Sveikas sestdienā!Gribēju zināt kādas roku ziepes jums ir mājās?Esmu pirkusi dažādas,bet pēc tam rokas ir tik traki sausas un ne vienmēr paspēju uzlikt roku krēmu,dažreiz jāsteidzās.Varbūt kāda var ieteikt kādas,kuras nesausina ādu?
No gabaliņziepēm pēdējā laika labākās lietotās ir L'Occitane mandeļu ziepītes. Vispār gan es higiēnas vārdā rokām cenšos lietot ziepes ar pumpīti. Man ļoti patika mazgāt rokas ar Elizabeth Arden Green Tea dušas želeju - bieži ir atlaides un puslitra pudeli var nopirkt par ~10€, pietiek ļoti ilgam laikam, maz vajag un tiešām nesausina rokas. Šobrīd ir šķidrās ziepes + tās pašas sērijas roku krems pudelēs ar pumpīti no Rituals. Arī ērti, jo neaizmirstas uzsmērēt :-)
Man kaut kā tà ir sanācis, ka man ir baigie krājumi ar visādām ziepītēm izveidojušies. Esmu pati pirkusi visādas rožu un olīvu ziepes Itālijās, Grieķijās, Bulgārijās un neuzdāvinājusi, man ir veduši suvenīrus. Tad nu tās arī lietoju roku mazgāšanai, jo kaut kā jau viņas jāizlieto.
L'Occitane ziepes nesausina ādu, tad vel stendera šķidrās ziepes ar pumpīti, loti patika Marks & spenser šķidrās ziepes, mājās vel ir krājumi no Grieķijas vestajām olivu ziepēm, kuras ir pietiekami "treknas" un āda no tām paliek superīga. Ir sanācis lietot Dove ziepītes un arī traki nesavilka ādu :)+ Krabis pieminētas ziepes ir ļoti labas un piekrītu ka nesausina ādu..kādreiz sūtiju no Iherba
Jā, jā, tās olīvziepes ir tīri labas. Ādu tiešām nesausina. Es Rimini tirgū reiz nopirku melnās olīvu ziepes ar kazu taukiem ir something. Tās vispār bija bomba. Āda kā zīdainim.
Lietoju Seal (šobrīd ar upeņu aromātu) un Seal Eco, kā kuru reizi. Man gan nav problēmas ar sausu roku ādu (tikai ziemā), bet vienkārši patīk atbalstīt arī pašmāju produkciju un esmu apmierināta. :-)