Vai draugu imitāciju - es nesen pamēģināju aplikāciju "Speaky" - tur visi ar mērķi mācīties valodas, vari kādam uzrakstīt, kam norvēģu ir dzimtā un pajautāt :)
Nekur nedošos. Pa dienu tīrīšu māju, vakarā skaušos grāmatu un pierakstu jūklī, varbūt noskatīšos filmu. Tikai es jau pāris dienas gribu noskatīties filmu, bet neviena anotācija neuzrunā.
Nedosimies uz Baltajām naktīm. Neesmu pat paskatījusies programmu, kas būs. Iemesls ir tāds, ka ar auto nav jēga braukt un lielie cilvēku pūļi mani nesaista. Agrāk man bija vienalga, pat tieši bija interesanti, ka daudz cilvēku, bet laikam ar gadiem trakums nozūd un gribās vairāk mierīgumu un klusumu. Dažreiz jau, protams, var, bet tad ir jābūt noskaņojumam. :)
Agrāk man bija vienalga, pat tieši bija interesanti, ka daudz cilvēku, bet laikam ar gadiem trakums nozūd un gribās vairāk mierīgumu
LaLaLa, identiski tas pats, agrāk patika masu pasākumi, bet šķiet, ka nē, tagad kaut kā es jūtos nekomfortabli, grūti pārvietoties un tā, bet pa retam, ja ir kompānija utt., tad kapēc gan ne. :D Balto nakti vienu reizi apmeklēju sen atpakaļ, bet īsti darīt ko nebija..
Meitenes kaa tikt valaa no uzmaaciba pieludzeja ? Sodien manis delj brauc uz Liepaju un nav man velme vinu satikt.:-D Domaaju kaa atsuties, jo samejam visticamak nav pat Liepaja naktsmajas. Negribu tadu savaa istabaa izmitinaat.
MAD - kādā vēl tavā istabā??? Tu viņu neesi aicinājusi, attiecīgi, tev neviens nav jāizmitina. Hostelī gultas vietu var dabūt pat par 9 eiro, tikko booking.com skatījos. Pabrīdini savu Romeo, lai jau laicīgi norezervē sev naktsmītni.
Pabrīdini savu Romeo, lai jau laicīgi norezervē sev naktsmītni.
:-D Sveikas! Laiks tiiik saulains, bet iekšā tāāāds pelēks mākonis sēž. Pirmo reizi gandrīz 30 gados kas līdzīgs depresijai vai kam tādam. Aizvilku žalūzijas, lai saule netraucē internetā sēdēt un plānoju turpināt mājas izmēšanas darbus. Kur vēl varētu nodot labas drēbes (gan bērnu, gan sieviešu), izņemot ziedot.lv? 3dienas revidēju plauktus un nu jau ir mašīnai pus bagāžnieks piekrauts ar apģērbu/grāmatām/rotaļlietām, tikai, kur, lai ved?
Pats izlema braukt, gribeja lai Karostu izrada. Peksni nav naksmaju. Tas man nebija ieplanots. Ekskursija aizvest bez problemam bet ne jau ar visu parejoi. Nav nekads romeo:-D
Jā, es domāju veikalu "Otrā elpa" (tas , manuprāt, ir ziedot.lv veikals). Laikam jāsadala mantas 2 kaudzēs - pārdodamajās (priekš OE) un tādās, kuras lielus ienākumus nenodrošinās. Paldies par kastu ideju:)
MADasaHATTER, tā arī pasaki, ka pie Tevis nevarēs palikt, lai rezervē hosteli vai kas nu Liepājā pieejams. Fu, nepieklājīgi tā uzkrist uz galvas un vēl uzprasīties ciemos.
Labrīt. Šodien purpināšanas un kašķu diena. Svari nerāda vēlamo, kaut ēdu pēc plāna (ar mazām nobīdēm...). Jāsāk domāt, kā pārbaudīt vielmaiņu vai vairogdziedzeri, ja svars negrib tik ļoti nākt nost, ka, manuprāt, tas jau iet pretrunā ar kaloriju deficīta likumu.