Sveiki,mans virietis tika darba del nosutits uz komandejumu,dzivoja kopmitnes- studentu,nav vins no veca gala 25 gadu vecs,viss bija kartiba lidz vienam bridim,kad pamaniju kad viena skukene skatijusies vinam profilu socialajos tiklos,jamin kad abiem uzvardi vienadi,bet tas ta,divainakais tas kad vina ari ir no ta gala kur viram bija komandejums un skolniecite tehnikuma jamin tas kad pec galerijam var noprast kad ari ir kojeniece.
Greiserdibas makta vinai jautaju ka vina atradusi manu virieti,vina saka kad esot meklejusi onkuli kuram tads pats uzvards,bet jamin kad manam virietim zem profila radas vecums 25,tad jautajums kads vel onkulis ,onkulim jabut vismaz teva vai mates vecuma!
Vai jus mana vieta ticetu tadam sakritibam?Neliktos parak aizdomigi?Japiemetina vel kad vins ar kolegiem katru vakaru dzerstijas un tagad kad uzdodu jautajumus saka nezinu,neatceros,ka es varu zinat ,nav neka bijis.
Jutos sausmigi ieksa viss varas un sirds znaudzas cokura!
Sanaca kartigs strids ,del ta tagad vins nem atvalinajumu lai nav jabrauc uz turienem ,pazinoju to ari tajai meitenei,protams bija ari cita sarakste pirms tam,tad ta divaini palikas
saka vina man parmest par manu greiserdibu,ja man nebutu divi berni vins mani noteikti pamestu,kad es esot slima,parmeta ja es vinu miletu kad man tad tik slimas domas galva nenaktu.