Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka attiecības trešais cilvēks nekad nespēj izjaukt, tā ir partnera atbildība kā viņš uz to reaģē. Galu galā tā jau arī ir, mēs nevaram kontrolēt, ko apkārtējie dara vai raksta, bet mēs paši izvēlamies, kā uz to atbildēt (vai neatbildēt). Man bieži vien vēl aizvien uzraksta kāds paziņa, kuram es visbiežāk neatbildu vai arī atbildu tik uz jautājumu pieklājības pēc, bloķēt es netaisos, bet ir vīrieši, kam šāda neatbildēšana uzkurina vēl vairāk.
Es tavā vietā mazāk mētātos ar tādiem vārdiem kā ķertā (vienkārši izklausās pēc agresijas un histērijas) un tiešām izrunātos, pateiktu, kā tu jūties, ka tev vēl aizvien ir savas šaubas un es domāju, ka šādā situācijā viņam vajadzētu tev pilnībā parādīt savu telefonu, lai tu redzētu, kas ir rakstīts, kas nav un kas ir bloķēts (ja reiz viņš tā solīja). Pati es laikam nejautātu, lai parāda telefonu, jo jau no laika gala šitāda okšķerēšana liecina par neuzticību un mani personīgi tas aizskartu (bet aizskartu tāpēc, ka neesmu devusi iemeslu par sevi šaubīties).