Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Help

 
Reitings 2
Reģ: 09.05.2015
Sveikas! Ko šādu rakstu interneta pirmo reizi. ceru vismaz uz kādu atbildi no Jums.. Tatad-ir puisis, ļoti simpatizē, šīs vis aizsākās jau vairāk kā pus gadu atpakaļ, bijam ārā ,viss bija labi , tad bija strīds , diezgan ilgi nekontaktejamies, pirms aptuveni mēneša atsakam pateicoties vienam cilvēkam, taka salabam. Bijām ārā , viss jauki, pārrunājam to visu, nākošajā reizē, teica kad viņam esmu īpaša utt, protams ticēju. Pēc tam paklīda runas, ka jau ar cilvēkiem mūsdienās, viņa draugi saka kaitināt un itka *netiesi* pieminēt viņu.. un tad viss arī sagāja greizi , attieksme mainījās mazliet, sakam strīdēties, jo itka kads kaut ko ir teicis, ka es kaut ko esmu teikusi par viņu utt.. protams nekā tada nav bijis. Bija tā ka prasīju palīdzību, atbildēja ar to ka es itka viņu cenšoties padarīt greizsirdīgu, bet tā nebija.. Es vairs nesaprotu. Vainīgi viņa draugi? Vai mani tikai izmantoja prieks kāda laika? Biju priekš viņa vēlmēm? Vai arī tomēr es esmu vainiga pie kaut ka? Es tiešām vēlos lai viss ir labi, ko man darīt, lai tas viss no murga pārvērstos kaut Kamī labākā? :/
Ceru ka kāda tiešām palīdzēs..:-/
05.08.2016 10:26 |
 
Reitings 263
Reģ: 26.02.2016
Domāju, ka jums tur nekas nopietns nesanāks.
Var jau būt, ka draugi ko sastāstīja.
Varat izrunāties, piem., pasauc viņu pataigāties.
05.08.2016 10:30 |
 
Reitings 2
Reģ: 09.05.2015
Rainy man arī ir šādas domas , kā nekas nopietns nebūs, bet neskatoties uz to es ceru , kā varbūt kaut kas mainīsies. Ir tā ka viņš reizēm ne no kā uzraksta, lai tikai bez maz vai atgādinātu ka tāds ka viņš arī pastāv... tas liekas mazliet dīvaini..
Par izrunāšanos bija doma, bet ja nu sanāk ka tajā reizē? Sākumā viss labi un atkal sviestā viss..
Labprāt jau parunatos ar draudzenēm par šo, tikai diezvai kaut ko labu saņemtu pretī - ka tikai skaidrs (ir bijusi gadījumi)
Vai varbūt mēģināt viņu aizmirst un parādīt, kā man ir labi tā pat, vismaz censties? :/
05.08.2016 10:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits