Sveikas. Arī es gribu padalīties ar kādu.. Kārtējo reizi izšķīros ar puisi, precīzāk viņš mani pameta. Sāku analizēt savu dzīvi, ko daru diezgan bieži. Un ir tāda nelāga sajūta. Sapratu ka man ir bijušas tik daudz attiecību un laikam jau kaut ko daru nepareizi. Man tikai-22.g. un +/- 9. attiecības, neskaitot tādus puišus ar, kuriem vienkārši esmu skūpstījusies. Jūtos par to kaut kā ļoti slikti, jo arī dzīvoju samērā nelielā pilsētā, kur lielākā daļa visi viens otru pazīst. Taču ar visiem gulējusi neesmu. Vai tas tiešām ir tik daudz un ar manīm kaut kas nav kārtībā? :-/
kas vinam daudz, tram man. Katram pašam spriest. Varbūt tu vienkārši esi viena no tām kas nevar bez attiecībām, uzreiz no vienām metās citās? Pamēģini tagad padzīvot sev, nemeklēt jaunas attiecības un problēma atrisināta, ja jau tik ļoti šis cipars satrauc
Pag, problēma ir tā, ka dzīvo samērā nelielā pilsētā? No operas - drīz vairs nebūs puišu, ar ko neesmu bijusi kopā, vai pārējie par mani slikti domās?:-D
Cik daudz laika atvēli sev, pirms uzsāc jaunas attiecības? Kādi ir tavi kritēriji, uzsākot attiecības? Jāanalizē ir nevis kvantums, bet gan sevi pašu. Ja nedod laiku sev pēc šķiršanās, bet lec uzreiz jaunās attiecībās, tad nav brīnums, ka daudzas un īsas tev viņas.
Nu vēl trakāk par būšanu kopā ar deviņiem puišiem no vienas mazas pilsētiņas , ir būt kopā ar septiņiem puišiem no savas darba vietas. :D (kolēģes stāsts)
Nu redz, kad nakamreiz kāda kaimiņu tante uz tevi šķībi paskatas, ej uzreiz klāt, un izstāsti detaļās, ar ko gulēji, un ar ko negulēji. Vai nu ārstē kompleksus, vai arī pārcelies prom no sava miesta, vai arī beidz 3 randiņus uzskatīt par attiecībām. Nezinot detaļas (t.i., kas tās par "attiecībām" un cik publiskas/zināmas), grūti kaut ko konkrētāku ieteikt.
Tās neizklausās pēc attiecībām, ja tik daduz tik mazā vecumā, drīzāk kaut kāda randinošana. Bet tiešām kapēc tik bieži maini čalus? Esi loti nepašpietiekama?