kā mainīt savu ārejo izskatu ?

Reitings 28
Reģ: 12.08.2016
Esmu apņēmusies mainīt savu ārejo izskatu.Man ir apnicis būt idiotei,par kuru skolā ņirgājās.Gribu tikt vaļā no kompleksiem un beidzot būt skaistais.Kā man saka cilvēki,man ir labs augums un figūra-180 cm un 49 kg,bet ir baltas strijas,no kurām es ļoti un ļoti kautrējos.Tāpēc nevaru vilkt šortus,caurspīdīgas zeķubikses un īsus svārku(t)(t)Ar kosmētiku neparspīlēju-tuša un lūpu krāsa:-|Apģērba stils ir līdzīgs Preppy-visādas kleitas/blūzes ar apkakli utt.(ģerbjos kaut kā tā-nav mans foto)
Kā mainīt savu ārejo izskatu ?Ar ko sākt ?
19.08.2016 20:52 |

Reitings 28
Karmena890,jā,manuprāt,tas ir izteiktas un uzkrītošas:-)
19.08.2016 21:41 |

Reitings 128
Reģ: 04.07.2016
Piekrītu Klaviatūrai. Cik Tev, autore, ir gadu?
19.08.2016 21:43 |

Reitings 28
Paulette,man ir 19 :-|
19.08.2016 21:46 |

Reitings 582
Reģ: 24.01.2016
Klaviatūra
+
Pēc apraksta un ģērbšanās stila , tiešām šķiet ka problēma ir prātā :-)
Man arī tā ir bijis :-)
19.08.2016 21:47 |

Reitings 582
Reģ: 24.01.2016
IzoldeNeko
Par strijām runājot , kad vēl bija karstais laiks jūrmalā redzēju sievieti ( 20-25 gadi pēc skata ) kurai bija tiešām uzkrītošas strijas un daudz , bet apkārtējiem (un arī viņas draugiem kas tur atradās ) viņas strijas bija pilnīgi vienaldzīgas ;-)
19.08.2016 21:49 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man ir apnicis būt idiotei,par kuru skolā ņirgājās.

Par ko tieši ņirgājas? Par to, ka nevelc īsus svārkus??
Pati teici, ka tev saka, ka augums ir ļoti skaists, tad izcel to! Nevajag jau obligāti ar puspliku dibenu vazāties apkārt. Kā jau te teica, ja kautrējies, tad staigā biksēs, necaurspīdīgās zeķubiksēs, garākos svārkos. Tev vnk jāiet un jāmēra dažādas drēbes. Neviens jau neko nevar tā no malas kko ieteikt.
19.08.2016 21:53 |

Reitings 28
fejja,ņirgājās mana stila dēļ(t)It kā es izskatījos pēc Merijas Popinsas:-|
19.08.2016 21:56 |

Reitings 82
Reģ: 07.01.2016
Man arī ir strijas pat nedaudz zem ceļiem, protams, nepatīk, bet nav baigi daudz iespēju ko darīt. Bet man vispār nav paarāk paveicies ar ādu. Parasti visizteiktākās strijas ir līdz ceļiem, gan jau arī tev, tātad svārkus līdz ceļiem vai pat nedaudz virs vari droši neesāt pat nedomājot, ka kāds varētu strijas pamanīt. Ja jūties neērti, tad saakumā vari neesāt ar tumšākām zeķubiksēm un gan jau ar laiku paliksi drošāka. Strijas arī ar laiku paliek mazāk uzkrītošas un pierod arī :-D Gandrīz katram cilvēkam ir kādi kompleksi un par ko viņš jūtas neērti, bet nākas vien dzīvot tālāk.
Ja Tev patīk preppy stils un tajā jūties ērti, tad tā tikai turpini, varbūt vajag kādus aksesuārus pamainīt vai ieviest garderobē kaut ko košāku, bet ne obligāti visu stilu vai izskatu? Tādam preppy stilam labs iedvesmas avots ir Gossip Girl, viņas visas ir slaidas, bet ar gana lielu stila dažādību, lai smeltos idejas visādām vēlmēm. Vari pamēģināt nevis ļoti tiekties uz sava izskata mainīšanu, jo es ticu, ka noteikti esi skaista, bet gan sevis palutināšanu - vienalga vai tev labāk tīk matu maskas, sejas maskas vai kaut kas īpašāks ķermenim (l)
19.08.2016 21:56 |

Reitings 28
bubble-gum,no Gossip Girl arī un iedvēsmojos:-DTikai man ir viena sava detaļa-brošas:-)
19.08.2016 22:01 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tie, kas gribēs tev kaut ko riebigu pateikt, vienalga atradis,ko. Vai nu Mērija Popinsa, vai peleka pele, vai, ja bruncītis būs gana seksīgs, m**a.
Jā, piedomā pie stila maiņas, uzlabo kaut ko, pakoriģē kaut ko, bet kopumā - mācies sevi mīlēt un neņemt pārāk pie sirds kritiku. Zinu, ka vieglāk pateikt, nekā izdarīt, bet šā vai tā - tas ir vienīgais reālais risinājums.
19.08.2016 22:01 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
nu tā jau tai skolā notiek, atradīs kaut bezjēdzīgāko iemeslu, lai pagrauztu :D Nevajag izpatikt citiem, vajag iepatikties pašai sev.
Cik atceros, tad mums skolā stila eksperti nemācījās. Mums bija brutālāka apsmiešana - par auguma formām utt, bet nu tas bija pamatskolā.
19.08.2016 22:02 |

Reitings 128
Reģ: 04.07.2016
Manuprāt, Tev ir super augums. (Tie 49 kg uzreiz nenozīmē, ka meitene izskatās slimīgi tieva. Skaitļi neko nenozīmē, var nolikt blakus divus cilvēkus ar vienādiem parametriem un katrs no viņiem izskatīsies pilnīgi citādāk.) Daudzām meitenēm tikai sapņos rādās tāds augums kā Tev.
19.08.2016 22:02 |

Reitings 82
Mērijai Popinsai vispār arī nav paarāk slikts stils, tā kā vispār nekāda vaina. Parasti jau ir tā, ka tad, kad cilvēki saak redzēt, ka viņu apvainojumi neaizskar, tad vai nu liek mierā vai izdomā ko jaunu. Katrā ziņā ņirgāšanās pamatiemesls nav meklējams tevī, bet viņos. Iznes sevi ar paceltu galvu un priecājies. Varu pateikt, ka es vienmēr būtu bijusi priecīga būt tik gara kā tu. Vispār Blake Lively ir apmēram tik pat gara kā tu, tā kā noteikti vari mācīties, kā kombinēt apģērbu no viņas, jo, manuprāt, viņa to vienmēr ir darījusi gana veiksmīgi.
19.08.2016 22:12 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Paulette tā kā zinām, ka tu pati esi ar tādu miesasbūvi + ar to lepojies, tad viss ir kārtībā. Bet lūdzu nemāni šo jaunieti ar tādiem tekstiem, ka svars ir normāls...nu nav normāls. Uz tāda auguma, tik maz kilo nu nekādīgi nevar būt ok. Domāju, ka nebūs melots, ka ribas izspiedušās un kājas kā sērkociņi?
Visticamāk tu esi caurbira (sveiciens pulciņā), jo es nezinu cik samaitātam prātam būtu jābūt lai speciāli tievētu lai dabūtu tādu svaru uz tāda auguma...tā kā tev tad arī būs smalkie kauli. Nav melots?
Nu lūk...tātad tu izskaties vel tievāka nekā ja būtu lielie kauli.
Un padomājat no veselības viedokļa...paprasāt savam ģimenes ārstam vai tāds svars nākotnē nevar atsaukties uz veselību...tas ir pazemināts svars, pat diezgan daudz. Ne velti ir izstrādāts tas indeks.
Un lai mani nepārprastu: Es ar šo komentāru nevienu neaizskaru vienīgi oponēju iepriekš izskanējušajam viedoklim, ka svars ir normāls. Manam viedoklim par labu nāk veselības atspekts, tāpat vairākums vīriešu par skaistu augumu neatzīs kaulainu augumu. Ja nepiekrītat manam viedoklim, tad argumentēti oponējat, nevis uzbrūkat. Paldies par uzmanību!
19.08.2016 22:16 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
19. gados cilvēks vēl tomēr ir augošs tīnis. Manas draudzenes, kas tajā vecumā bija "neveselīgi tievas", jau ir ieguvušas daudz sievišķīgākas aprises - tomēr vielmaiņās ātrums mainās, dzīvesveids (darbs, bērni, ģimene...) Rīt rīšanas pēc, tikai lai "patiktu vīriešiem".... var jau, bet vai vajag?
19.08.2016 22:20 |

Reitings 28
Likteņa vēstnesis,nekas neesmu mocījusi sevi ar dietām.Man tāda figūra ir no mammas(l)
19.08.2016 22:20 |

Reitings 82
Nu bet tieši tā, meitenei ir 19 gadi, viņas augums vēl nav pat pilnībā izveidojies un tu, Likteņa vēstnesi, viņa iesaki ēst, jo vīriešiem parasti kaulainās nepatīk? A kas notiks, ja viņa ēdīs, bet varbūt viņai ķermeņa tips tāds, ka tauki vairāk krājas uz vēdera nekā visur citur? Es esmu ar visām četrām par veselīgu, sabalansētu uzturu un sportiskām aktivitātēm, nevis par to, lai cilvēks vienkārši rij. Pieņemu, ka pie ģimenes ārsta viņa iet un, ja būtu kādas veselības problēmas, tad ārsts arī tās risinātu. Es neesmu ārsts, tāpēc par to nespriežu. Katram mums nu ir tāds ķermeņa tips kāds ir, neko daudz neizmainīsi.
19.08.2016 22:33 |

Reitings 28
Vispār,es pati gribētu izskatīties kaut kā tā-
Būt sakoptai un elegantai jaunajai sievietei(l)
19.08.2016 22:38 |

Reitings 1584
IzoldeNeko tā jau es arī saku, ka tu esi no dabas. Tikai pat tiem kuriem ir tā nežēlīgi ātrā vielmaiņa var tomēr dabūt kādu kilo klāt. Atvaino, ka es tā saku, bet es tiešām nevaru iedomāties kā var izskatīties ar tik maz kilo...tā kā tev ir tikai 19, tad tuvākajos gados, ja vien nestrādāsi fiziski smagu darbu, tad nāks klāt kāds kilo, bet nu maz, ja pati lietas labā neko nedarīsi.
Protams, ja pašai patīk, un ar veselību nav nekas, tad jau viss kārtībā. Vienīgi cik pats esmu interesējies, tad laikam nierēm nenāk par labu, ka nemaz nav tauku. Nākotnē var atspēlēties.
Lai vai kā vari manī neklausīties;-)
Rīt rīšanas pēc, tikai lai "patiktu vīriešiem"

Daudzas par to jau arī tieši uztraucas...tievējot:-D Bet protams būs kam patiks arī kaulainās. lai gan personiski nevienu nepazīstu un interneta vidē cik lasīts, tad tikai te patās jums pazīstamais ķīselis par tādām fano:-D
Un es ne tik daudz par to izskatu, bet gan par veselību domāju...it īpaši jums sievietēm, kurām jādzemdē. Cik zinu, tad grūtāk ir kārnajām iznēsāt/piedzemdēt bērnu nekā vidējas miesasbūves.
Ne velti jums sievietēm patīk spēcīgi vīrieši, bet vīriešiem pilnīgākas sievietes...tas ir gēnos ieprogrammēts, dabiskā atlase.
Bet ne man mācīt kā citiem dzīvot. Veiksmi visiem!
19.08.2016 22:40 |

Reitings 1584
A kas notiks, ja viņa ēdīs, bet varbūt viņai ķermeņa tips tāds, ka tauki vairāk krājas uz vēdera nekā visur citur?

Man ir tāds ķermeņa tips, ka ja tauki kaut kur iet, tad tikai uz vēdera. A, man jūs te patās un dzīvē arī ir teikts, lai tik es ēdu vairāk (man tas neko tāpat nedod, jo uz vēdera nāk klāt vienīgi, ja mazkustīgs dzīvesveids, kas strādājot nav). Es jums tādus komentārus pārmetu? Nē! Ko tad man?
Un es vairāk biju domājis nodarboties ar sportu, uzaudzēt masu.
IzoldeNeko tavā bildē ir tieva, slaida sieviete. Novēlu tev tādu figūru iegūt. Gan veselīgi, gan vīriešiem patiksi;-)
19.08.2016 22:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)