Es te tagad būšu jūsu strīda šķīrējtiesnesis :D
Speciāli patinu atpakaļ, ar ko sākās kašķis.
Kampanella raksta:
Ak jā, aizmirsu piebilst, ka mainījies priekšstats par Story un Neons , pēc visa, kas te pēdējā laikā notiek, iepriekš likās gudrākas, nopietnākas un inteliģentākas sievietes.
Story pretī :
tu tak mani mieriigi vari nelasiit, nevis izcelt manu un Neons nicku ar boldu un nogudrot!
es Tavus komentarus taa isti nekad neesmu lasijusi, mani tas nesaista, bet tadelj es 5 komentaarus nerakstu par to kads man ir par tevi un tavu humoru viedoklis.
nee, shis mani neaizskaara, vnk liekas smiekliigi, tu runaa par inteligenci, bet pati to neizraadi
Nu manuprāt tomēr kampanella diezgan normāli izteica savu viedokli, nu nav tas jāņem pie sirds, nebija nekas aizskarošs vai baigi negatīvs. Bet Story savukārt pretī ar apvainojumiem un tādu neforšu izteiksmi, jo kampanella pat pasaka, ka viņai bija simpatizējoši Story komentāri agrāk, bet Story uzreiz tik aizvainota, ka saka, ka viņa jau nu gan nav inteliģenta un nekad nav lasījusi viņas komentārus.
Ok, es Story dzīvē nezinu, bet man viņa liekas forša, vienkārši te nepārdomāti izteicās. Kampanellu es zinu un man viņa liekas ļoti patīkama , gudra un forša meitene.
Bet nu es nevienu neaizstāvu un šoreiz centos objektīvi spriest.
Labi, vienkārši visi padomājam, ko rakstam un kā diskutējam, lai te ir patīkama gaisotne, un nevajag nevienu aizvainot. Chillll :)