Kurpes, kuras nedaudz spieda, iedevu lai uzvelk drauga māsa un pa dzīvokli nedaudz pastaigā (viņai lielāks pēdas uzmērs kā man). Un kad uzvilku es, vairs nekas nespieda, viņa viņas "pastaipīja" laikam. :-)
Tas atkarīgs, kur tieši neērtas un vai nav par mazu, lielu. Man bieži vien ļoti palīdz silikona, gumijas ieliktnis augstpapēžu kurpēm, tad kāja neslīd uz priekšu un ir ļoti ērti. Vēl esmu izmantojusi ādas pielīmējamos papēža daļā, tad kurpe neberž aizmuguri.
Berž papēžus un nedaudz pirkstus. Kurpes ir izejamas, ar atvērtu purngalu un siksniņām pāri potītei. Jāiet uz kāzām un perfekti der pie kleitas, tādēļ jāmeklē alternatīvas. :D
man interesē, kā mazas padarīt biiik lielākas?? nu pielnīgi pa 2 mm kaut vai?? :D neder cita lielākas kājas iebāšana un pavalkāšana.. varbūt var ar kko staipīt, tik es nezinu ar ko...
"Samitrini vati spirtā, ieliec iekšā piemēram pie papēža un pasit ar mazu āmuriņu" omīšu recepte, man ir strādājusi vienmēr, neesmu sabojājusi nevienu kurpi ( lai gan ne zamsim ne nubukam neesmu izmantojusi, par tām es nezinu), bet spirts tā kā padara mīkstāku to ādu...
. Kurpes ir izejamas, ar atvērtu purngalu un siksniņām pāri potītei. Jāiet uz kāzām un perfekti der pie kleitas, tādēļ jāmeklē alternatīvas.
tāda sajūta, ka es to esmu rakstījusi!!Tieši šobrīd sēžu ar kurpēm kājās, lai iestaipītu.Mērcēju karstā ūdenī, biku mīkstākas palika, bet tāpat nav ērti.Domāju apliet ar spirtu...
Sveiki. Nesen nopirku kurpes, veikalā viss bij super. Piemērīju pēc pāris dienām, jau spiež. Iegāju apavu veikalā un nopirku spreju apavu staipīšanai - cena ap 4 euro. 2 dienas smidzināju un viss, tagad nespiež. 2.variants ja vienkārši berž, tad kāja jāapsmērē ar cieto dezdorantu, arī efektīvi:-):-)