Tikai "draugi"

Reitings 13
Reģ: 07.12.2013
Sveikas! :-) ... nekad dzīvē nedomāju, ka nonākšu pie tādas situācijas. Ar puisi esam pazīstami vairāk kā gadu, bet tā tuvāk kontaktējamies jau vairāk kā pusgadu... un nu jau man šķiet, ka esmu ļoti pieķērusies un nespēju iztēloties savu dzīvi bez viņa. Mums abiem nav otrās pusītes.. un es jau no sākta gala sapratu, ka pret viņu jūtu kko vairāk un no viņa arī to jutu, bet līdz es uzzināju, ka viņš pret daudzām esot "jauks", bet teica, ka es viņam esot ļoti svarīga.. un tā nēparprotamā greizsirdība no viņa puses:-D līdz pēc vienas ballītes mana draudzene viņam pateica, kas tā par attieksmi.. šis man sāka teikt, ka es neko nenovērtējot, ka viņš draudzibas vārdā tik daudz ko dara utt :-D es nenoturējos un pateicu, ka viņš man patīk... Viņš teica, ka esot to jau zinājis, bet viņš nevēloties būt nekas vairāk, lai es vienkārši to zinot, jo attiecības sačakarēs draudzību un kāpēc es ātrāk neesot pajautājusi. Un, ka agri vai vēlu salektos un šobrīd esot labākais variants. Pārdzivoju smagi... kādu laiciņu nekontaktējamies, bet viss iegājis vecajās sliedēs. Vienu dienu viņš mani nosauca par iespējams labāko draugu.. un tad vēk nesen bija teksts, ka uz mūžu mūžiem būšot man draugs kurš man vienmēr būs pieejams.... Tajā pašā laikā starp mums ir dzirkstele un kkas vairāk kā "just friends"... vai nu pārtraukt kontaktu vispār, jo es to nespēju, bet viņš uzstājigi ar mani kontaktējas un man nav kur sprukt. Esmu mēģinājusi kontaktēties ar citiem puišiem, bet visu laiku domas atgriežas pie viņa... Kādai ir bijusi tāda pieredze?
Jo no viņa nāk pretrunīga attieksme, kas nav tikai Just Friends līmenī.. Neesam mēs abi vairs mazi bērni, bet es nevaru izturēt... ar katru brīdi vairāk. Mēģināt ar viņu par to runāt? Vai uzmest un dzīvot tālāk, par ko es pārdzīvošu (par spīti tam, ka viņš man ir ļoti svarīgs) un tad kā dzīve rādīs, tā būs? Jo domas man traucē iepazīt tuvāk citus cilvēkus...:-/
27.08.2016 20:00 |

Reitings 13
Un neko "vairā'' nevēlas vai neesmu īstā, bet kas tad tā par attieksmi jocīgu. Privātīpašnieciskums?
27.08.2016 23:18 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Bērnudārzs... :-D
Vai nu uzjautā jaunskungam tiešā tekstā, ko klīrējas kā bāba - lai tak beidzot izlemj, kas jūsu starpā būs; vai arī met mieru šādai "draudzībai" - tas nav nopietni.
27.08.2016 23:20 |

Reitings 431
Reģ: 26.12.2009
Viņam patīk, ka Tev viņš patīk
27.08.2016 23:21 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man reāli liekas dīvaini, ka čalis, kuram nav nekādas attiecību/"with benefits" intereses par Tevi, tik daudz rakstītu. Man ar ir čoms, ar kuru daudz pļāpājam, bet es viņam 100 gadus neinteresēju, tāpat kā viņš man. Un pat tā sazināšanās nav katru dienu. Bet novēlēt labrītus un arlabunakti, es nez, man liekas, ka čomi tā nedara. Vismaz man nav tādas pieredzes.
Man bija līdzīga situācija no tā viedokļa, ka čalis negribēja attiecības, bet mums bija sekss bez attiecībām vesela gada garumā. Bet tā kā bija sekss, tas nozīmē, ka bija arī pievilkšanās abiem nevis tikai manā galvā. Tagad esam precējušies. :D Bet tas ir tāds "veiksmes" stāsts, kur viss nebeidzas ar puņķiem un asarām.
27.08.2016 23:21 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Neons, tieši manas domas!
27.08.2016 23:23 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Piekritīšu neonam. Nostādi fakta priekšā, vai nu viņš vēlas būt kopā ar tevi vai nē.Ka tev ir grūti būt tikai viņa draugam. Kaut gan, izskatās,ka te jau atbilde ir skaidra.Ja viņš gribētu būt ar tevi kopā, jūs jau sen būtu kopā.
Es sevi ļāvu divus gadus tā čakarēt,diezgan sāpīgi tas viss beidzās.
27.08.2016 23:31 |

Reitings 692
Reģ: 25.07.2016
Esmu diezgan pārliecinaata, ka tur taapat nekas nesanaaktu, ja vins gribeetu, tad buutu kaut kaa riikojies, t.i., buutu kas vairaak par jauku komunikaaciju.
Pārāk šaubiigi.. Un padomaa pati, vai tiesaam redzi ar vinu naakotni, juuti, ka buusiet laimigi ilgterminaa (?)
Driizaak jau taa ir vienkaarsi kaisle, varbut aiz vientuliibas šķiet, ka juuti ko vairaak, bet patiesiibaa taadeejaadi tiks sabojaatas labaas attieciibas.
Ja esi paarliecinaata, tad iesaku spert soli uz priekšu un pašai biidiit attiecibas citaa gultnē, ja neesi, tad labaak nemeeģeeni.
27.08.2016 23:33 |

Reitings 13
2x mēģināju pati bīdīt kko un runāt, bet nu nekā.. tad tā komunikācija kļuva dīvaina, bet pēc brīža viss vecajās sliedēs. Varbūt cilvēkam vnk patīk tāda komunikācija un tas arī viss? :-O
27.08.2016 23:40 |

Reitings 285
Reģ: 29.01.2009
Viņš tev reāli čakarē prātu. Kā jau meitenes teica, noskaidrojiet attiecības, būt kopā vai nē, un ja nē, tad pārtrauciet kontaktēties.
Vienai tuvai draudzenei ir līdzīga situācija. Viņa jau 5 gadus ir iemīlējusies vīrietī, kas viņai skaidri pateicis, ka viņa nav viņa tips. Bet abi kontaktējas ikdienā un praktiski ir labākie draugi. Viņa to puisi idealizē, praktiski pielūdz, kādēļ nespēj pamanīt nevienu citu, kas varētu būt viņas uzmanības cienīgs, tai pašā laikā džeks gozējas vairāku meiteņu pielūgsmes saulītē. Man ir aizdomas, ka viņa paliek savā dead end pilsētā tikai šī puiša dēļ, tādējādi sabotējot savu karjeru un iespēju satikt citus vīriešus ( tai vietā tā švaki ar viņai piemērotiem kandidātiem).
Cieni sevi, neatkārto šo stāstu. Dzīve ir īsa, nav vērts to izšķērdēt, gaidot kādu, kas negrib tevi un nemaz nav tev prasījis viņu gaidīt.
27.08.2016 23:49 |

Reitings 285
Domāju gan, ka viņam patīk tava zumanība. Vai tad nav patīkami, ka kāds uz tevi skatās ar suņa acīm un domā, ka tu esi pats fantastiskākais, kas atrodams pasaulē? :-)
27.08.2016 23:51 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Man ir tieši tāpat kā Mistel. Man arī ir bijuši puiši, kuriem es patīku, kuri ar mani gribētu attiecības, bet es gribu būt tikai draugi. Mēs kontaktējāmies katru dienu, no manas puses tas kontakts bijis arī pārprotams, nepatika, ka viņiem parādījas kāda cita meitene, bet es nekad negribēju būt kas vairāk kā draugi. Vienkārši izbaudīju to, ka es viņiem patīku. Tāpēc domāju, ka viņam ir tieši tāpat. Viņš neko ar Tevi negrib un nekad negribēs, viņam vienkārši patīk, ka viņš Tev patīk. Manuprāt, šaja gadījumā labaikais, ko var darīt, ir pārtraukt kontaktēties. Nekāda deaudzība jums tur tāpat nesanāks, jo Tev pret viņu ir jūtas, bet viņš ir egoists, kurš apzinās, ka Tevi sāpina, bet tāpat turpina tā izturēties.
28.08.2016 00:33 |

10 gadi
Reitings 349
Reģ: 04.10.2015
Man liekas,ka var būt visādi,man reiz bija draugs ar kuru katru dienu satikāmies,runājām ka šobrīd attiecības nevēlamies..beigās izrādijās,ka viņš gribēja būt ar mani,tikai nevarēja saņemties to izrādīt.
Vel zinu cilvēku kurš ir labs draugs meitenei un otrādi,draugs reiz ir ļoti sāpināts,tapēc baidas veidot attiecības,bet ļoti to gribētu+baidas sabojāt draudzību.
Ne vienmēr viss ir tik viennozīmīgi.;-)
28.08.2016 03:39 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vinam tiesam nav draudzene? Kautka divainu. Patic, bet baidas. (?)
28.08.2016 09:34 |

Reitings 7682
Var but ta, ka tur tevi par rezerves variantu.
var but ta, ka vins uzsver, ka negrb attiecibas, tacu patiesiba no seksa neatteiktos. Gaida iniciativu saja virziena no tevis.
var but ta, ka vinan patik patikt.
iespeju tik daudz. Tev ar vinu kartigi jaizrunajas.
cik jums gadu galu galaa?
28.08.2016 09:38 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man arī šķiet, ka viņam vienk patīk tas, ka tev viņš patīk. Un negrib, lai atrodi kādu, jo tad viss, tev viņš neinteresēs un nesiekalosies un neidializēsi viņu.
Man pašai bijis tā, ka zinu ka patīku, bet neko negribu veidot un tā uzmanība man glaimo, ja pievēršas arī citai, tad atkal tas, eu tev tak patīku es. Muļķīgi, bet nu.
28.08.2016 11:55 |

Reitings 13
Sveikas!:-)
Atkal esmu atpakaļ ar savu "sāpi". Ja tas ko maina - mani ir 22, viņam 23. Pateicu, ka mēs nevaram būt tikai tik tuvi draugi. atbilde bija tāda, ka varot būt arī tuvi draugi "Best Friends forver", bet nevajagot tāpēc attiecibas, viņu REDZ nevarot iegūt, lai arī cik tuvs un svarīgs būtu cilvēks, pateica sorry... viņš atturoties. Mums raksturi īsti neiet kopā, bet kā draugi tieši labi. Es teicu, ka jāpartrauc kontakts.. viņš īsti nesaprata kāpēc. Kādas 10x jautāju, bet ar to esot jāsadzīvo. Tāpat turpina par sevi manīt.. (t) bet atkal nepateica konkrēti! nedz JĀ, nedz NĒ tam, ka mēs varētu būt kas vairāk...Kka skan dīvaini, nesaprotu, no kā viņš atturas:-D no attiecībām? Es neizprotu - kādas tad ir domas galvā? Manuprāt es nespēju vairāk nedz īsti viņam uzticēties un komunicēt... Vai tiešām dzīvē ir daudz tādu gadījumu? :-D
07.09.2016 10:08 |

Reitings 13
To par tiem raksturiem teica viņš.. hmm
07.09.2016 10:09 |

Reitings 5497
Varbūt viņam vienkārši neinteresē meitenes?
07.09.2016 10:13 |

10 gadi
Reitings 2563
Kam Tev tādu, kuram jālūdzās uzmanību un attiecības? Skaidrs taču, ka viņš to negrib. Atrodi kādu, kurš tiešām gribēs būt ar Tevi un tad nekādu jautājumu nebūs - grib viņš vai negrib?
07.09.2016 10:21 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Rodas iespaids, ka viņam ar Tevi ir interesanti komunicēt, bet Tu īsti nesaisti kā sieviete, ar kuru veidot kopā kaut ko skaistu.

piekrītu. Pirmais, ko iztēlojos bija tieši tas, ka viņam vienkārši ar tevi ir jautri un forši, bet kā sieviete tu viņu nesaisti. Ja saistītu, tad sen jau viņš būtu kādu soli spēris! Tas teksts par to, ka draudzības pārkāpšanas robežas visu sabojā jau vien ir sarkanākais karogs kāds vien var būt, ka viņam tu neinteresē kā sieviete! Ērtākais un labākais attaisnojums.
07.09.2016 10:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits