Šodien google play pie jaunumiem ieraudzīju aplikāciju rimi, meitenes tik laba, izvēlies sev tuvāko rimi, redzi produktu aprakstus un alternatīvas. Man ļoti patīk
Robert labāk par tām avīzītēm , vieglāk pārskatīt un redzi konkrētus produktus ,kas atrodas tieši tajā rimi kuru izvēlas . Tāda veidā ir labi,nav bezjēdzīgi jāiet un jāmeklē:-D Rīdziniece es nezinu, vēl tik sīki neizpetiju, opcija ir zvanīt, bet vai tas ir tam domāts,lai pasūtītu ēdienu,nav ne jausmas .:-)
Ameliya ne alkoholu tur neredz, bet takā es tādu nelietoju tad man nav par ko pārdzīvot:-D Patīk tas ka var redzēt ne tikai uzturvērtību,bet arī sastāvdaļas.:-),ļoti pārskatāmi. Reizēm veikalu plauktos pētot produkta etiķeti, acis var izmežģīt:-D
Pirms došanās iepirkties parasti planšetdatorā atveru: http://akcijasbuklets.lv/index.php/lielveikali Būtu jau daudz ērtāk, ja kāds piedāvātu iespēju salīdzināt cenas veikalos elektroniski. Starp citu, pērkot pārtiku ar atlaidēm tajā pašā "Supernetto" vai "Maxima", mēnesī ietaupu vismaz 50 euro.
Forša aplikācija, noteikti noder tiem, kas seko līdzi akcijām. Pašai patīk recepšu sadała. Es parasti pērkos Rimi, jo blakus mājām, vai Prismā. Man Maximas nepatīk kā tādas, jo liekas, ka visās ir kaut kāda savāda smaka :-D bet tajās retajās reizēs, kad tur ieskrienu, ja pa cełam, tad dažreiz nobrīnos, ka esmu nopirkusi visu ko, bet tik pāris eur samaksājusi. Rimi un Prismā man tā nekad neizdodas.
Itsme, par smaku "Maxima" veikalos pilnīgi piekrītu, bet nauda jau nesmird - ja varu tur ko iegādāties lētāk, tad smakas mani īpaši nesatrauc. Jā, piens un saldais krējums bieži netiek glabāti piemērotā temperatūrā, tādēļ dažreiz ir veci (saskābuši) ar it kā "svaigiem" derīguma termiņiem.
Vecu pienu? Saki piena pakam terminus ar maina pasi kaut ka????
Domāju,ka te bija domāts ka piegādā ar tās dienās datumu,un var gadīties la viņš jau ir sācis bojāties. Pati esmu pamanījusi,ka jau tajā dienā,kad ir termiņš, piens sāk drusku ierūgt:-/
Es domāju, ka veco pienu/krējumu problēma ir daudzos veikalos. Esmu Stockmannā arī kādas divas reizes iegrābusies uz vecu termińu, bet nu mana vaina, ka nepaskatījos. Vienu reizi Rimi pirku safasēto vītināto gału un tad gan pārdevēja pie kases pateica, ka nevar to pārdot, jo termińš beidzies. Pirmo reizi tā gadījies, ka pārdevējs pabrīdināja- acīmredzot tas monitorā laikam parādījās. Nezinu.