Kādi vīrieši jūs savaldzina?

Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
Vairumam no mums ir otra pusīte, bet neatkarīgi no attiecību statusa tomēr ir lietas, kuras mūs savaldzina vīriešos gan iekšēji, gan ārēji (l) Šoreiz runāsim par ārējām lietām, kuras pirmajā mirklī savaldzina, tā tekit padara mūs weak in knees, liek zemei pazust zem kājām.. Ahh, sakiet kā gribat, bet šeit ir mans saraksts ar vīriešiem, kuri pievelk manu uzmanību.
Mani savaldzina:
*vīrieši uzvalkos
*vīrieši formas tērpā (ārsts, ierēdnis, policists vai karavīrs)
*vīrieši, kuri nēsā pulksteni
*vīrieši ar rozā apģērba elementu
*vīrieši tīrās un elegantās mašīnās
*vecāki kopti vīrieši ar sirmiem matiem
*Itāļu tipa vīrieši
*Vīrieši ar nelielu vēderiņu
*Vīrieši kuri ar mīlestību izturas pret bērniņiem (piemēram ved aiz rociņas, mīļi sarunājas)
*Vīrieši ar atpogātu kreklu
16.08.2016 01:28 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Ja runā ir par tīri vizuālo, pirmo iespaidu (kas var tikt pilnīgi sabojāts, kad sāk runāt), tad kaut kā aci piesien vīrieši ar paplatiem pleciem (ne pārpumpētiem), skaistu pulksteni (man patīk klasiskie biznesa stila) un aromāts (OK, tas nav gluži vizuālais). Patīk tāds pārdomāts koptēls, kas, tajā pašā laikā, nekliedz - pavadīju trīs stundas pie spoguła.
03.09.2016 18:39 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
ja nerunā par personību, tad ...

Tas jau ir interesantāks tēmas pavērsiens, nekā originālais jautājums. No tādām ārīgām un ārišķīgām lietām, mēdzu iečekot interesantus kreklus.
03.09.2016 18:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits