Sveikas, saimniecītes, Man radās ekstravaganta ideja uztaisīt no-bake kūku no šādiem 3 slāniem- apakšā skudrupūžna masas slānis (smilšu cepumi, sviests, iebiezinātais piens), tad brūklenu želejas slānis un aukšējais- philadelphia ar vārītu iebiezināto pienu. Ko jūs domājat, būtu gardi? Ir kādi ieteikumi? (l)
Man visi tie iebiezinātie pieni liekas traki par daudz. Pamatni var klasiski kā siera kūkām. Želejas slāni noteikti pa virsu iesaku- pati tā daru, jo nu baigi stipra želeja jātaisa, ja gribi pa vidu, nebūs labi. Bet tie tikai mani ieteikumi, nav jāņem vērā :)
nezinu, pēc kādām proporcijām domā gatavot apakšējo slāni, bet, pieliekot nedaudz to iebiezināto pienu, nepārspīlējot, būs ļoti labi, esmu tā gatavojusi. :-) Un es arī domāju, ka želejas slānis būtu labs pa virsu.