Problēma attiecībās

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Labrīt!
Brīvdienās bija ļoti intresanta situācija. Jau kādu laiku man liekas ka vīrietis viegli čīto, bet attieksme pret mani par to neliecina. Brivdienās aizgāja pļaut zāli , es paliku lasīt žurnālu zālītē. Paliekot viena nolēmu ieskatīties telefonā. Whats upā , kāda dāma prasīja bildi ko viņam itkā vajadzēja nosūtīt, uz ko atbildēja ,ka esot tiko atbrauca. Iegāju galerijās un skatoties bildes atradu ne tikai sevi, bet arī divu citu sieviešu pikantās bildes (viena pus gadu veca, otras tiko kā sākām tikties)… vēlāk kad nomierinājos sāku jautāt vai viņš nedomā ka attiecības ievest nedaudz vieglākā statusā. Sākumā nesaprata par ko runāju, vēlāk atzina ka tās bildes esot vecas un viņa kļūda ka neesot izdzēsis. Savukārt tā dāma kura pieprasa bildi esot ķerta. (šodien no rīta atnāca ziņa no viņas atkal, bet viņš pats to apstiprināja pēc jautājuma :“atkal tā ķertā?”) Sāku domāt vai man vajag tādas attiecības kur , kā viņš apgalvo nevar neko darīt ka sievietes viņam raksta?! (jā zinu sievietes mēdz būt maitas) Laiku pavadām ļoti bieži kopā un esam dzīvokļa meklējumos. Esam kopā ~ gadu un aplidošanas laiks bija gana ilgs. Vai man vajadzētu visu pārtraukt vai tomēr kko gaidīt? Veselā domāšana nav tagad man stiprā puse, bet nāk prātā tikai galējības. (t)
22.08.2016 09:26 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Rēķināšanās ar partneri šajā diskusijas nozīmē būtu saprast, ka nav normāli glabāt telefonā intīmās bijušo bildes un nav normāli nespēt nobloķēt kaut kādas "trakās". Starp citu, tas, ka viņš nosaucis to otru meiteni par ķerto, skan kā tāda aizsargreakcija.
22.08.2016 12:22 |

10 gadi
Reitings 265
Reģ: 26.10.2014
uj pašā attiecību sākumā man arī bija ilga aplidošana... bet vecie kontakti tika paturēti, sarakstījās ar bijušajām, protams, līdu telefonā, okšķerēju, bet klusēju par to ko izlasīju, līdz brīdim kad uzsprāgu un visu pateicu ko domāju :D vēl bija periods kad pēc apmēram 8 mēnēšu kopā būšanas man aiz muguras satikās ar savu bijušo mīļoto, jo jūtas pret mani esot bijušas stipras, bet pagātnē, pret to meiteni lolojis īpašas jūtas, tāpēc vēlējies saprast vai esot ar mani kopā vēl ir saglabājušās kādas jūtas pret to otru meiteni... beigas nē nebij un viss ok :D
Aj tu vāks ar tiem večiem - loģika iespārda.
Takkā autores telefona sarakstes vēl nav traģiski, un laikam dažām vīriešu sugām vajag pievērt acis uz to, jā sāpīgi, var sadusmot, bet beigās ja būsi viņam svarīga tad nogriezīs ar nazi tos visus kontaktus un būs cits attiecību levels. Nav viegli, bet aizliedzot darīt to, būs tikai smagāk, un tā stalkošana līšana citā telefonā arī ne pie kā laba nenovedīs, tikai pati sev nervus sačakarēsi, sadomāsies.
veiksmi (l)(l)(l)
22.08.2016 12:27 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Viss atkarīgs no tava drauga, ja viņš gribētu lai viņas neraksta vai nesūta bildes sen to būtu pateicis,bet acīmredzot viņš neko sliktu tur nesaskata. Parunā ar viņu,pasaki kā jūties,bet nebrauc augumā. :-)
22.08.2016 12:49 |

Reitings 3450
Attiecībās galvenais ir uzticēties otram ,bet tanī pat laikā likt otram saprast, ka tev viņš ir nozīmīgs.:-)
22.08.2016 12:58 |

10 gadi
Reitings 535
Bet man ir emocionāli slikti. Izgāju pusdienās izstaigāt savu goda apli, likās ka apvemšos.
Viena puse saka ka vajag pagaidīt , otra puse kāpec gan man kas tāds ir vajadzīgs. Bet vīrietis tiešām labs.. nesaprotu kāpēc nav precējies vai nav bērnu. Gribās pakratīt sirsniņu , bet nav īsti kam. Zinu ka nav nekāds pasaules gals klāt , bet jūtos slikti uz visa tā ka mums tiešām iet ļoti labi. (no manas puses)
22.08.2016 13:07 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Jūs jau esat praktiski gadu kopā. Tu taču noteikti zini kā viņš ir dzīvoja pirms Tevis, kādi ir viņa uzskati par attiecībām, ko viņš sagaida no Tevis, ko domā par Jums, utt.
Nevar būt, ka neesat par to visu izrunājušies krustu šķērsu. Un ja reiz esiet un Tev viss bija skaidrs, viss apmierināja, tad kāpēc Tu tagad iedomājies, ka pāris sms pēkšņi pārvelk krustu visam ko viņš Tev ir teicis?
22.08.2016 13:25 |

Reitings 3450
Limonāde saprotu,ka tev tās sajūtas ir tādēļ,ka baidies ,ka vari viņu pazaudēt, ,bet atceries,ka attiecībās ir svarīgi uzticēties un runāt vienam ar otru,ne slepus oksķerēt.;-)
22.08.2016 13:26 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Man arī grūti savilkt kopā nopietnas attiecības ar Ingas piedāvāto modeli. Jā, rakāties pa telefonu nav labi, bet apmainīties ar bildēm ar citiem cilvēkiem arī NAV ok. Tas nav tas pats, kas, ja pretējais dzimums ir vienkārši kontaktos, parunājas vai draugi. Tas ir kaut kas jau pavisam cits, šāda bohēmija man nav tiešām saprotama, ja cilvēki vēlas pavadīt dzīvi kopā, veidot savu dzīves taku kopā, tad šādām sānlīnijām, manuprāt, nav vietas.
Uzreiz pamest nevajadzētu, bet tiešām mēģini izrunāties, pateikt, ka nejūties komfortabli šajā situācijā.
22.08.2016 13:29 |

10 gadi
Reitings 535
Apple_pie Es vakar par to runāju, šodien no rīta un tad vēl whats upā. Vēl joprojām vainu nezinu ko gribu no viņa dzirdēt vai arī nav viņš pateicis to kas liktu man nomierināties. Jau ceturto reizi būs tas jārunā, jo man nav miera?!
Caloo Nu krustu šķērsu neesam runājuši, bet esam runājuši. Tas ka esam attiecībās es uzzināju tikai tad kad sāku ko jautāt. Tas ir mēs iepazināmies vienā laikā , viņš to dienu kad tikāmies esot uztvēris kā attiecību atskaites punktu, bet sākot runāt esam no otra laika. Un tās bildes ir īsi no tā laika pirms oficiāli esam kopā , bet tas nemaina faktu, manu prāt, jo viņa uztverē kopā esam no sākta gala. Ne tā?
22.08.2016 13:38 |

Reitings 13
Reģ: 13.07.2016
Limonāde
Man šķiet labāk ņem šķiries no tāda puiša un miers , un atrodi tādu ar kuru tādas problēmas nebūs...
Tāpat viņam neticēsi , vienmēr būs aizdomas , un neticība attiecībās....
cik abiem gadu ?
22.08.2016 13:40 |

10 gadi
Reitings 535
Nihaly Man ir 24 , viņam 33 :-/
22.08.2016 13:41 |

Reitings 13
Reģ: 13.07.2016
Tev pašai jazin ar kādiem mīnusiem raksturā esi gatava samierināties, neviens nebūs ideāls attiecībās....:-/
22.08.2016 13:42 |

Reitings 3267
Limonāde
Nevarētu būt tā, ka Jūs iepazināties un tā brīža viņš uzskata, ka Jūs esiet kopā.
Jā, tagad, kad Jūs patiešām esiet kopā, iepazīšanās dienu variet uzskatīt par atzīmējamo, bet reāli paiet kāds laiciņš, pirms abi saprot, ka grib būt kopā tikai ar to otru.
Es tā noprotu, ka viņam ir 30+, Tu noteikti stipri jaunāka. Nu tāda vecuma čalim būtu jāsaprot kā jūtas sievietes un kā jārunā. Bet ja nesaprot, tad vnk izglīto viņu - runā, skaidro, jautā, kamēr iestājas miers. Jo ja tas nebūs, tad viss pamazām ies šķērsām...
22.08.2016 13:49 |

Reitings 326
Reģ: 12.06.2016
Nu ir tādi,kam mūždien vajadzīga uzmanība no citām sievietēm, šķiet šis ir tas variants. Laikus jau domā ko darīt, jo ja tev būs jāčeko viņa telefons visu laiku, tad nervu sistēmai būs čābīgi.
22.08.2016 13:50 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka attiecības trešais cilvēks nekad nespēj izjaukt, tā ir partnera atbildība kā viņš uz to reaģē. Galu galā tā jau arī ir, mēs nevaram kontrolēt, ko apkārtējie dara vai raksta, bet mēs paši izvēlamies, kā uz to atbildēt (vai neatbildēt). Man bieži vien vēl aizvien uzraksta kāds paziņa, kuram es visbiežāk neatbildu vai arī atbildu tik uz jautājumu pieklājības pēc, bloķēt es netaisos, bet ir vīrieši, kam šāda neatbildēšana uzkurina vēl vairāk.
Es tavā vietā mazāk mētātos ar tādiem vārdiem kā ķertā (vienkārši izklausās pēc agresijas un histērijas) un tiešām izrunātos, pateiktu, kā tu jūties, ka tev vēl aizvien ir savas šaubas un es domāju, ka šādā situācijā viņam vajadzētu tev pilnībā parādīt savu telefonu, lai tu redzētu, kas ir rakstīts, kas nav un kas ir bloķēts (ja reiz viņš tā solīja). Pati es laikam nejautātu, lai parāda telefonu, jo jau no laika gala šitāda okšķerēšana liecina par neuzticību un mani personīgi tas aizskartu (bet aizskartu tāpēc, ka neesmu devusi iemeslu par sevi šaubīties).
22.08.2016 13:51 |

Reitings 3267
Yep, nezāģē viņu par to, ka viņš tā ir darījis, bet runā ar viņu un vnk izskaidro kā jūties un kāpēc tā jūties. Ja viņam ir galva uz pleciem un viņam rūp tas kā jūties, tad viņš izdarīs pareizos secinājumus un rīkosies atbilstoši. Ja nē, nu tad tas arī ir iemesls kāpēc savos 33 viņam vēl nav ģimene un bērni...
22.08.2016 13:57 |

10 gadi
Reitings 591
Reģ: 29.01.2009
varbūt izklausās ļauni, bet es pati paņemtu drauga telefonu, nobloķētu visas aizdomīgās beibes drauga telefonā, lai pēc tam brīnās, ka visas viņa bābas lepnas palikušas - ne zvana, ne raksta, ne interesējas ...
22.08.2016 13:58 |

Reitings 3450

varbūt izklausās ļauni, bet es pati paņemtu drauga telefonu, nobloķētu visas aizdomīgās beibes drauga telefonā, lai pēc tam brīnās, ka visas viņa bābas lepnas palikušas - ne zvana, ne raksta, ne interesējas ...

Bloom nevajag jau krist galējībās, tā darot neko labu nepanāks un neko labu neliecina.:-)
22.08.2016 14:05 |

10 gadi
Reitings 535
Fiore Nejautāju tāpēc, lai nav jābūt muļķes lomā , ja tur iešām nekā nebūtu.
Caloo ar tik vecu vīrieti es neesmu vēl savas probēmas risinājusi. Bet bija manāmi jūtams ka viņš nepavilkās un kā lai saka nemeta pagali ugunī. Nepārmeta to ka slepus skatījos. Teica ka ja gribētu tad telefons tā nebūtu pieejams un ja būtu tad būtu atbloķēšanas kods u.t.t. Ja ir bijuši strīdi , tad ir bijusi velme pagriezties un iet prom vai likt stāties malā, bet šoreiz tā nebija. Viņš atbildēja uz maniem jautājumiem , kko pamīlināja mani un viss. Uz brīdi viss labi, lidz palieku atkal viena.
22.08.2016 14:06 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011

Šis liekas galīgi histēriski un nevajadzīgi... Un tas atrisinātu tieši ko...? (t)
22.08.2016 14:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits