Pēdējais foršais pirkums

Reitings 225
Reģ: 16.09.2015
Šeit parasti par kosmētiku, bet gribas pamielot acis šovakar - kādi ir jūsu pēdējie foršākie pirkumi no apğērba?
Esmu absolūta jumpsuit-u fane, šodien atļāvos sev uzdāvināt vēl vienu - melnu un pieguļošu(l)
12.08.2016 22:29 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
nesaprotu kas foršs ir tajos New Balance šūzōs? Vini izskatās ka prastas botas pēc dizaina (iznemot to N burtinju) dazas pat ka nonesatas tirgus botas, bet cenniks vinam ir nenormāls. Pat dārgākas par Nike, kas dizaina zina liekas daudz smukākas. Nesaprotu

Tas pats, kāpēc kāds izvēlas brīvā laika apavus no Nike, Adidas u.c., nevis bezšķirnes ražotāja, Converse - citu auduma kedu vietā, YSL lūpu krāsu Dzintars vietā. Un jā, tie ir ādas. Man patīk dizains un paveicies tiešām nopirkt par sakarīgu cenu
13.08.2016 12:55 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Es arii nesaprotu toe new balance, neliekas pat simpaatiskas the ieliktaas. Citas kraasas, lillaa vai melnas veel bija ok, bet siiis spilgtaas..nu ne pa manai gaumei
13.08.2016 12:55 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tas, ko un cik var darīt ar bērnu, ir baigi atkarīgs no bērna. Ir mierīgi cilvēciņi, ar kuriem tiešām var visur kur aiziet, kaut vai ar draudzenēm uz kafejnīcu, vai iepirkties, un ir tādi uz baterijām, ar kuriem var aizbraukt līdz lielam rotaļlaukumam, un i tad noskraidīsies, meģinot nodrošināt, lai nedabu ar šūpolēm pa galvu.
13.08.2016 12:58 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
New balance patīk, bet tādu naudu par auduma kedām nemaksāšu. Ja būtu ādas, tad jā.
Tā kā iepriekšējos mēnešos līdzekļi aizgāja dzīvokļa remontā, šomēnes sevi iepriecinu-jaunas skriešanas botas un vesels skriešanas apģērba komplekts. Jauni džinsi rudenim. Liela soma studiju sezonai, lai var gan darba pusdienas iemest, gan skolas materiālus un cerams, arī portatīvo( vēl nezinu, pasūtīju netā :D).
Pats galvenais-platformas apavi. Vispār papēžos nestaigāju, jo šķiet, ka nav praktiski, bet nu kaut kā doma iesēdās galvā un pasūtīju :

Cerams, kaklu nenolauzīšu. :-D
13.08.2016 12:59 |

Reitings 11330
New balance patīk, bet tādu naudu par auduma kedām nemaksāšu. Ja būtu ādas, tad jā.

Bet tie jau ir ādas :D Ne visi modeļi, bet daudzi.
Un kāpēc vispār šī tēma panesās par NB? Nu, man arī daudz kas nepatīk, piemēram, te pieminētas Guess somas, bet kaut kā prātā nenāk komentēt citu izvēli. Kaut kā šķita dīvaini komentēt citu gaumi vai apģērbu izvēli
13.08.2016 13:02 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Nu nav visi ādas, jeb ko es gribēju teikt-nav praktiski kopšanā. Ne par gaumi.
13.08.2016 13:05 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
meksikanka- Nike, puma, adidas vismaz ir smuks dizains, bet NB izskatās pec nu tik prastām botam, vienkarsi ka butu panemtas visprastakas botas kadas iespejamas un izsuts n burtinjs saanos. Neka ipasa, BET cena ir vienkarsi nenormlai liela priekstadam. Pat dargaki par nike, un to es nespeju saprast, tapec jautaju, kas vinos ir tik smuks un kadel tik nenormals cenniks?? Piemeram Nike Air max 90 maksa loti daudz (parak daudz) , bet tomer tie tiesam ir looti erti un smuki apavi, ar tikai siem apaviem originalu dizainu, bet nb izskatas pec tirugs botam bet maksa nenormalu cenu.
13.08.2016 13:06 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Raivīt, bet tas jau kā kuram. Dzīve nebūtu interesanta, ja visi staigātu tikai Airmaxos.
13.08.2016 13:07 |

Reitings 11330
meksikanka- Nike, puma, adidas vismaz ir smuks dizains, bet NB izskatās pec nu tik prastām botam, vienkarsi ka butu panemtas visprastakas botas kadas iespejamas un izsuts n burtinjs saanos.

Raivi... (t) Man ļoti patīk NB dizains, ļoti patīk manas zaļas botiņas, it īpaši saskaņojot ar piemērotām drēbēm. Un jā, arī agrāk biju skeptiska.. bet ir ļoooti ērtas, brīvam laikam ideālas. Un es tiešām tā saku reti, jo piemēram oriģināli Converse un Ali Converse man bija pēc sajūtām identiskas.
13.08.2016 13:10 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Labāk parunāsim par Rvis ieliktajiem Ralph Lauren polo pakaļdarinājumiem :-D:-D:-D...
13.08.2016 13:11 |

Reitings 1653
meksikanka- ne nu ja patik, tas ir pats galvenais, neko nesaku, gaumes dazadas, vienkarsi ja piemeram Nike ir overpriced brends bet tur vismaz var redzet kpar ko tu maksa naudu, tad NB es to neredzu, man tas izskatas loti prastas botas un ari ipasi kvalitativas neizskatas, esmu merijis un ari baigo ertumu nesajutu bet nu gaumes ir dazadas, vienkarsi nesaprotu, kapec vinas ir tik daargas?? Pat dargakas par daudziem Nike modeliem, bet neredzu par ko tur maksat tadu naudu...
Odria- Ja tu kaut NEDAUDZ orientetos brendos, tad zinatu Ka U.S. POLO un Ralph Lauren nav savstarpeji saistiti brendi :D U.S.Polo ir oficialais polo sporta brends, kada padjobka?? :D Vini ir loti lidzigi jaa, bet tur ne sakara nav ar pakaldarinajumiem, tikai paradiji ka no brendiem neko nezini :D
13.08.2016 13:17 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Ja? Es arī tiem Nike neredzu, par ko maksāt naudu. Vismaz tādos veikalos kā Sportland, kur cenas ir, maigi sakot, neadekvātas.
13.08.2016 13:19 |

Reitings 1653
Apple_pie- es tev pilnigi piekrītu, tapēc tada sportland neko neperku, uzcenojums tur ir nereals, prieks tam ir domati outleti. Bet nike vismaz ir tiesam augstaka kvalitate un lielakoties loti smuki un origianli dizainim bet nb man iznemot n burtinju sanos neko originalu tur neredzu, prastas botas ar nenormali augstu, neadekvatu cenu.
13.08.2016 13:23 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Uz Sportlandu var aiziet uzmērīt :D
13.08.2016 13:24 |

Reitings 737
Determining the difference
Many people are confused by the brand Ralph Lauren and the brand U.S. Polo Assn. The most popular question people ask would be "Is U.S. Polo Assn. a brand that is under Ralph Lauren?" The answer is no. They are not related in any sense besides their logos looking very similar. The brand U.S. Polo Assn. is actual the brand of the association that runs the sport of polo and is essentially a cheaper version of Ralph Lauren.

Ralph Lauren uses its polo player motif on everything from shirts to perfume.
But unfortunately for the U.S. Polo Association, this means that it cannot use the image to brand some of its retail products after a New York court ruled that it would 'infringe upon the rights' of the fashion powerhouse.
The USPA, whose logo shows two polo players in a similar silhouette to Ralph Lauren's, fell out with the label last year, after it tried to prevent the sporting body from using its marque on a new line of fragrances.
http://www.dailymail.co.uk

Jā....staigāju NB un neko nezinu...:-D:-D:-D.. ar tiem Polo tas pats stāsts kā ar to feiko Rolex....
13.08.2016 13:29 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Meitenes, man tāds pa daļai neiederīgs, pa daļai naivs jautājums. Vai Latvijā kaut kur, izņemot Sportland, ir pieejami Converse apavi? Beidzot esmu nobriedusi visādus apšaubāmas kvalitātes apģērbu veikalu keduļus nomainīt ar pārīti smukā oriģināla. Tāpēc meklēju iespējas nemaksāt 70 - 80 eur, ja kaut kur varētu nopirkt lētāk. Un, ja ne Rīgā, tad varbūt Amsterdamā?!
Internetā sūtīt nevēlos, jo māc personiskas bažas, ka atsūtīs nepareizu izmēru.
Zinu, ka no atbildes mani šķir pāris klikšķu, taču šobrīd datora vietā man pieejams vien telefons, tāpēc lāpu slinkumu un ceru uz zinošajām.
13.08.2016 13:33 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Hanna, sportsdirect vai open24.lv. Tur piegāde pa taisno uz mājām ar kurjeru, bez maksas.
13.08.2016 13:35 |

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
Beidzot saņēmos iegādāties šos:

Sen jau vajadzēja beigt skopoties, ļoooti patīk!
Iegādājos arī tumši zaļas ādas bikses. Likās, ka būs viena no lietām, ko tā arī nekad neuzvilkšu, bet ir ļoti ātri un veiksmīgi iedzīvojušās manā garderobē.
No veiksmīgākajiem izpārdošanu pirkumiem - Stella McCartney adidas skriešanas legingi un tops, adidas veikalā atlaides bija tiešām labas un apģērbi smuki, koši, gribējās vēl daudz ko, bet drauga saprāta balss mani apturēja :-D
13.08.2016 13:44 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Lasiju, ka RL iesudzeja otru kompaaniju par ljoooti lidzigu logo. Bet jaa, virs ari domaja, ka esmu vinjam nopirksusi fake RL apenes :-D
13.08.2016 13:48 |

Reitings 737
Stella McCartney sporta apģērbi ir tiešām super (l)
13.08.2016 13:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits