Mans kroņa teiciens: "Pilnīgā dir..ā." Bet, nu, tas tādās tiešām šķietami bezizejas situācijās. Ikdienā arī diezgan bieži sanāk kaut ko palaist kosmosā - vai nu pie sevis, vai citreiz arī pusnopietni pateikt kādam, ka viņš ir l..s, vai "nomest trīsstāvīgo"pie apliešanās ar kafiju, jo, nu "b.., cik var viens cilvēks aplieties?"
Bet.
Tas absolūti nenozīmē, ka esmu nestabila, prasta vai vulgāra. Es ļoti labi apzinos, ko un kad drīkstu atļauties. Ir cilvēki, kuru priekšā nekad ko tādu neatļautos, taču savu mazo iekšējo huligānu apklusināt pa visam arī nedomāju. Ironiskā kārtā - ikdienā mēdzu nodarboties arī ar reklāmtekstu sastādīšanu. Tur izpaužas mana profesionālā puse.
Interneta komentāros, šķiet, lamājusies neesmu jau sen. Pirms kādiem diviem gadiem, kad izmainījās tas, kā es raugos uz internetu un visu tur atrodamo, sāku nedaudz piedomāt pie tā, ko rakstu. Internetā, manuprāt, biežāk kā dzīvē, lamuvārdus izmanto, lielākoties, lai tieši aizskartu oponentu, tā teikt - sistu pa vājo vietu. Dzīvē tā cilvēki dara retāk, un lamuvārdi, pēc maniem novērojumiem, biežāk tiek izmantoti situācijas/apstākļu raksturošanai.