Jūsu aptieciņa ceļojuma laikā

Patīk
Reitings 4103
Reģ: 09.08.2016
Ko ņemat līdzi savā "aptieciņā", kad dodaties ārpus mājas uz ilgāku laiku, īpaši, ja vēl uz citu valsti, kur kuru katru tableti nemaz tā nevar dabūt. Kādi ieteikumi?
Pagaidām manā sarakstā:
Plāksteri
Ibumetīns
Ogle vai Smecta, ja nu vēders sagriežas :-D
12.09.2016 11:45 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Klasiskās pretsāpju zāles nekad neņemu, jo kaut kā ceļojumos nemēdz nekas tā pēkšņi traki sāpēt tāpat vien. Zinu, ja sāpēs, tad jāsauc būs ātrie, nevis jādzer ripas...
Topā ir vēderzāles, jo ir gadījies apēst kaut ko neriktīgu un tad tik sākas jautrība. Pretalerģijas zāles arī ir bijušas noderīgas. Plāksteri un dezinficējoša/ārstējoša smēre.
13.09.2016 23:58 |

Reitings 62
Reģ: 21.05.2016
Aptieciņas sastāvs ir atkarīgs kāds ceļošanas veids un kāda valsts. Bet pamatā- ibumetīns, paracetamols, plāksteri, curiosin, pretalerģijas zāles, Acic krēms un diez gan daudz dažādu medikamentu gremošanas traktam, daba mani, par nelaimi, ir apveltījusi ar pārlieku jūtīgumu pret pārtiku. Labāk es nodrošinos, nekā sabojāju atvaļinājumu neizmantojot farmācijas sniegtos "labumus". Pēdējā ceļojumā pilsētā aptieku tā arī neatrādām, lai gan bija zināma adrese un pilsēta nebija no mazajām.
14.09.2016 08:38 |

Reitings 1660
Reģ: 15.08.2014
ir taču bezrecepšu kaut kādas smēres. Ir ko ieteikt, lai atvieglotu sāpes kājās pēc garas dienas?

Detralex iekšķīgi. Smērē vai nu Lioton, vai Venoruton. Var arī kādu no dabīgajām ar kastani. Vēl var Fleboxar, Venogel.
14.09.2016 08:47 |

Reitings 51
Reģ: 10.07.2016
Man vienmēr un visur ir līdzi manas sliktās dūšas zāles. Tās ir diezgan stipras recepšu zāles, tādēļ nekur citur es tādas nedabūšu + pārbaudīta vērtība, nezināmas pat būtu bail mēģināt.
Bet, ja kaut kur tālāk, tad šīm klāt vēl nāk ibumetin un nospa.
14.09.2016 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits