Beibe.Marta
Sākumā viņš bij tas,kurš runāja par kopdzīvi, bet es nebiju gatava tik ātri kopā dzīvot. Kad jau es ,ta kā jau morāli nobriedu šim solim- tad izskatās,kad viņš izvairās un sāk taisīt variantus- padzīvosim mēnesī vienu nedēļu kopā. Bet ja godīgi, tad jau man īsti vairs neko tādu negribas dēļ attieksmes. Nepatīk vīrieša rīcība- pats ,it kā piedāvā nopietnu soli un pēc tam kāpjas atpakaļ un nevar izdomāt kā īsti no tā izvairīties. Tad lai acīs pasaka- piedod, bet ,tomēr neesmu gatavs ,kam tādam ,negribu kopdzīvi.
Jā, es esmu prasījusi- vai viņš par kopdzīvi ir domājis nopietni ,kad mēs varētu kopā sākt dzīvot.
Viņš atbild jā, bet rezultātā piedāvā šādus variantus - padzīvosim pa nedēļu un paskatīsimies kā būs. 1x padzīvojām nedēļu. Redz laikam nav īsti sapratis vai deru kopdzīvei un atkal nedēļu grib padzīvot. Bet es negribu ,lai ar mani taisa tādus eksperimentus. Labāk -vai vnk randiņi, vai arī dzīvo pa īstam kopā.
Man vnk iepriekšējais puisis daudzus gadus meloja par saviem nolūkiem saistībā ar mani , visādas atrunas atrada. Negribu es 2x tai pašā bedrē kāpt, jo izskatās,ka šis arī tāds-runāt māk ,bet darīt nemāk.
Nav jau arī obligāti kopā jādzīvo , bet man nepatīk,kad pats ierosina un ja otrs piekrīt, tad tas viss izrādās tukši vārdi. Tad tā jau būs par visu pārējo nopietno.