Male polish

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Principā parasti nelasu ziņu portālus, taču nejauši uzdūros FB šim: http://apollo.tvnet.lv/zinas/ollalla-vini-to-dara-pavisam-atklati-un-vel-izradas/740606?utm_source=facebook&utm_campaign=admin_news&utm_medium=like_button
Ko jūs domājat par šo modi? Laikam līdz Latvijai vēl nav atnākusi, bet nu, iespējams, nebūs ilgi jāgaida.
Man gan nedaudz jāiebilst raksta autoram, kas apgalvo, ka "arī tavs mīļotais var piezagties taviem nagu laku krājumiem, sakrāsot nagus uz nebēdu un ar rezultātu palielīties sociālajos tīklos". Mūsu mīļotie tā noteikti nedarīs, jo ir skaidrs, ka fotogrāfijās redzami homoseksuālu cilvēku nagi.
Par tēmu-man nav nekas pret īsiem, tumši lakotiem nagiem vīrietim. Laikam šāds viedoklis man tāpēc, ka esmu bijusi uz pāris rokmūzikas koncertiem, kuros solistam bijuši lakoti nagi. Jāpiebilst, ka šiem mūziķiem orientācija ir hetero. Foto redzamie spicie nagi man gan liekas drausmīgi. Arī sievietei (nemaz nerunājot var vīrieša manikīru). :D
21.08.2016 08:53 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Kas jums ir ar to spuldžu mainīšanu - tiešām tas ir kaut kas tāds, ko nevarat pašas izdarīt? :-O Vienmēr brīnos, kad šitos tekstus lasu.
Kas attiecas uz nagu lakošanu vīriešiem - tā "tendence" tak ir riktīgi veca! Panki lakoja nagus jau 70-tajos. Džonijs Deps ar lakotiem nagiem staigā arī jau gadus 20 un es atceros kā pirms gadiem 15, pirms rokkoncertiem draudzenes virtuvē lakoju kompānijas (heteroseksuālajiem) puišiem melnus nagus. Nu un nekas, pasaule vēl nav sagruvusi! (e)
Es vispār nesaprotu, kapēc kādam šķiet, ka viņiem ir tiesības norādīt citiem, ko vilkt un kā izskatīties, jo redz viņu trauslā, heteronormatīvā ilūzija par realitāti ir apdraudēta!
21.08.2016 13:39 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
LV - Kādēļ tu izrādies krāsojot matus?
Pats saki, lai dara kā grib un, ka nav jājaucas, bet pats to dari. Tu saproti, ka to darot, padari sevi par liekuli un neko vairāk?
21.08.2016 13:43 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
LV jau Jaunajā gadā dabūs nomināciju kā Cosmo liekulis. :D
21.08.2016 13:53 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Diezin no kurienes jūs izrāvāt, ka krāsoju matus?:-D
Nekrāsoju, man ir dabīgie tumši, tumši brūnie:-)
Tiesa ir nākotnē padomā kādu šķipsnu nokrāsot, lai gan vairs nezinu...tas bija domāts pie vienas citas frizūras. Tagad es audzēšu metālistu matus tāpēc laikam neies kopā ar stilu. Matu šķipsnas nokrāsotas vairāk punk frizūru stiliņam piedien.
Jā, varbūt mazliet esmu liekulis, nenoliegšu. Bet ne izteikts. Man vnk nesimpatizē geji, tāpēc nepatīk, ka krāso nagus. Bet kā agrāk esmu minējis, tad man ir vienalga par viņiem, ja vienīgi necenšas propagandēt savu ''dzīvesveidu''. Un šādas publiskas bildītes mani nesajūsmina, tieši pretēji. Bet ja pašiem patīk un nebāžas virsū ar šādām lietām, tad tik uz priekšu. Esmu daļēji konservatīvs, daļēji progresīvs savā domāšanā, tāpēc spēju paciest arī tos, kuri man ne pārāk simpatizē, šajā gadījumā gejus, kuri izrādās krāsojot savus nagus, kā sievietes un publicējot šādas bildes. Bet nu lai tā dara, kas man...
NordicBelle: paņem pakāpjas, izskrūvē veco spuldzīti, izņem no iepakojuma jauno un ieskrūvē. Kāda problēma?:-D To nevar tikai mazs bērns izdarīt, kurš pa īsu ir. Spuldzīti ieskrūvēt nav tā saucamais ''vīriešu darbs'':-D Un pieminēto mašīnu labošanu mūsdienās, pilsētās lielākoties tomēr veic servisos, ne paši (ja neskaita elementāras lietas). Lielākā daļa tomēr nesaprot tik labi tehniskās, specifiskās lietas lai to izdarītu. Tas tā.
LV jau Jaunajā gadā dabūs nomināciju kā Cosmo liekulis

(l) atceros, kā 9. klasi beidzot ieguvu titulu ''Klases visnoslēpumainākais'' , tagad būšu Cosmo liekuļu karalis:-P:-D
21.08.2016 14:11 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Kas jums ir ar to spuldžu mainīšanu - tiešām tas ir kaut kas tāds, ko nevarat pašas izdarīt?

Tas ir tikai kā piemērs! Ka pat to vairs nevarēs izdarīt nevis, ka sieviete pati to nevar. Manuprāt, daudzas sievietes mūsdienās ir daudz spējīgas par vīriešiem. Nevajag visu uztvert burtiski, dzīvot būs vieglāk :)
21.08.2016 14:17 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Dreambig- Tieši tapēc ka tagad modē jo gejiskāks būsi, jo "stilīgāks". Tagad jau modē večiem skūt visas vietinjas kā vecenēm, domāt par apgērbu kā vecenēm un tad sievietes brīnās, kapēc īstu veču vairs nav...
21.08.2016 14:27 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
NordicBelle +++
Melni nagi vīriešiem 90s LV bija ļoti topā un nebūt ne saistībā ar seksuālo orentāciju...tiem kas te tik ļoti šokējās - vajadzētu nedaudz atslābt un mazāk uztraukties par to ko citi dara :-D:-D:-D
21.08.2016 15:16 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Rvis, šoreiz laikam esam uz viena viļņa :D
Katrs šeit izsaka savas domas, ir kam patīk tādi vīrieši, vismaz ar apģērbu varēsiet mainīties. Un ir tādi, kuriem tas nešķiet pieņemami. Nu 90.gados tas bija tāds stils, kad panki krāsoja melnus, nevis jūras zilus vai maigi rozā.
21.08.2016 15:33 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013

Es tādu tendenci atceros no savas bērnības... Un tā arī nebija tās pirmā parādīšanās (t)
Man nekas nav pret, nesaprotu to mūžīgo pēršanos par to, ko dara vai nedara "īsti veči". Pazīstams puisis nesen izteicās, ka braukšana mašīnā, kur skan Nelly Furtado dziesmas, iznīcinot viņa vīrišķību. Nu, sūdīgi, ka tik maz vajag! Es uzskatu, ka vīrišķība ir rakstura īpašību kopums (lai gan tas ir visai nosacīti), bet, protams, vieglāk jau pieķerties kaut kādām fiziskām izpausmēm, jo tur nevajag piepūlēt prātiņu |-)
21.08.2016 15:34 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ai, nu, nekas! Pagaidīsim kamēr Raivis atklās, ka viņa elks Ronaldo arī lako nagus, un tad jau pēkšņi tas būs forši un gaumīgi! :-D
21.08.2016 15:42 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
:-D:-D:-D +++ par Ronaldo!
21.08.2016 15:48 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es zinu, ka viens riktīgi īsts vecis ir Raivis! Neskūtām olām, nekrāsotirm nagiem un stilīgām saulenēm!
21.08.2016 15:49 |

Reitings 1653
Elizabete.- Manuprat viriskibu veido viss kopums. Nu neatstas viriskigu iespaidu tads, kuram bus loti viriskigs raksturs, bet kermenis gludakas par sievietes un matos kilograms zelejas, par kaut kadu nagu lakosanu vispar nerunajot. (Iznemot CR7, parejie kas censas vinju kopet,lielakoties izskatas pec pedinjiem)
21.08.2016 15:54 |

Reitings 1584
Rvis bet Ronaldo izskatās pēc geja:-D
Mans uzskats, ka vīrišķību un sievišķību veido gan ārējais, gan iekšējais. Tu vari būt pēc izskata vīrišķīgs vai sievišķīga, bet ja iekšēji ir pretēji? Un otrādi.
Laiki mainās un jēdziens vīrišķīgs/sievišķīga līdzi. Pēc 100 gadiem atkal būs citi standarti.
Uzskatu, ka ja jāizvēlas vai nu ārēji vai iekšēji ir vīrišķīgs, tad labāk iekšēji.
Un kas tad skaitās vīrišķīgi? Muskuļi,pērtiķa spalvas, nesekošana modei? Droši vien katrai/katram ir sava izpratne par to. Līdzīgi, kā ar sievišķīgas sievietes tēlu.
Starpcitu mans novērojums ir, ka ne tikai vīrieši zaudē savu vīrišķību, bet arī sievietes tik pat daudz kļūst nesievišķīgas . Piemēram visas cacas ir ļoti nesievišķīgas. Tāpat, kā Ronaldo tipa vīrieši.
Bet kāda gan mums daļa gar citu vīrišķību vai sievišķību? Ja vīriešiem/sievietēm patīk mākslīgums, tad tik uz priekšu.
Es zinu, ka viens riktīgi īsts vecis ir Raivis! Neskūtām olām, nekrāsotirm nagiem un stilīgām saulenēm!

Un kā tad to zini? Esi satikusi Rvis?:-D
21.08.2016 16:15 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Šādus rakstus palasot liekas, ka pasaule iet uz beigām!

Ak, jā! Cilvēcei beigas klāt, daži vīrieškārtas pārstāvji atļaujas lakot nagus, ko nu?!? :-O
Mani fascinē šādi komentāri. Pilnīgi vienalga, ko citi izvēlas lakot un ko ne, nesaskatu tur neko drausmīgu pie attiecīgā ģērbšanās stila uz koptēla. Un kā jau šeit teica, tāda tendence nav dzimusi nedz vakar, nedz arī pirms 5 gadiem.
21.08.2016 16:27 |

Reitings 1584
Starpcitu man ienāca prātā labs salīdzinājums...cik zinu sievietēm patīk sportiska izskata vīrieši. Bet kā zināms liela daļa no viņiem likvidē lieko apmatojumu. Piemēram mūsu pašu Mairis Briedis.
Rvis tad tu saki, ka viņš nav vīrišķīgs?
21.08.2016 16:29 |

Reitings 1584
pie attiecīgā ģērbšanās stila uz koptēla

Bet tajās bildēs jau nav alternatīvie, bet gan geji ar standarta ģērbšanos stilu + alternatīvajiem ir vnk nokrāsoti, bet te ir garie nagi. Redzi atšķirību?
21.08.2016 16:31 |

Reitings 1653
Man vispar liekas (un es loti ceru) ka tie dzeki bildes tikai pieduras, nevis nopietni kraso sev nagus, bet vienalga, skatoties bildes palika loti pretigi un nesaprotu tadus piedurienus...
Likteņa vēstnesis- Mairis koptela ir viriskigs un par sportistiem neiet runa.
21.08.2016 16:40 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Štrunts par lakotiem nagiem. Pret to nebūtu iebildumu, ja vien rokas ir sakoptas un nagu laka nav nolupusi. Ir mega nevīžīgi, kad kā sievietes, tā vīrieši ikdienā staigā ar nolupušu nagu laku. Fuj! Tad jau labāk nelamot vispār, ja nejēdz sekot...
21.08.2016 16:50 |

Reitings 1584
Nestrīdēšos, bet nu neuzskatu, ka pērtiķu spalvās slēpjas tā vīrišķība. Tad jau arī sievietēm nevajadzētu dzīt nost...tas ir 21. gadsimta stils. Agrāk tieši cik zinu skaitījās sievišķīgi ar lieko apmatojumu. Bet nu neiesim prom no tēmas citā.
21.08.2016 16:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits