Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ģimenes ārsts Rīgā

Reitings 253
Reģ: 31.05.2016
Vai ir kaut kur kāda laba ģimenes ārste, kas spēj jēdzīgi noteikt, kas cilvēkam kaiš un ieklausīties sūdzībās? Nevis tikai izspaidīt vēderu, ja kas sāp, domāt, ka pie vainas vienmēr kuņģis un tik raksta vienas un tās pašas zāles.. Nu, tāda ģimenes ārste, kas ja nesaprot, kas par lietu, zina, kur ieteikt iet - kurš cits speciālists varētu pateikt, kas par vainu?
Var būt privātprakse (ja ne poliklīnika, vai kā tas tagad skaitās, kad ārsts strādā atsevišķi).
12.08.2016 18:39 |

Reitings 253
Respektīvi, meklēju jaunu ģimenes ārstu, kas uzņemtos ārstēšanu (neatkarīgi, cik jāmaksā par iešanu pie viņa) nevis visu ārstē ar No-spa...
12.08.2016 18:41 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Rīgā, manuprāt, labs ģimenes ārsts ar uguni jāmaklē. Un ja tāds atrodas, tad visticamāk tam būs tik daudz pacientu, ka jaunus neņems. Tāpēc es gaidu, kad mans ģimenes ārsts beigs studijas. :)
12.08.2016 18:51 |

Reitings 253
Man draugam ir jauna ģimenes ārste, arī Rīgā, bet viņa ir gatava slimību konsultēt sazvanoties.. Ja tik viegli visu varētu noteikt, iešana un runāšana uz vietas nepastāvētu.
12.08.2016 19:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits