Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vistas karbonāde

 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Tā kā es neuzticos nepārbaudītām receptēm, nāku forumā.
Kā uztaisīt labu vistas karbonādi? Var gan ar, gan bez siera un citas variācijas.
11.09.2016 16:12 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Nevar būt ka neviens necep vistas karbonādi. :D
11.09.2016 18:16 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Lai kā arī izdomā taisīt, iesaku vistu iemērt pienā uz kādām 2h. Vistas gaļa kļūst mīksta, mīksta.
11.09.2016 18:20 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
iemērkt *
11.09.2016 18:21 |
 
Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Nezinu kas ir vistas karbonāde, bet es cepu vistas fileju. :-D
Patīk olai brokastu majonēze piejaukt, tad tāda mahten sulīga. :-D
11.09.2016 18:39 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mani jau vārds karbonāde ļoti vienmēr ir atbaidījis, tā kā nē, tiešām netaisu arī vistas karbonādi. (s)
11.09.2016 18:47 |
 
Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Vēl man garšo tāds ļoooti neveselīgais variants - apcep vistas fileju panējumā un pa virsu liek bekonu, tomātus, sieru un iemet cepenē. :-D
11.09.2016 18:55 |
 
Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Varbūt tas ir garšīgi, bet nē, es netaisu, jo tā ir lieka kaloriju deva. :D Man šķiet, ka vistai ir ļoti daudz citas (veselīgākas un garšīgākas) variācijas.
11.09.2016 18:59 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Mees nekad netaisam vistas karbonadi,bet es domaaju ,ka taa ir ta pati recepte kas ar cuuku utt-izklapee un tad iemeerc tajaa sastaavaa-olas un milti -apvilaa un tad uz pannas!
11.09.2016 19:01 |
 
Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
manās mājās to sauc par mazliet apklalpētu, apbērtu ar sāli, pipariem, apviļātu miltos un olā unn uz pannas izceptu :D
11.09.2016 19:05 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Pilngraudu miltus vai rupjmaizes rīvmaizi varētu izmantot vai labak nē?
11.09.2016 19:41 |
 
Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Esmu izmantojusi pilngraudu miltus, ir ok.
11.09.2016 19:47 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Vistai man patīk izmantot vairāk rīvmaizi. Cūkgaļas karbonādi labāk miltos apviļāt.
11.09.2016 19:52 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Mandeļu miltos apviļļāta vistas fileja (nu iepriekš izmērcē tā pienā, tad iemērkta olā ar garšvielām ) arī ir ļoti garšīgi.
Patīk arī samalt nesaldinātas kukurūzas pārslas un tajās veidot garoziņu vistai.
11.09.2016 20:00 |
 
Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Vista ļoti mīksta sanāk, ja pirms gatavošanas iesmērē ar kariju 8-)
11.09.2016 21:01 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es apviļāju ola+kartupeļu ciete+garšvielas. Bet nu, taisu baigi reti, apmēram 1-2 reizes gadā.
11.09.2016 21:07 |
 
Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Brrr karijs. :-D:-D
11.09.2016 21:11 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Gaļas iesmērēšana ar sinepēm to arī mīkstina. Es vienmēr izmantoju šim nolūkam Dižonas sinepes, jo citas neiet vienkārši tik ļoti pie sirds.
11.09.2016 21:18 |
 
Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
samalt nesaldinātas kukurūzas pārslas un tajās veidot garoziņu vistai.

+++
Mans mīļākais panējums vistiņai.
11.09.2016 21:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits