IzoldeNeko tā jau es arī saku, ka tu esi no dabas. Tikai pat tiem kuriem ir tā nežēlīgi ātrā vielmaiņa var tomēr dabūt kādu kilo klāt. Atvaino, ka es tā saku, bet es tiešām nevaru iedomāties kā var izskatīties ar tik maz kilo...tā kā tev ir tikai 19, tad tuvākajos gados, ja vien nestrādāsi fiziski smagu darbu, tad nāks klāt kāds kilo, bet nu maz, ja pati lietas labā neko nedarīsi.
Protams, ja pašai patīk, un ar veselību nav nekas, tad jau viss kārtībā. Vienīgi cik pats esmu interesējies, tad laikam nierēm nenāk par labu, ka nemaz nav tauku. Nākotnē var atspēlēties.
Lai vai kā vari manī neklausīties;-)
Rīt rīšanas pēc, tikai lai "patiktu vīriešiem"
Daudzas par to jau arī tieši uztraucas...tievējot:-D Bet protams būs kam patiks arī kaulainās. lai gan personiski nevienu nepazīstu un interneta vidē cik lasīts, tad tikai te patās jums pazīstamais ķīselis par tādām fano:-D
Un es ne tik daudz par to izskatu, bet gan par veselību domāju...it īpaši jums sievietēm, kurām jādzemdē. Cik zinu, tad grūtāk ir kārnajām iznēsāt/piedzemdēt bērnu nekā vidējas miesasbūves.
Ne velti jums sievietēm patīk spēcīgi vīrieši, bet vīriešiem pilnīgākas sievietes...tas ir gēnos ieprogrammēts, dabiskā atlase.
Bet ne man mācīt kā citiem dzīvot. Veiksmi visiem!