Nepatīk puiša ballīšu dzīve

Reitings 7
Reģ: 07.08.2016
Esmu attiecībās pavisam neilgu laiku. Pirms tam biju brīva apmēram divus gadus, esmu noilgojusies pēc harmoniskām attiecībām. Puisis ir mīļš, foršs, taču kārs pēc brīvības, ballīšu un sabiedrības dvēsele. Viņš vienmēr ies uz tusiņiem, kur viņu sauc draugi, neatkarīgi, vai es tieku vai nē. Lai gan mums ir daudz kopīgu draugu, man ir diezgan aizņemts grafiks, tāpēc uz lielāko daļu tusiņu es netieku. Lai gan problēma nav tajā, ka es šaubītos par puiša uzticību, vienalga esmu sapratusi, ka man šāds viņa dzīvesveids nepatīk. Ja mēs tajos tusiņos būtu kopā, būtu cita lieta, taču, ņemot vērā, ka tie bieži notiek bez manis, esmu neapmierināta. Zinu arī to, ka tur ir meitenes, kurām mans puisis patīk.
Puisim esmu par to ieminējusies, viņs atbildēja, ka viņam ir svarīga brīvība, iet pa kreisi viņš netaisās, taču tusiņus turpinās apmeklēt. Iemesla viņam to pārmest man nav. Es arī negribu but draudzene, kas nepamatoti ierobežo viņa brīvību un izsaka liekus pārmetumus. Tāpec nezinu, ko man tagad darīt, vai nu cīnīties ar sevi, mēģināt sev iestāstīt, ka viss būs kārtībā un attiecībās jādod brīvība, vai arī pamest puisi, kamēr šīs attiecības nav kļuvušas pārāk nopietnas un meklēt citu, kuram nebūs tik izteikta vēlme ballēties un tādu, kurš vairāk brīvā laika vēlēsies pavadīt kopā.
17.08.2016 22:34 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Redzēsi, ka vairums kājās neturās un cenšas nocopēt meitenes.

Es piekrītu, ka vairums tāds ir, bet es tiešām esmu satikusi vīriešus klubā, kas tikko ir pārvākušies uz jaunu valsti un vienkārši cenšas atrast jaunus draugus un nodibināt kontaktus. Tā ir minoritāte un, protams, ja izdotos satikt meiteni, kura iepatiktos, tas būtu tikai pluss, bet mērķis ir cits.
Piekrītu arī, ka vīrietis nav gatavs attiecībām, bet ir daudzi cilvēki, kas to izmaina tikai laika gaitā un tikai īstā cilvēka dēļ, jautājums vai šī gaidīšana un sevis mocīšana, ir tā vērta? Es vairāk sliecos domāt, ka tomēr nē.
18.08.2016 13:33 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
KitijaK- Tādi pamatā ir tini kas tikko sasnieguši pilngadibu. Uz klubiem loti daudzi iet ari ar otram pusitem, forsi iedzert un izdejoties. Vai draudzenu barinji,ari tapat jautri pavadit laiku.
P.S-Man klubi sen vairs nesaista un sen vairs tadus neapmekleju. Tur izstusejos pa saviem padsmit gadiem.
18.08.2016 13:33 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
ka vīrietis nav gatavs attiecībām

Vot šitas gan ir pilnigs absurds! Ja calis lot mil ballites, ir tusetajs un sabiedribas dvesele tad uzreiz nav gatavs attiecibam??? Tikko nesen rakstiju ka pazistu pari kur abi divi ir LOTI lieli balletaji un tusejas visur kur vien var un gandriz vienmer kopa. Vienkarsi balletajiem ir jamekle tada pati tusetaja un majas sedetajai- tads pats majas tupetajs. Un viss.
18.08.2016 13:36 |

Reitings 960
Es neskatisos ar draudzeni romantisko filmu, jo vina ta grib, jo man romantiskas nepatik

Es šaubos, ka kāda sieviete visu laiku tev liks skatīties romantiskās filmas, zinot, ka tev tās nepatīk. Šādā situācijā noteikti var atrast kaut ko, kas patīk abiem, bet man šķiet muļķīgi apgalvot, ka pilnīgi visas viena žanra filmas ir vienādas. Man nepatīk fantastika, bet es esmu redzējusi dažas filmas, kas man tiešām patika. Kā es to zinu? Jo es devu tām iespēju. Un galu galā, tā ir tikai filma, nevis savas iekšējās pasaules krahs. :D
18.08.2016 13:40 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Es nebūtu gatava uzturēt šādas attiecības, jo pati neesmu nekāds ballīšu zvērs. Man īsti nav skaidri Rvis draugu motīvi (ņemu tikai par piemēru, jo arī zinu šādus cilvēkus) - ja apzinies, ka nebūsi gatavs ieiet attiecību nākamajā līmenī, respektīvi, sākt kopdzīvi, tad kāpēc velti tērēt laiku ar vienu cilvēku, ja tāpat ir skaidrs, ka nākotnes nav? Zinu konkrēti pāris gadījumus, kur vīrietis ir kopā ar sievieti, bet viņam nav nopietnu nolūku. Es pati tā droši vien nedarītu (ja neskaita romānus, kur abi apzinās, ka tas nav nekas nopietns), bet varbūt kāds man, muļķadesai var izskaidrot? :D
18.08.2016 13:41 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Ris, tādi nav tikai tīņi. Es pirms pāris gadiem aktīvi apmeklēju Vecrīgu, tādi bija visi. Pašlaik vairāk citus pasākumus sanāk apmeklēt, bet kopumā jebkur ir tā, pat darba ballītēs - ja vīrietim būs izdevība, viņš nokrāps. Pārāk daudz krāpēju zinu, lai dzīvotu ilūzijā, ka puiši tusiņos nevainīgi sarunājas savā starpā. Cita lieta, ka daudzi nenokrāpj, jo viņiem nav tādas iespējas, ir pārāk neizskatīgi, neinteresanti vai kautrīgi.
Apmeklēt klubus un citus tusiņus pārim ir ok. Es jau runāju par gadījumiem, kad puisis viens regulāri kaut kur citur pavada savu laiku.
18.08.2016 13:42 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Tu gribi teikt, ka, ja puisis iet uz klubu, tad noteikti ar domu, ka nokrāps? (t)
18.08.2016 13:45 |

Reitings 2350
Es visu savu īso mūžu esmu sludinājusi, ka man nepatīk zinātniskā fantastika. Devu šā žanra filmām iespēju, ziniet, daudz filmas iepatikušās. :D
18.08.2016 13:48 |

Reitings 12990
Tu laikam kļūdījies ar tēmu, bet ļoti piemēroti sanāca, manuprāt. :D
18.08.2016 13:49 |

Reitings 2350
Ja es gribētu iet uz klubu, tad noteikti nejau lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, bet gan vienu jaunu cilvēku. Man mūsu pilsēteles klubi saistās ar bordeli, kur cilvēki atnākuši norauties no ķēdes un atvērt bikšu priekšu. :D
18.08.2016 13:50 |

Reitings 960
ja vīrietim būs izdevība, viņš nokrāps.

Pēc tava rakstītā saprotu, ka vīrieti nedrīkst uz ielas palaist vienu, jo pie pirmās iespējas, metīsies virsū pretīmnācējai. Ja jau pat darba pasākums ir off limits. Starp citu, arī darba dienas laikā, piemēram, pusdienu pārtraukumā var atrast kādu dāmu ātriem gultas priekiem.
Man patīk domāt, ka vīrietis nekrāpj, ja attiecībās viss ir kārtībā un cilvēki spēj viens otram sniegt to, kas nepieciešams partnerim (un nevis ilūzijas par harmoniju, bet īstu laimi).
18.08.2016 13:51 |

Reitings 12990
Es gan bieži ar draudzenēm eju iedzert, izdejoties un iztrakoties

Reitings 2350
Ābol, nē nekļūdījos, vienkārši neveiksmīgi pasniedzu savu sakāmo. :D

Reitings 2350
Man mūsu pilsēteles klubi saistās ar bordeli, kur cilvēki atnākuši norauties no ķēdes un atvērt bikšu priekšu

Aizmirsu pieminēt, ka vēl daudziem tīk izmahāties un līdz nāvei piekaut iebraucējus.:-|
18.08.2016 13:53 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
KitijaK, tev ir bijusi baigā darīšana ar ne īpaši gudriem vīriešiem!
Ir arī tādi cilvēki, kuri ciena savu izvēli un neleks gultā ar pirmo mauķeli.
18.08.2016 13:55 |

Reitings 12990
AG, tas jau tādos miestiņos, es arī tādus zinu, pati nāku no maziņa, bet tur visi tādi iecietīgāki, lai gan kašķi tāpat patīk meklēt :D
18.08.2016 13:56 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Es gan bieži ar draudzenēm eju iedzert, izdejoties un iztrakoties

Es tieši tāpat!
Un, ja arī runāšu ar kādu vīrieša dzimuma pārstāvi, tad tikai ar tādu, kuru zināju arī iepriekš!
Par sevi es galvu varu likt ķīlā, ka nekad nekrāpšu un man nav grūti noticēt tam, ka ir arī tādi vīrieši.
18.08.2016 13:58 |

Reitings 12990
Jā, ja man pienāk klāt un runā, es, protams, pieklājīgi parunāju, bet, ja sāk uzdot citus jautājumus vai uzvesties tā, kā nepieklājas, tad arī pieklājīgi pasaku, ka esmu aizņemta. Bet parasti mēs ar meitenēm savā bariņā un labi pavadām laiku :-)
18.08.2016 13:59 |

Reitings 751
Tu gribi teikt, ka, ja puisis iet uz klubu, tad noteikti ar domu, ka nokrāps?

Visi neiet ar šādu mērķi - iepazīties ar meiteni. Citi iet ar citiem mērķiem, bet ja viņiem ceļā patrāpīsies viņuprāt simpātiska meitene, kura būs atvērta flirtam, viņi nesteigsies meiteni atšūt. Mani teksti tiešām izklausās kategoriski, es negribētu vispārināt uz visiem pasaules vīriešiem, ceru, ka ir tomēr arī uzticīgie, bet mani iepriekšējie komentāri bija par autores situāciju un 22 gadīgā iespējamā puiša uzvedību Vecrīgā, kas to apmeklē katru nedēļu bez savas meitenes.
Pēc tava rakstītā saprotu, ka vīrieti nedrīkst uz ielas palaist vienu, jo pie pirmās iespējas, metīsies virsū pretīmnācējai. Ja jau pat darba pasākums ir off limits. Starp citu, arī darba dienas laikā, piemēram, pusdienu pārtraukumā var atrast kādu dāmu ātriem gultas priekiem.
Man patīk domāt, ka vīrietis nekrāpj, ja attiecībās viss ir kārtībā un cilvēki spēj viens otram sniegt to, kas nepieciešams partnerim (un nevis ilūzijas par harmoniju, bet īstu laimi).

Diemžēl es pašlaik zinu četras sievietes, kuras tiek krāptas, viens vīrietis savu laimi atrada darbā, pārējie internetā (viens no tiem meklēja savu laimi Cosmo forumā, citi iepazīšanās portālos).Pēc šo vīriešu un sieviešu FB profiliem es neteiktu, ka sievietes ir informētas, jo tur ir pāru kopbildes, bildes ar bērniem, teksti ar uzrunām "sieviņ" utt.
18.08.2016 14:03 |

Reitings 751
Starp citu, vienreiz es biju iedomājusies - vai jūs gribētu zināt, ka tiekat krāptas, ja cilvēkam, kas to saka būtu pierādījumi (sarakstes utml)? Es nevienai sievietei no tām, ko iepriekš minēju, to neesmu atklājusi, bet ja mani krāptu.. es gribētu zināt.
18.08.2016 14:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits