Ir grāmatu saraksts, kuras vēlos izlasīt, tapis laika gaitā no dažādiem ieteikumiem un avotiem. Pinterest sekoju pāris grāmatu tēmām, tad arī izlasu, ja kaut kas interesants parādās uz sienas un krāju mapītē. Grāmatas, kuras vairs nav veikalos pieejamas, labpraāt iegādājos lietotas internetā.
Jaunas grāmatas izvēlos uz vietas izlasot kopējo aprakstu un ieskatoties pirmajās lapās. Ir divi mīļākie grāmatveikali, muzeju veikalos un bibliotēkas grāmatu veikalā arī ir labs piedāvājums. Cenšos ievērot "Don't judge a book by its cover".
Patīk lasīt biogrāfijas, autobigrāfijas, grāmatas balstītas uz patiesiem notikumiem, grāmatas par vēstures notikumiem, memuārus, klasiskos darbus, vai vienkārši par tēmām, kuras mani interesē. Man ģimenē ir lieli lasītāji, viens no ģimenes locekļiem tekoši lasa divās valodās jau no 4 gadu vecuma, tā kā zinu kur griezties pēc padoma, ja beigsies lasāmviela :D
Tagad lasu "The Hoods" Harry Grey, var atrast internetā bezmaksas pdf formātā un izprintēt, man tomēr vajag taustāmu. Ja saista mafijas tēma, patiks.
Nākamā rindā "Romy Schneider" Guenter Krenn, biogrāfija. Man ļoti simpatizē Romy Schneider. Noteikti būs interesanta.