Trešdienas sarunas (17.08)

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Čau, labrīt! :)
Šorīt dikti draņķīgs laiks. Pat negribēju iet ārā no mājas, bet nu, saposos, un, aidā, šodien pēdējā darba diena šajā darbā! Mazliet priecājos, mazliet bēdājos, bet ticu, ka drīzumā mani sagaidīs kaut kas daudz labāks. Gribas saglabāt pozitīvu prātu!
jauku dienu! (l)(l)(l)
17.08.2016 08:19 |

Reitings 987
Reģ: 02.06.2016
Don Juan - tur var dzirdēt arī vecās dziesmas, ne tikai "jaunākos hitus" :)
17.08.2016 15:49 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
57days, es ar reti, kad iesaistos tadas diskusijaas, nu pedejas reizes sanaak, bet nav jaacel breeka zinot, ka muzhs tadaam diskusijam nav ilgs :)
17.08.2016 15:50 |

Reitings 201
Reģ: 19.06.2012
Tiesi taa vajadzetu buut vienalga ko doomaa citi bet story jau njem pie sirds visu laiku un izpaužas pec tam kaa taada bernudaarza audzeekne, iiisteniibaa smiekligi lasiit :D
Par to blokeesanu runaajot, jasaka, ka es reti ielogojos, kad lasu teemas, taapec man tas neder, citiem varbut der. Man slinkums ielogoties vienmeer un komenteet, taapat palasu.
Un nevajag jau ari parspiileet, tas ka jus te visu laiku smejaties par inteligentumu un gudriibu, kjipa parunaajam ko gudraaku, atradusies inteligentaa, tikai pasas sevi paraadat ne tajaa labakajaa gaismaa. Neesmu manijusi ka te kaada par baigi inteligento un gudro pataisitos, bet no citaam meiteneem tas tiesam naaak dabiski, kaa te jau ieprieks mineeja, bet citaam nu nesanaak iztaisiities par gudraam, atliek tikai muljkibas runaat un diskuteet ar kaut kaadu slimu teevinu.
Nezinu kaads kaifs no taa var buut diskuteet ar to slimo vai zviegt kopistiski par kaut kādām citām mulkjibam. tad ejat uz savu privaato čatu un zviedzat cik uziet.
17.08.2016 15:50 |

Reitings 987
(t)
17.08.2016 15:51 |

Reitings 6040
story jau njem pie sirds visu laiku un izpaužas pec tam kaa taada bernudaarza audzeekne, iiisteniibaa smiekligi lasiit

TAK NOBLOKEE MAAAANII UN DIEVA DEEL NEELAASIIII.... :-D:-D:-D:-D:-D
17.08.2016 15:52 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Tev ķīselis ko sliktu nodarījis, ka nespēj par viņu nerunāt? (t)
17.08.2016 15:53 |

Reitings 201
Story neuztraucies, es sevi par inteliģentu nesauktu, man veel jaaug un jaaug :P bet peec taa ko esmu te lasijusi, jaa dažas meitenes te atstaaj daudz inteligentaaku iespaidu par jums te visaam, kas visu laiku zviedz par mukjibam.
Laikam esi vienkaarsi degradejusies seezot maajaas ar beerniem, jo agraak tiesaam izklausiijies normaalaaka.
17.08.2016 15:53 |

Reitings 987
Kapēc tiešām šeit ir panesusies tēma, kur katrs ir tiesīgs izlemt - tu esi inteliģents, bla, bla , bla , bet tu atkal nē???
Definīcija iz google : Prāta attīstība, sagatavotība teorētisku jautājumu, zinātnes atzinumu un mākslas vērtību izpratnē.
Ko tad mēs šeit īsti daram, nedrīkst vairs paķiķināt, kā teica Story - esam uz viena viļņa, pamuļķosimies un pietiks.
17.08.2016 15:55 |

Reitings 2350
Par to blokeesanu runaajot, jasaka, ka es reti ielogojos, kad lasu teemas, taapec man tas neder, citiem varbut der. Man slinkums ielogoties vienmeer un komenteet, taapat palasu.
Cik laika aizņem, lai ielogotos? 10 sekundes? ;-)

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Labi, meitenes, beidzat kašķēties. Vienkārši Story, AG, apple_pie, padomājiet nedaudz, kā uzvedaties, tomēr pieaugušas sievietes. Viss, miers! Punkts.

Reitings 6040
bet peec taa ko esmu te lasijusi, jaa dažas meitenes te atstaaj daudz inteligentaaku iespaidu par jums te visaam, kas visu laiku zviedz par mukjibam.

Es nesacenshos par inteligenci un negribu te atstaat nekaadu iespaidu. Man ir vienalga ko kaada Tu vai cita lietotaaja par mani domaa, jo ipasi internetu es neuztveru nopietni. Vispaar pat dzive nav jauztver nopietni. Tu te seedi un kluksti par mani un maniem berniem utt., nu tak turpini, jo vienigais veidss kaa Tu speej sev pieverts uzmanibu ir meginot mani apvainot, bet es ljaushu, jo ne tev spriest par to vai es sezhu majas ar berniem vai ne vai esmu degradejusies vai nee... Un vispaar, neiesaistisim bernus, tas nu gan ir pashaa zemaakajaa liimeni ;)
17.08.2016 15:57 |

Reitings 6040
kristel
Man tieshaam nav jadomaa ka es uzvedisos, jo es sheit esmu kada esmu, visu sho gadu laikaa shii ir 2-3 diskusija, kur atlaujos but uz viljnja ar citaam, un??? Tas kaadam saap?? Esmu sheit 10000 diskusijaam pagaajusi garaam, kuras ir bijushas lidzvertigi nevajadzigas, bet tas man nedod tiesibas ienakt un komandet kaa katram jauzvedas :)
17.08.2016 16:00 |

Reitings 6040
labi, damas, es skrienu uz baseinu, ja kaada kko man grib veltiit, tad ir opcija - Vēstule. :)
Jauku dienu!
17.08.2016 16:01 |

Reitings 201
grūtniece, man slinkums domat paroli un vispar man nav daudz laiks cosmo, bet ja vienu vai divas reizes nedeelaa ienaaku, tad labprat palasu normalu meitenu komentaarus nevis tikai taas jeeliibas.
Un story, šaubos, speej but lieliska mamma diviem beerniem njemot veeraa ka tusee te ar kjirsi 1 naktii, 8 no riita atkal raksti un 4 dienaa joprojaam seedi Cosmo. Diezko spiidoshi neizskataas.
Tapat tev japiestraadaa pie sava izteiksanaas stila, diezgan butiski pieklibo, nemaaki sakariigi un argumenteeti diskuteet, taa vietaa, ja kaads pateicis taisniibu, kas tev kož aciss uzreiz pretii meties ar apvainojumiem un bērndārznieču izgājieniem, diezgan zemu esi nolaidusies, jāsaka.
Labi es off, kādam arii jastraadaa.
17.08.2016 16:02 |

Reitings 2350
Es, piemēram, nelasu dažu lietotāju komentārus, jo man tie vienkārši nav interesanti, bet es netaisos viņām pārmest pārlieku lielo nopietnību. Mums vienkārši nav pa ceļam un viss. Man drīzāk šķiet, ka cilvēki dzīvi uztver pārāk nopietni, bet katrs dzīvo kā māk un vēlas. Bet tas, ka bez jebkāda pamatojuma (jo pateikt, ka esmu bērnišķīga, man nešķiet nekāds iemesls mainīties) vairāku komentāru garumā jācenšas dažām foruma lietotājām norādīt uz sev nepieņemamu uzvedības formu, nu tas man šķiet neakurāti! :-)
17.08.2016 16:04 |

Reitings 2350
OMG Greja-a, tu tikai raksti, jeb domā līdzi arī? :-O Kā var aizskart svešus bērnus un vērtēt ģimenes dzīvi? Tur tiešām jāsaka prātiņ, nāc mājās.
17.08.2016 16:08 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Kāda var man atsūtīt kā izskatās Story, Apple_Pie un Agresīvā?
Meitenes bija aizrāvušās ar savu humoru, kāds nu bija, tāds nu bija, piekrītu, bet Greja-a, tu nu gan nesmuki apvaino viņas. Tomēr nav tava daļa kā katrs savu laiku pavada un ar bērniem vai bez. Varbūt bērniem ir vecmāmiņas utt. Ne Tev tomēr spriest par citu laiku, gramatiku, izteiksmi, kura pašai pieklibo. Tev tiešām inteliģences ziņā ir, kur augt. Urrā! Laikam pirmā diskusija, kur kādu aizstāvu :)
17.08.2016 16:10 |

Reitings 987
ShabbyEve, kapēc Tu vēlies zināt kā viņas izskatās? :-)
17.08.2016 16:11 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tieši tagad rakstu komentāru te, blakus sēž bērns, spēlējas, un es pareizajās vietās viņam saku komentārus un izrādu savu sajūsmu par viņa sasniegumiem.
Nu ko var darīt, ka man gribas pakontaktēties arī ar pieaugušajiem?
Nevajag te attālināti diagnosticēt, kuras ir labas, un kuras sliktas mātes.
17.08.2016 16:12 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Es te tagad būšu jūsu strīda šķīrējtiesnesis :D
Speciāli patinu atpakaļ, ar ko sākās kašķis.
Kampanella raksta:
Ak jā, aizmirsu piebilst, ka mainījies priekšstats par Story un Neons , pēc visa, kas te pēdējā laikā notiek, iepriekš likās gudrākas, nopietnākas un inteliģentākas sievietes.
Story pretī :
tu tak mani mieriigi vari nelasiit, nevis izcelt manu un Neons nicku ar boldu un nogudrot!
es Tavus komentarus taa isti nekad neesmu lasijusi, mani tas nesaista, bet tadelj es 5 komentaarus nerakstu par to kads man ir par tevi un tavu humoru viedoklis.
nee, shis mani neaizskaara, vnk liekas smiekliigi, tu runaa par inteligenci, bet pati to neizraadi
Nu manuprāt tomēr kampanella diezgan normāli izteica savu viedokli, nu nav tas jāņem pie sirds, nebija nekas aizskarošs vai baigi negatīvs. Bet Story savukārt pretī ar apvainojumiem un tādu neforšu izteiksmi, jo kampanella pat pasaka, ka viņai bija simpatizējoši Story komentāri agrāk, bet Story uzreiz tik aizvainota, ka saka, ka viņa jau nu gan nav inteliģenta un nekad nav lasījusi viņas komentārus.
Ok, es Story dzīvē nezinu, bet man viņa liekas forša, vienkārši te nepārdomāti izteicās. Kampanellu es zinu un man viņa liekas ļoti patīkama , gudra un forša meitene.
Bet nu es nevienu neaizstāvu un šoreiz centos objektīvi spriest.
Labi, vienkārši visi padomājam, ko rakstam un kā diskutējam, lai te ir patīkama gaisotne, un nevajag nevienu aizvainot. Chillll :)
17.08.2016 16:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits