blackone, jā, bet ja visur citur viss ir brīnišķīgi, tad īsti nezinu, ko darīt.. sirdij tuvs cilvēks.
Nu, manā skatījumā ir vienkārši. Esi viens, dari ko gribi un ar ko gribi, protams, neskaitot bērnus, dzīvniekus utt, kamēr abām pusēm apmierina viss, lūdzu, mēģini, eksperimentē.
Kad esi attiecībās ir jārēķinās ar otru cilvēku, kas egoistiem kā tadiem ir ļoti grūti. Ja abas puses ir ok, un attiecību modelī ir fakts, ka gulēšana ar citiem neizraisa nekādas emocijas kā vien pozitīvas, kāpēc gan ne, ja tā nav, tad neredzu, kā šīs attiecības vispār var būt pilnvertīgas. Ja man mans vīrietis piedāvātu šādu piedāvajumu, es uzskatītu to kā necieņas izrādīšanu pret mūsu attiecībām. Nevis no skatupunkta, ka viņš vēlas gulēt ar citu eksperimenta nolūkos, vai, ka man būtu bail, ka tā cita būs labāka, vai no tā, ka viņam kādu vajag bez manis, bet tāpēc, ka viņam nerūp saglabāt intimitāti, kura ir starp diviem cilvēkiem. Savukārt, šī romantiskā intimitāte ir man dziļi personīgi nepieciešama, lai varētu dzīvot komfortablā vidē.