Ienīstu topošo vīra māti

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Sveiki. Lieta sekojoša, tikko kā iepazinos ar savu topošo vīra māti, likās, ka man ir paveicies vairāk par visu uz pasaules.. Es kļūdijos.. Mums bija lieliskas attiecības..
Viss sākās pirms pāris mēnešiem, kad viņa sāka iet pie saviem zīlniekiem, sāka staigāt pa kapsētām.. Bet tas jau ir cits stāsts.. Tagad notiek ļaunākais.
Esmu grūtniece, jau 3,5 mēnesī..
Mana topošā vīra māte, cenšas mani izšķirt ar manu vīrieti.. Viņa zvana viņam (ikdienā, paldies Dievam nevar satikt ikdienā, jo dzīvojam citā pilsētā), viņa zvana viņam, pirmais ko viņa sāka viņam teikt ir, ka bērns ko gaidu nav iespējams viņa, ka es viņu izputināšot, ka izmetīšot uz ielas.. Tas man ļoti aizskāra, mans vīrietis man to pats izstāstīja, es protams tēloju nesalaužamo un pasmējos par to, un abi padomājām, la viņa nav viss ar galvu..
Tad pēc nedēļas sekoja nākošais gājiens, viņa zvanīja un bez puķēm sāka teikt, ka es savu vīrieti esot mainījusi, viņš nesmaidot, viņš esot nelaimīgs, lai viņš savācot mantas un ejot pie viņas dzīvot, lai pametot mani. Ka viņa esot kļūdījusies manī..
Nu protams es visu stāstu saīsinu un stāstu to galveno, ir ļoti daudz sīkumi vēl.. Bet es nesaprotu, ko viņa vēlas panākt..
Kā var būt (Dievs piedod) tāda kuce, taisīt šādus pigorus manā grūtniecības laikā.
Pietam, sakiet ko gribiet, bet no pēdējā zvana, kad viņa zvanīja viņam man vēders sāp katru dienu.. Mamma mana uzskata, ka tā ragana labprāt gribētu šo mazo izraut no manis, bet viņai nekas nesanāks. Mani protams ļoti sāpina tas, ka viņa šādi pret mani izturās, un ka viņa ar savām domām ir gatava uz jebko un noteikti iet pie savām kāršu tantēm un kur nu vēl, lai izdotos viss pēc viņas prāta. Bet es nesaprotu, kas viņai ir slikti?
Es viņas dēlu izvilku no parādiem, no dzīves kuras viņš muka pats.. Viņa man teica paldies par to, kas notiek tagad? Kas ar to sievieti ir noticis?
Kāds ir jūsu viedoklis par šo? Kā Jums ir jūsu vīra/drauga māti?
11.08.2016 23:09 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
inga,tu domā, bet viņa to pati uzrakstīja.
tu nezini manu gadījumu, tāpēc nespried par to kā tas ir, neko nerakstīšu, jo neuzskatu, ka sava privātā dzīve ir jāizliek kā uz paplātes svešiem cilvēkiem. pateikšu tikai vienu, konfliktā vainīgas bijām mēs abas, tāpēc nevajag stāstīt, ka tikai viņai kaut kas bija noticis un es kādreiz domāju tāpat kā jūs, pasūti labi tālu un nesatikties. nu vairs ne.
ja vadās pēc jūsu ieteikumiem, tā var saplēsties ar visiem un vainīgi būs citi, bet pašā vainas nav. lai gan vairs Latvija nav manas mājas, tomēr bērniem rādu Sprīdīti, pašai patīk vislabāk tā vieta, kad jautā:"Un vai Tavā sirdī nav neviena paša melnumiņa?"
12.08.2016 11:36 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
amsterdama, par nelaimi man nav jaunības maksimālisms, bet jau vecuma pieredze. kad dzīvi nāve sagriež otrādāk, tad smadzenes arī sāk prātīgākas palikt. ego noplok. palasiet - stoicism marcus aurelius.

Acīmredzot savā vecumā prioritātes nostādīt vēl neesi iemācījusies ;-) Autorei svarīgākais tagad ir viņas bērns. Negatīvisms viņai nav vajadzīgs.
Inga, lasīt proti? autore ienīst savu randieci. nav infomācijas no pirmavota, ka viņa ienīst savu topošo vedeklu.

Viņa ir stāvoklī, ne tā izteicās, bet protams, piesienies vārdu izvēlei :-D
man ar savu mammu bija problēmas, mans vīrs neteica fui, kāda viņa, ignorē, teica, izrunājiet, atrisini, nogludini, viņa ir mūsu mamma, vecmāmiņa, arī viņai gadās pateikt muļķības un, ko tagad darīt?

Viņa arī bija iesaistīta ar kādu sektu vai šarlatāniem ekstrasensiem? Jo tā jau ir cita situācija. Ja cilvēks iet pie kaut kādiem ekstrasensiem, tad viņam jau pašā sākumā galvā ir kaut kas sagājis greizi.
12.08.2016 11:45 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Ai, nu nav runa par melnumiņiem. Un nav runa par plēsanos. labi, nav vērts. Tu runā par kaut ko pilnīīgi un galīgi citu.
12.08.2016 11:45 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Tā sieviete izklausās pēc garīgi slimas. Grūtniecei derētu pēc iespējas ātrāk pārtraukt jebkādu kontaktu ar viņu. Dēlam vajadzētu vest māti pie ārsta, bet, kā minēja Inga88, to varēs izdarīt tikai 2 gadījumos - vai nu viņa pati piekrīt, vai arī piespiedu kārtā, kad viņa sāks uzvesties neadekvāti sabiedrībā.
12.08.2016 11:48 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
katrā cilvēka ir labais un sliktais aptuveni līdzīgās daļās un arī no slikta piemēra var mācīties.

Ir cilvēki, kas ir vairāk ļauni, nekā labi (piemēram, sērijveida slepkavas), un ir cilvēki, kas ir vairāk stulbi, nekā gudri ;-)
12.08.2016 11:55 |

Reitings 646
Reģ: 23.02.2015
Pazīstama situācija manā bērnībā.
Mana fātera māte šitādus apgalvojumus izplatīja, kad piedzimu.
Un pats stulbākais bija tas, ka bija arī tādi, kuri viņai ticēja un meklēja man līdzību ar tēvu.
Un sagadījās, ka esmu izteikti līdzīga viņam.:-)
12.08.2016 12:32 |

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Es ļoti cītīgi lasīju un sekoju līdzi Jūsu komentāriem.
Ziniet, kā ir, es šo cilvēku sāku nicināt par katru nākošo viņas gājienu. Es vēl joprojām, kaut kur galvā, cenšos attaisnot viņas pārmetumus kas nāk uz manu pusi, bet mans mērs arī nav tālu līdz eksplozijai..
Es klusēju un neko pretī nesaku, tikai vēroju.. Jo es zinu, ka viņa mani cenšas izprovocēt, lai es sprāgtu, bet viņai tas nesanāks. Man pret šo sievieti pazuda cieņa viena iemesla dēļ- ES NEKAD, NEKAD, NEGĀZTU SAVUS GARĪGĀS ATEJAS PRET GRŪTNIECI, NEKAD! Es paklusētu un klusētu tik ilgi cik būtu nepieciešams, bet es nekad neizrādītu tādu necieņu.
JA es šajā situācijā, tiešām būtu kaut kripatiņas pie kaut kā vainīga, es protams runātu ar viņu un līdzinātu attiecības, bet mēs dzīvojam katrs savā pilsētā.. Neko tādu es ar viņu un nevienu citu neesmu runājusi, kas šādi liktu noskaņoties PRET mani. Tieši tāpēc es uzskatu, ka labāk būtu man vienkārši viņu pilnībā ignorēt un pamazām nostumt no svarīgo cilvēku saraksta!
12.08.2016 12:45 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ai nu nopērc radiniecei bībeli un vēl kaut kādas reliģiskās grāmatas. Labk lai pavelkās uz kādu ticību, nekā vazājas pa zīlniekiem.
Autorei ieteiktu distancēties no šī visa. Savādk paliks par traku grūtnieci ar čurām galvā :-P
Manuprāt autorei būtu jādomā par grūtniecību un bērnu, nevis ko viens traks radinieks dara.
12.08.2016 12:53 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Manuprāt, tā vispār nav Tava problēma, bet gan Tava vīrieša. Cik sapratu, arī precējušies neesat, tāpēc neredzu nevienu iemeslu, kādēļ Tev par to būtu jāuztraucas, jāpārdzīvo. Tā ir vīrieša māte, gan jau viņš viņu pazīst pietiekami labi, lai zinātu, ko darīt ar viņu un vai vispār ir vērts ko darīt. Tavā vietā pateiktu vīrietim, ka neko no tās sievietes murgiem nemaz dzirdēt nevēlos, ja kaut ko saka viņam, lai patur pie sevis.
Ja nav kazai piena, tad nav. Nav jāzemojas un jālūdzas cilvēciska attieksme.
12.08.2016 12:59 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Es nepazīstu cilvēku, bet ļooooti labi pazīstu simptomus.

Es neesmu ārste,

Kā tad zini simptomus,tev pašai tādi ir un ārsts tev tos ir izskaidrojis?
12.08.2016 13:02 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Viņa jāaizved pie psihiatra vai pa taisno uz psihoneiroloģiskās slimnīcas uzņemšanu, iestāstot, ka tie ir zīlnieki. Piekrītu tiem, kas saka, ka ar tādiem cilvēkiem nekādas saprātīgās sarunas nelīdzēs. Ir jāārstējas.
12.08.2016 13:07 |

Reitings 5497
Mēnesnīca, tieši tā jā. :D
Runāju ar kaijām un bārstu tām apkārt kapu smiltis. Piebūrušās. Nekādi nevar dabūt prom. Ha, ha!
12.08.2016 13:12 |

Reitings 5497
Nerea, nevar tā vienkārši nevienu aizvest pie psihiatra. Cilvēks pats var uz turieni aizdoties, vai arī viņu var aizvest uz slimnīcu piespiedu kārtā, ja viņš apdrud sevi un apkārtējos, bet arī tad, ja apgriezienu un skanošā pietiek, talkā nāk visādi juristiņi, kuri palīdz no slimnīcas pēc iespējas ātrāk atsvabināties.
12.08.2016 13:15 |

Reitings 5954
Inga88, es zinu, tāpēc saku, ka ar viltu :D
12.08.2016 13:16 |

Reitings 5954
Iestāstīt, ka psihiatrs ir ļoti pazīstams labs dziednieks un zīlnieks, bet par psihiatru tikai maskējas, lai nebūtu problēmu ar VID. :D
12.08.2016 13:17 |

Reitings 5497
:D
12.08.2016 13:21 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Iestāstīt, ka psihiatrs ir ļoti pazīstams labs dziednieks un zīlnieks, bet par psihiatru tikai maskējas, lai nebūtu problēmu ar VID.

Man gan šķiet, ka tādi cilvēki ir nenormāli tikai vienā noteiktā jomā, iet pa fāzēm vienā virzienā, viņi nav muļķi ikdienas dzīvē, kaut kādos procesos, diez vai tā var iestāstīt visu, ko sagribas.
12.08.2016 13:30 |

Reitings 5497
Viss atkartīgs no putnu pakāpes. bet, tiesa, lielākoties nevar iestāstīt neko. Tāpēc arī runāšana, izrunāšanās ir pilnīgi un galīgi velta laika šķiešana. Jo pārlieku aizdomīgs šķeit viss. Un jo vairāk runāsi, jo aizdomīgāks kļūsi.
12.08.2016 13:37 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Domāju ka tur nav sakars ar putniem,vina gan jau ir pie pilna saprata brt vinai kaut kāda iemesla pēc vina riebjas un grib izstumt no sava dela dzives.
12.08.2016 13:44 |

Reitings 5954
Kā var pēkšņi riebties un sagribēt tikt vaļā no pirmā mazbērna? (jo ja šķirsies, mazbērnu visdrīzāk redzēs ļoti reti).
12.08.2016 13:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits