Tātad... ir tā,ka dzeru Depakine Chrono 500, pa pus tabletei no rīta un vakarā. Lamictal divas tabletes dienā, kā arī lexotanil, kad kļūst slikti. Tā nu kopā ņemot bija kādas 5 tabletes dienā, jo vēl klāt dzēru priekš sirsniņas,tā pa ātru skrēja. Tagad izlēmu, ka nafig, jau 3 nedēļas nedzeru Lamictal, un lēkmes vairs nav tik biežas. Vienkārši jutu,ka tās mani beidz nost. Paliku pie Depakine un pa reizei Lexotanil. Principā jā,bez ārsta konsultācijas nu stulbi lemt pašai, bet... Esmu bijusi pie 4 Rīgas labākajiem neirologiem, trakākais, ka katrs saka savu. Pagaidām vairāk no visiem ticu savai dakterei,kas mani ārstē jau no bērnības. Tā nu jāgaida septembris un nākamā elektroencefalogramma. Redzēs.. bet nu, man jau liekas, ka nekas jēdzīgs nebūs.
Griežos pie jums, jo zinu, ka ar savām domām,kaut kā, taču var tikt galā ar to. Medikamenti rada nelāgus blakusefektus,man, piemēram, depresiju un ļoti lielas garastāvokļa maiņas. Tas ĻOTI ietekmē manas attiecības ar puisi. Un man ir skumji, ka bieži esmu tāda skabarga pakaļā. Un tas viss dēļ šī nebeidzošā murga :-/
Es ticu,ka neesmu tāda vienīgā. Katru rītu ceļos ar domu,kaut nu būtu vesela.
Es labprāt palasītu, kā ir Jums, kāda pieredze un viss pārējais.. ?