Šeit parasti par kosmētiku, bet gribas pamielot acis šovakar - kādi ir jūsu pēdējie foršākie pirkumi no apğērba? Esmu absolūta jumpsuit-u fane, šodien atļāvos sev uzdāvināt vēl vienu - melnu un pieguļošu(l)
somas var atrast apavu bode netalu no bernu pasaules,laba humpala. Ari feini apavi. FB un draugos vini liek foto var apskatities un ievertet.https://www.facebook.com/ApavuBode/
Lasu un domāju, Story un Agresīvajai, laikam, párák daudz brívá laika, ka var ņemties un kašķéties ar kkādiem ākstiem. Labāk enerğiju izlikt kur citur. Piemèram sportojot, nekā savus nervus te čakarēt.
Rīdzeniece, jā. Ļoti patîk. ;-) Story tev jāmaina niks uz agresīvā :-D Esi baigi iekarsusi. Agresīvā, es par mājsaimniecēm nedomāju. Galígi vienalga, ko viņas dara. Ja jau viņu otrās puses tas apmierina, tātad viss ok. Katrā ğimenè savi noteikumi un paradumi.
Nomierinies tak. Neuztver visu tik saasināti. Viss būs kārtībā. Elpo dziļi un nomierinies. Tas bija domāts, ka nafig čakarēt sev nervus ar kkadu ķēmu. Ir tak foršakas lietas ko darit. Bet laikam tā tiek izlikta enerģija, jo kāds sakaitinājis.Turpiniet vien.
wendy, es varu ignoreet, ja kads saka, ka esmu cuuka, resna, tieva, uttt., bet ja ne pa teemu aiztiek manus bernus!!!!! tad dabiski es vnk gribeshu to cilveeku nozhmiegt :-D bet nu es vinjam jau piedevu, viss chill :-D