Nav iedvesmas iemīlēties

Reitings 619
Reģ: 09.10.2012
Ko darīt? Visas tās vilšanās, kas ir aiz muguras, ir neapzināti pārliecinājušas, ka laikam tas vienkārši nav priekš manis .. Gribu iemīlēties, bet tiklīdz sākas randiņi un viss pārējais, zaudēju interesi, jo liekas, ka nekas labs tur nebūs ..
22.08.2016 20:38 |

Reitings 6
Reģ: 22.08.2016
Labi vien ir, man pašai tas pats pašlaik un jūtos labi. :-)
Kad pienāks laiks, tad atnāks arī tas īstais cilvēks, kurš "atsaldēs" tev sirdi un Tu atkal iemīlēsies. ;-)
22.08.2016 23:00 |

Reitings 326
Reģ: 12.06.2016
Ja liekas,ka nekas labs nebūs, varbūt tiešām nav īstie cilvēki blakus, ne jau visus uzreiz iemīlēsi.
Ko tur tik daudz iespringt? Ieklausies protams sevī, bet esi atvērtāka jaunām dzīves lietām.
Kā saka, ir jāmēģina aizvērt visas vecās durvis, lai varētu saredzēt jaunās tavā priekšā.
22.08.2016 23:09 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
fejja- Bet es ZINU ka man to nevajag. Jaa, protams paredzet, nevar, bet tas nenozime ka pat ja satiksu savu cilveku, uzreiz velesos ar vinju veidot attiecibas, vismaz tadas standarta noteikti nee. Mani tas smacetu nost un mociitu loti jo esmu pieradis pie brivibas un ta man ir loti svariga.Nee nu ja sievietei man nevajadzetu ne par ko atskaitites, vienmer majas sagaidut ar gardam vakarinam un alinju, uzturetu dzivokli kartiba un NEKAD nekad, neko neparmestu un vienmer respektetu manas velmes, tad varbut, savadak noteikti man to nevajag un ir parak labi tapat ;-) gan jau izcili saproti par ko runaju :-)
22.08.2016 23:23 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
:-D:-D:-D
22.08.2016 23:27 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
:-D:-D:-D oh my
22.08.2016 23:41 |

Reitings 1653
Kas tur ir smiekligs? Es zinu vairakas attiecibas kuras tiesi ta ari viss notiek un esmu sapratis ka tikai tada veida attiecibu del atteiktos no brivibas, bet vispar kopdzivi neveletos, tas ir ists murgs :D
22.08.2016 23:44 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
.
Mani tas smacetu nost un mociitu loti jo esmu pieradis pie brivibas un ta man ir loti svariga.Nee nu ja sievietei man nevajadzetu ne par ko atskaitites, vienmer majas sagaidut ar gardam vakarinam un alinju, uzturetu dzivokli kartiba un NEKAD nekad, neko neparmestu un vienmer respektetu manas velmes

Rvi attiecības ir tādas kādas paši cilvēki veido, ja vienam vai otram ir paradums smacēt nost, tad tās par veselīgā attiecībām nenosauktu. Brīvību var gūt arī esot attiecības, ja proti uzticēties un tev uzticas. Un sievietei ari ir svarīgi lai viņa domas tiktu respektētas. Draugs man neatskaitas par visu,bet man ir svarīgi lai mani pabrīdina ja kur domā iet,lai man nav jāuztraucas. Uzturet dzīvokli kārībā ir jāmāk abiem.
Man svarīgi ir, lai es attiecībās justu, ka esmu kādam svarīga,bet tanī pat laikā lai nejūtu ka mani ierobežo.
22.08.2016 23:45 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Rvis - pa kuru laiku viņa tīrīs māju, gatavos ēst un mazgās tavas bikšeles, ja viņai būs pilnas slodzes darbs?
22.08.2016 23:47 |

Reitings 1653
Sognare- Man smacetu nost otru cilveku redzet biezi,man patik redzeties reti, es neesmu no tiem kuri "pielip" otram cilvkema, kad ir iemilejusies, galigi nee. Uzticas jaa, bet man riebtos ja ik pec vairakam stundam rakstitu sms ka iet? ko dari? utt, ja esmu prom, tatad lai atpustos no otra cilveka, nevis lai turpinatu uzturet sakarus. Pabridinat gan nebutu problemu. Bet ja esmu izlemis ka darisu to un to, man riebsies ja man meginas atrunat, vai piedavat ko citu. Protams, tam es piekritu. Bet tomer gatavosanai japaliek sievietes parzinja, vispar loti maz parus zinu kur virietis gatavotu un nevis tapec ka nemacetu bet uzskata ka tas ir jadara sievietei. Virisiem ir citi pienakumi. Te es nerunaju tikai par lielakas daljas naudas pelnisanu.
Tiesi tapat ka man, bet tomer, nezinu varbut problema ir taja ka baidos no kopdzives un to loti, loti nevelos, jo visticamak ar to ari izbeigtu attiecibas jo otrs cilveks atri noriebtos, bet sievietes jau biezi grib uzsakt atri kopdzivi, nezinu, tapec daudz tam iemeslu ir.
22.08.2016 23:56 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Rvis, ja tev ir tik augstas prasības pret sievieti, tad jau pats laikam domā, ka esi baigais zelta gabals... (t)
22.08.2016 23:59 |

Reitings 149
Reģ: 22.08.2016
viņa bildi lkm neesi redzējusi :D
23.08.2016 00:00 |

Reitings 1653
Dienvida- Es tas galigi nesauktu par augstam. Un neesmu zelta gabals, bet es uzskatu ka tas ir tikai normali ja cilvekam ir savas noteiktas prasibas pret otru cilveku, tikai dlej kuram butu gatavs veidot attiecibas ar otru.
23.08.2016 00:04 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Tas, ka es baigi nekomentēju, nenozīmē, ka forumu kā tādu nemēdzu palasīt. mana piebilde ir nevis konkrēti par šo, bet par visu kopā. Cik esmu forumu lasījusi, tad man rodas iespaids, ka esi radījis savā iztēle supersievietes tēlu, bet tajā pašā laikā būtu vērts pajautāt arī pašam sev - ko es varu dot.
I vakariņas uztaisīt, i zeķes izmazgāt tas viss prasa laiku, bet paralēli vēl taču ir labi jāizskatās un jāstrādā pilnas slodzes darbs, kā arī tad, kad ir grūtniece, tad jābūt gatavai skapjus cilāt. Un tam visam pa virsu ir jāklusē. Un alus jāsagādā. Man tas izklausās pēc forever alone :-D
Ķirsi, neesmu gan.
23.08.2016 00:26 |

Reitings 1653
Dienvida- Bet es tev saku ka TIKAI ar tadu sievieti es varbut padomatu par attiecibu veidosanu, savadak labak esmu ka tu saki, bet man labak patik teikt, brivs ka putns. Viss. Tas nemaz nav augstas prasibas, salidzinosi pat loti pieticigas, man nevajag lai sieviete izskatas ka lellite, staiga dizaineru drebes un dara citas cacu mulkibas. Tapec neparspile. Turklat nee, man nevajag lai man mazgatu zekjes vai ko citu daritu jo visticamak es kopdzivi tapat neveidotu, tas ir tas ko es vismazak velos.Ne visi ir attiecibu cilveki, ne visiem vinjas ir vajadzigas lai justos laimigs. Punkts. :)
23.08.2016 00:42 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Rvis Nu tad labi vien ir, ka neveidosi attiecības :D
23.08.2016 00:47 |

Reitings 1653
callmetwisted- Labi vai slikti ta nu noteikti nebus tava darisana un ne tev par to spriest. :)
Bet ja tapec ari neveidoju attiecibas, lai pats sev nebojatu dzivi un otram cilvekam nebutu gruti.
23.08.2016 01:03 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Lasot visu citu komentarus , var padalīties vien savā pieredzē.
Pirmā mana kopdzīvē, uzsākta pirms gada.
Teikšu, kad nebiju ģēnijs ēst gatavošanā un vēl pie tam cilvēkam ,kuram ir Glutēna nepanesība, bet centos no visas sirds. Sākam dzīvot kopā, bija vēl tā iemīlēšanās fāze , viss skaisti, līdz viņš aizgāja jūra. Aizgāja uz nepilniem divarpus mēnešiem un kad atgriezās neteica, kad viņam šķiet ,ka viss ir mainījies.
Biju ,manuprāt, pat pārāk saprotoša draudzene - atļauvu viņam iet , kur viņš vēlas, bieži nāca 3-6 no rīta un teica, kad vairs tas neatkārtosies. Kamēr es pa to laiku dariju mājas darbus un ,ja man sanāca laika (nebija darbs, mācības) taisīju ēst. Protams viņš mana arī taisīja ēst, kad atgriezos pēc studijām. Bet principā izmantoja to ,kad dzīvojam kopā, kad ar to pietiekot. Teicu, kapēc neejam nekur un utt? Uz ko bija aizbildinājumi - kad nav laika, neesam ieplānojuši un utt.
Es , viņam biju vissaprotošākais cilvēks pasaulē - ļavu pat iet uz klubiem, bez manis, visu atļāvu, bieži vien izmaksāju. Beigās viņš mani aizvilka tik tālu ,ka man bija trauma.
Naktī modos 3- 4 , lai gaidītu kamēr durvis atveras, es biju nežēlīgi nelaimīga, līdz beigās viņu pieķēru, kad viņš mani krāpj ,kamēr ārstēju savu celi citā pilsēta uz kruķiem.
Prasības viņam arī bija - gudra, skaista, ļoti kopta , gan strādā, gan mācās , seksapīla sieviete, kopj māju, taisa ēst, kā viņš pieradis.
Velāk pat izlasīju , ka draugiem viņš rakstija ,kad mums bija tā teikt aukstais karš, kurā mēģinām saprast , vai vēl būsim kopā vai nē, viņš tiem rakstija - kas man nekaiš, varu iet kur vēlos un cikos vēlos, viņa man taisa ēst un mazgā manu veļu,
Pēc šīs kopdzīves, manī ir zudusi motivācija. Un nežēlīgi sačakarēta uzticība. Pašlaik pat neeju uz randiņiem un necenšos pat pielaist sev klāt. Rekur pielaidu sevi klāt un mani izšvabrēja kā tādu švabru.
23.08.2016 07:07 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Nav attiecību= nav problēmu + vientulība (vairākumam)
Ir attiecības= ir problēmas + ''silta'' sirds
Katram pašam jāizvēlas vai grib attiecības vai nē.
Rvis gan jau pēc gadiem dziedāsi citu dziesmu, šaubos vai esi tik liels vienpatis kā es:-D
23.08.2016 07:27 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Es tāpat kā Jūs randiņu periodu sev uztaisīju. Bija puisis, kas dikti mani izčakarēja (pats ar saviem tarakāniem) un tad es norāvos no ķēdes. pat buddy boy atradu priekš sevis.. Kaut arī teicu, ka nu nekad :D un tad es tikos ar tik daudz puišiem, ka jau sajaucu, kas ar ko nodarbojas. :D un sastapu vienu starp viņiem visiem.. Bet šķita tāds aii ,nu fiziski jau nepiesaista, baigi spēcīgs, gudrs riktīgi, bet nu nē, ne mans tips, pārāk līdzīgs utt.
Un tad piepeši, es pat nezinu, kad tas notika, bet satuvojāmies, es ieraudzīju, cik viņš ir izcils, kāda viņam reakcija, prāts ass, tik ļoti vīrišķīgs. :D Tā ka soliet vien, ka nekad neko. Ka vieni, ka nevēlaties iemīlēties - tas tik un tā notiks, neatkarīgi no mums. Bet ir jāvēlas, lai blakus ir tiešām viens īpašs cilvēks, ar rakstura īpašībām, kas patiktu, utt.
Un, ja esat kopā, es, piemēram, 8 reizes pieļāvu kļūdu - tomēr līdz galam tos cilvēkus tā kā nemīlēju, bet dzīvoju ar viņiem. Nevajag. Vai nu tiešam ir tās jūtas tik stipras, ka jā, Tu gribi to cilvēku blakus, ka Tu viņu pieņem ar visu, kas viņš ir.. Vienkārši tāpēc, ka gribas sev blakus siltumu un mīlestību - tas nav iemesls, lai čakarētu citiem dzīvi....
Skatos, ka cosmo daudzi vīrieši ir kopā ar sievietēm, kuras nemīl. Jo, meitenes mīļās, atveriet acis - ja vīrietis mīl, viņš kalnus nogāzīs, lai būtu ar jums..Ieliks Jūs pirmajā vietā savā dzīvē. Bet, kuri nemīl, tie čatosies un skatīsies citu sieviešu pikantās bildītes.. Un būs pārāk mīksti, lai pateiktu STOP.
23.08.2016 07:42 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Tā ka soliet vien, ka nekad neko

Es nesolu, es zinu:-)
Un pat ja iemīlētos, tad nebūtu kopā, jo pārāk cienītu otru. Esmu izteikts vienpatis, neesmu sabiedrisks cilvēks, tāpēc patīk vientulība. Tiem, kas tādi nav, to grūti saprast.
Cilvēciskais kontakts tā pat man pietiekoši ir ar apkārtējiem.
Bet citiem novēlu atrast otrās pusītes ar kurām sirdis sitīsies vienā taktī. Veiksmi!
23.08.2016 07:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits