Likteņa vēstnesis, man ļoti interesē, kas Tavā uztverē ir "normāls augums". Bildi studijā! Varu diezgan droši apgalvot, ka Tava kategorisms un mētāšanās ar "kaulu kambari" tekstiem ļoti daudzas meitenes šeit aizvaino. Es, iespējams, pat atbilstu Taviem auguma standartiem, jo dejoju, un mans augums ir sportisks, bet maniem standartiem neatbilst tik aprobežoti cilvēki.
Tā ir tava bilde? Tad es teikšu tā : Tu no tās iepriekšējās bildes atšķiries pat ļoti! Iepriekšējā bildē pilnīgi kauli, bet tev ir arī miesa.
Vienīgi no mana skatupunkta tev ir divi trūkumi: Rokas pa tievām (tev aptuveni tādas kā man:-D ) un augšstilbi prasītos lai nesaskaras. Bet labāk ar tādām kājām nekā ar tiem skaliem, kas tajā bildē...uz tām kājām skatoties liekas, ka tūlīt salūzīs...
Normāls augums? Jeb vidējs? Tāds kurš nav ne kārns (nespiežas kauli laukā, kājas/rokas normāla resnuma), ne resns. Vnk sakot slaids augums ar miesu un mazliet muskuļiem.
Ideāls augums? Tu kā reiz uzminēji, tad jā, manā skalā ideāls sieviešu augums ir sportiskais. Piemēram man personiski ļoti simpatizē mūsu pašu vieglatlēte
Augums ir slaids, ar muskuļiem, nevis kauli. Un kājas...esmu kritis uz viegli muskuļotām ne modeļtipa kārnajiem stabiem.
Bet nu tev visumā ir labs augums, tikai derētu augšstilbi tvirtāki un rokas mazliet muskuļotākas.
Kas attiecas uz apvainojumu mētāšanu...ja tu lasīji manis rakstīto, tad redzēji, ka es skaidri norādu uz to, ka kaulu kambari ir tās, kas neatzīst, ka viņas ir pārāk tievas. Tajā bildē ir vnk briesmīgs gadījums...dabīgi tāds tievums nevar būt, ja vien kāda slimība nav.
Un es tev un citām ieteiktu darīt tāpat kā es daru: neņemt vērā ko citi komentē par tavu augumu. Padomājiet, kas ir sliktāk, ja vnk nosauc meiteni par kaulukambaru vai meitene džekam saka, ka grib būt tik tieva kā viņš?
Gēnus, kaulu izbūvi nevar izmainīt, bet domāšanu gan. Nonāciet līdz tādam līmenim, ka jums ir vienalga ko citi par jums domā. Es esmu nonācis līdz tam. Uzreiz vieglāka dzīve:-)
Ja gribas būt tik tievam, tad uz priekšu badojaties, tikai kad nākotnē tas atsauksies uz veselību vainojiet pašas sevi + cik esmu dzirdējis, tad tievajām grūtāk dzemdēt.
Negribu nevienu aizskart. Tāpēc dzīvosim visi mierā!