Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kas notiek ar tīņiem? Resnuma kults?

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Sveikas! Nesen uzzināju un biju šokā par to, ka mūsdienās ir tīņi, kas apceļ dēļ tā, ja esi tieva. Konkrētā meitene manā skatījumā nebija tieva, bet vienkārši normālas miesasbūves (kā lielākā daļa tīņu deviņdesmitajos). Problēma ir tajā, ka viņas klasē vairums ir resnu meiteņu un ka resnums tagad skaitās normāli. Pavērojot apkārt jauniešus, esmu šokā - 15 gadīgas meitenes izskatās daudz, daudz sliktāk, nekā sievietes ap 30 un 40 gadiem. Es nesaprotu, kas tas par resnuma kultu un kopš kura laika tas tiek uzskatīts par pieņemamu. Nesaprotu arī, kā vecāki var kaut ko tādu nodarīt saviem bērniem, nerūpējoties par viņu uzturu un dzīvesveidu.
Līdz šim nebiju tam pievērsusi uzmanību, bet nu saistībā ar konkrēto apcelšanas gadījumu sāku iedziļināties un tiešām esmu šokā. Kā jums liekas - kādēļ ir iegrozījies tā, ka mūsdienās resnums tiek uzskatīts par normālu parādību, nevis problēmu?
07.08.2016 10:50 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Zoiiiyy, neņem pierē, tas ir tāpat kā raustīt aiz bizes, bet tajā vecumā viņi citādāk uzmanību izrādīt nemāk - puišeļi.
10.08.2016 11:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits