
Ar to es gribu pateikt, ka visam ir jābūt līdzsvarā. Lai vai kā, ne man skaidrot šādas lietas. Tur pašam ir savā prātā jāapjēdz, ka ne visur var iedalīt tik vnk iedalījumā kā vīrietis un sieviete.
Lai vai kā novēlu visiem nodzīvot dzīvi tādu kā paši vēlas. Ar vai bez kādām ''fīčām'', tas katra paša ziņā.