Par to, ka viņš ir savas nozares profesionālis un viens no labākajiem esmu pilnīgi pārliecināta, bet fakts, ka viņš uzdodas par nāves un dzīves pārzinātāju, liekas smieklīgs. Jebkurš, kurš strādā lopkautuvē, pie veciem cilvēkiem, dzīvnieku aizsardzības biedrībās un veterinārijā, pie reanimācijas pacientiem var sājt runāt tieši to pašu, ko viņš. Tas, ka sabiedrība ir pieņēmusi faktu, ka maza bērna nāve ir kas īpašāks par, piemēram, veca cilvēka nāvi vai dzīvnieka nāvi, ir tikai sabiedrības domāšanas sistēma. Nāve ir nāve un tā ir vienlīdzīga visiem. Tāpēc, šīs Kļavas "dzīves un nāves" speciālista runas liekas tādas autiņu līmenī.
Es saprotu, ka sieviešu dabā ir vēlēties 'augt' un 'attīstīties', tāpēc, klausīties lekcijas un apmeklēt seminārus ir tik nepieciešami, bet jābūt loģiskas filtram, kur sākas "mans novērojums", "mans piepušķots (un šeit vārds piepušķots nav domāts slikti,jo jeb kuru informāciju ir jāpārdod, lai tai piemistu atgriezeniskā saite) stāsts", "manas domas" un, kur ir reālie fakti "tik un tik prpcenti", "tāda un tāda, statistika uz ko var pamatot, tādu un tādu, apgalvojumu".
Lai gan, jāatzīst, ka arī biznesa iemaņas kungam ir labas, jo viņš stāsta cilvēkiem,ko tie vēlas dzirdēt, pieta, nopelnot. Tā jau vien ir māksla, runāt par 'smagām' tēmām, vieglā un saprotamā manierē, neaizskarot klausītāju jūtas.