Labrīt! Šorīt mani agri pamodināja, bet priecājos, jo varēšu agri visu izdarīt :-P Ašais jautāajums - aizpildot informāciju par sūtījumu, man prasa norādīt novadu? Kas rīgā skaitās novads? Piemēram, Teika? :D
Jup, šorīt mašīnā rādīja +14, vakar tikai +7 un aizvakar +9 :-P:-D Labrīt visām! Jāpastrādā, vakarā sports un kaut kad jāsaņemas aplīdzināt matiem galus, lai aug raženi :-D
Labrit! Es šodien arī laižu vasaru prom! Vakar nopirku divus feinus džemperus, vienu koši dzeltenu, otru maigi rozā. Vismaz krāsu ziņā vēl esmu vasarā. :D Skapi arī derētu izrevidēt, vasaras drēbes jāliek nost, bet roka neceļas. Gribas vel to siltumiņu!
cau, man te nav laika sēdēt, atradu netā nodarbi. vēl šis tas youtube japameklē un ta būs miers.. apskat''iju toņus veikalā pēc bildes telefonā, kosmētikai nu galīgi traki izskatās mans ziemas tips, luupas tumshas vaigi roozaa haha tas roza dikti daud z jaliek lai kko redzetu, lab ka nenopirku.
Selīna,čau! smagi iet, bet es turos, ko man citu atliek darīt! izņēmu šķiltavu krājumus no somas, žēl pilnīgi palika, tik ilgi ar mani katru dienu kopā bija :D bet es turos, nokačāju kaut kādu appu, kurš man ziņo, ka esmu ietaupījusi jau 2 dienas savas dzīves un 2 eiro :D ka tev?? :D
hellish ♥ - malacis! (l) turies! Es arī turos, šodien kaut kā mazliet biežāk tās domas prātā nāk, bet dzīvot var :D wee - jap, kurīt vairs nav stilīgi! :D :D
pff... es lieku savu galvu ķīlā , ka visi šie , es no septembra vairs nepīpēju , pat jauno gadu nesagaidīs .... Katram paziņu lokā ir ļaunais pīpmanis kurš visus velk līdzi uzpīpēt/pastāvēt kompānijas pēc :D
Katram paziņu lokā ir ļaunais pīpmanis kurš visus velk līdzi uzpīpēt/pastāvēt kompānijas pēc
Pēdējā laikā laikam šie cilvēki besī visvairāk. Katru reizi šķiet ka man salūzīs mugurkauls un es uzpīpēšu ar viņiem kopā, lai gan nekad neesmu bijusi smēķētāja. Lēnām pārvilks mani melnajā pusē :D
wee - nu cerams, ka tik traģiski nebūs :D es jau ceturto nedēļu cenšos nesatikt tos, kuri smēķē :D izņēmums ir draugs, bet ar to esmu iemācījusies sadzīvot. Ceru tomēr nekad vairs neatgriezties pie šī netikuma. Nevarēju es to izturēt vairs ne fiziski, ne morāli. Tā paciņa dienā mani reāli beidza nost..
Lai izdodas atmest smēķēšanu, meitenes, tas ir tiešām labākais, ko varat izdarīt savas veselības vārdā, turaties :) Man atkal vajag atmest ēšanas baudu, septembris vienos svētkos ir, visu laiku jāiet ciemos. Šovakar arī. Nezinu, kā atturēties no kūciņām un citiem gardumiem :D