Labdien!
Tā nu sanācis, ka arī es izmēğinu foruma daudzpusējo domu izteikšanas spēku, jo iestājusies neliela nesaprašana un ar kādu privāti, pēc vajadzības, parunāties vēl paspēšu. Tad, nu ķeršos pie lietas.
Mācos un strādāju, dzīvoju ar vecākiem, jo dzīvot atsevišķi, finansiālu apstākļu dēļ, šobrīd nav iespējams. Ar māti man ir nosacīti tuvas attiecības, daudz par privātām lietām, konkrēti attiecību, nerunājam, taču citas tēmas, visbiežāk ikdienišķas, pārrunājam daudz un bieži. Kopā ar patēvu dzīvojam 7 gadus, nekādas tuvās attiecības man ar viņu šo gadu laikā nav izveidojušās, parasti arī pārrunājam vispārīgas tēmas, neko vairāk. Nekādu tēva lomu viņš manā dzīvē nespēlē un nav arī spēlējis, vismaz neko tādu īsti neesmu izjutusi. Uzskatu, ka mums ir neitrālas attiecības, draudzīgas, īpaši konfliktējuši nekad neesam.
Tad, nu kādu dienu, patēvs, steidzoties pienāk pie manis, pasniedz kastīti un saka, ka skat, ko viņš esot atradis. Pirmajā mirklī apjuku, paņēmu rokās kastīti, viņš vēl paspēja pateikt, lai izmēğinot, ja esot interese un, nesakot mātei, tad sāku pētīt, ka man iedevis, izrādās iepakojumā atrodas vibrējošais gredzens. Apskatot, ko iedevis, kļuva ļoti savāda sajūta, tinu bildi atpakaļ. Seksuālās audzināšanas stunda jau sen kā garām, jāpiemin, ka man ir 20 gadi, bet arī to pirms pāris gadiem, ātru roku, novadīja patēvs sakot, ja ir kādi jautājumi, vai, kas nepieciešams, varu vērsties pie viņa ( uzskatu, ka toreiz tās tiešām bija draudzīgas rūpes). Kopš tā laika privātas dabas tēmas neesam skāruši.
Liela attiecību pieredze man nav, šo gadu laikā arī nevienu puisi neesmu iepazīstinājusi ar vecākiem. Patēvs pirms kāda neilga laika gan painteresējās, vai es ar kādu tiekos, uz ko godīgi atbildēju, ka nē.
Ir dīvaina sajūta, esmu pilnīgā neizpratnē, vai tas tiešām bija domāts, kā neizdevies "draudzīgs" žests, vai jau īsti nevesalas psiholoğiskas problēmas/domas/novirzes (?). Laikam vienkārši gribu dzirdēt citu viedokļus, lai , iespējams, sakārtotu savas domas šajā notikumā un saprastu, ko darīt. Kā jau minēju, pārņēmusi pilnīga neizpratne, tā, it kā kāds ar neaicinātām muļķībām, ielauzies manā telpā.
P.S. Pagarinot teksta palagu, atvainojos par to.