Čau, labrīt! :) Šorīt dikti draņķīgs laiks. Pat negribēju iet ārā no mājas, bet nu, saposos, un, aidā, šodien pēdējā darba diena šajā darbā! Mazliet priecājos, mazliet bēdājos, bet ticu, ka drīzumā mani sagaidīs kaut kas daudz labāks. Gribas saglabāt pozitīvu prātu! jauku dienu! (l)(l)(l)
Nabaga kampanella (izcelšu ar bold, lai prieks!) Neviens cits jau nav vainīgs, ka Tu nesaproti kāda cita humoru. Šķiet, ka Neons Un Story tagad jājūtas vainīgām, jo nav attaisnojušas Tavas cerības un priekšstatus par sevi. Monologs vairāku komentāru garumā par to, kādu vilšanos šīs divas neinteliģentās dāmas tev ir sagādājušas tiešām parāda, cik sasodīti inteliģenta esi Tu pati! :D No offense
Man nav tādu :( Bet man jau iepriekš likās aizdomīgi, ka abi divi ļoti bieži muld tikai par naudu, izglītību utt., šodien ievēroju, ka abi reizē ienāca un reizē arī izgāja... kāda iespēja? Nu.. varbūt es kļūdos, bet tas viss ir pārāk uzkrītoši. :D Ok, katrā ziņā šie cilvēki nav nekas tāds, par ko būtu baigais šoks :D
Par PPL - pirms pāris gadiem skatījos, bet uzkurināja nemitīgā scenārija atkārtošanās. Bet laikam būs jāuzmet acis, tikai neatceros pie kuras sezonas pārtraucu skatīties. :D P.S. Story - fiksi dzēsies ārā!
Atkal sēžu mājās un nav ko darīt - ārā līst, nevaru pat iziet paskriet. Dzeru siltu citronūdeni un situ laiku pie datora. Sajūtas it kā "cozy", bet jau kuro dienu pēc kārts šis sāk apnikt.:-|