apnicis!! būt neglītai

Reitings 28
Reģ: 08.05.2016
Man vnk apnicis būt neglītai,nē,nav tā,ka sevi nekopju,nestaigāju ar speķainiem matiem,vai ar ziliem lokiem,ir tieši otrādi,cenšos visu laiku izskatīties perfekti,prefekti. Man arī neviens nekad nav teicis,ka esmu neglīta,bet
man ir tik noriebies skatīties spogulī un redzēt neglītu ģīmi! fuj,pretīgi,man tiešām ir pretīgi skatīties uz tik neglītu seju,man pat dusmas uznāca rakstot!!!!
vai tas mainīsies? es nesaprotu,man apkārtējie saka komplimentus, diskusija nav par viņiem un par to,ka izdomāju vai gribu tagad uzmanību,es tiešām nevaru sev ieskaidrot,ka esmu ok,ka parasta meitene esmu,man var teikt jebko- ir ļoti daudz komplimenti izteikti,jā,jo kopju sevi ārkārtīgi,bet es to neredzu,redzu tikai pretīgumu. man ir noriebies būt ratā ar tām domām,cik pretīga seja man ir,apnicis dzirdēt,ko citu,jo es tak redzu to seju,bļāviens.
kā ieskaidrot sev,ka esi normāls?
02.08.2016 22:01 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Mereda, piekritu savu skaistumu vai neglitumu nekad nevares pilnibaa novertet. Pat visaam modelem ir savi kompleksi visi citi liekas labaaki, forsaaki un visur konkurence.
03.08.2016 00:15 |

Reitings 28
Reģ: 08.05.2016
MAD_Nē, es negribu pat manīt seju, negribu būt skaistāka vai neglītākā, gribu vnk kļūt ok ar sevi, tam nav sakara ar ārējo.
Paldies meitenēm par ārsta ieteikumu, saprotu,ka to man vajag.
03.08.2016 00:17 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
MADasaHATTER, atvainojos, bet līdz galam nevar piekrist Tevis teiktajam, ne tādā ziņā, ka galīgi nav taisnība, bet tieši interpretēšanā, ar to domāju, katram no mums, tieši mūsu problēmas un tas, kas skar dziļi personiski, liekas gluži vai kā pasaules gals un atbalsojas psiholoģiski, - vienmēr jau ir kāds, kuram noteikti sokas daudzas reizes sliktāk, bet nekad nevajadzētu teikt, lai šis cilvēks klusē par sevi un iet stūrī nokaunēties, jo kā gan var atļauties sūdzēties par savu emocionālo stāvokli, ja kaut kur citviet pasaulē ir karš un valda bads. Visderīgāk tomēr ir ieteikt doties pie speciālista, nevis radīt kauna sajūtu par palīdzības lūgšanu, - Latvijā jau sen ir nepatīkama tendence, kuru vēl joprojām ir grūti izskaust, ka cilvēki nevēršas pie speciālistiem, kamēr vēl stāvoklis ir akūts, bet gan jau hronisks un ārstēšana, līdz ar to, kļūst daudz komplicētāka un dārgāka, tas gan varbūt nav gluži šajā tēmā atbistošs komentārs, bet tīri, lai atgādinātu, ka labāk tomēr neizvēlēties "kaunināšanas un salīdzināšanas" taktiku (katrs gadījums ir pārāk individuāls), tas tiešām nepalīdz, bet gan iespēju robežās dalīties ar ieteikumiem.
03.08.2016 00:23 |

Reitings 10987
Fantasy007, protams,katram savas problemas liksies tas pasas briesmigaakas un katrs varam sev uzlikt to smagumu anstu 'es nabadzins, vienmer viss sliktais tikai ar mani notiek - esmu visstulbaaka, neglitaakaa'' nu ko tas dos? Ar problemam ir jacinas un ar sevi ir jastraada nevis vienkarsi jaauzstaada sevi kaa pasaules vienigo cieteeju. Jo vairaak pret sevi attieksies negativi,jo sliktaak tikai klus.
03.08.2016 00:30 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
MADasaHATTER, tieši tā, jācīnās, vienkārši ne visiem sanāk pašiem sevi motivēt gana spēcīgi, līdz ar to, citkārt labākais, ko varam darīt, ir, ieteikt doties pie kompetenta speciālista, kurš spēj likt saredzēt visu pozitīvo, kā arī sakārto domas un palīdz izmainīt izteikto negatīvisma ievirzi.
03.08.2016 00:37 |

Reitings 75
Reģ: 02.01.2016
Man ir līdzīgi, tikai neuzskatu to par tik lielu problēmu. Neciešu kā izskatos bildēs, kuras kāds no malas uzņēmis, neciešu vecās klases fotogrāfijas. Tomēr arī saņemu daudzus komplimentus par savu izskatu, patīku puišiem pat tad, kad liekas, ka izskatos pretīgi. Nezinu, ko citi manī atraduši.
Arī bieži vien šaubos par savu svaru. Liekas, ka uzbarojos, bet draudzene un mamma saka, ka tā galīgi nav, ka tieši palieku tievāka un man nekā lieka nav.
Tas viss ir tikai galvā, citi vienmēr liksies skaistāki, labāki, tievāki par Tevi. ;)
03.08.2016 01:25 |

Reitings 692
Reģ: 25.07.2016
Daudziem ir bijusi taada probleema, man tajaa skaitaa, bet vienaa dienaa notika mistisks klikšķis un pieņeemu sevi, nekaadas sarunas ar nevienu, nekas nepaliidzeeja, bet vienaa dienaa pamodos un sapratu, ka miilu sevi
03.08.2016 01:41 |

Reitings 10987
user90977, apr to tievumu man agrak saakumaa aptika ka pateica ka esmu tievaaka palikusi, uzslaveeja, bet nu veelak kad jau pamatigaa anoreksijaa aizgaaja ari neticeeju likas visi melo, seviski ja biju edusi vai pa apris gramiem smagaaka ...(e)
Tik mulkigi tas viss izklausas,bet taa bija.
03.08.2016 01:59 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Man arī neviens nekad nav teicis,ka esmu neglīta,bet

Floydyy Zinu to sajūtu. Man mazs daikts. Nu neviens man nav teicis, bet nu tāpat...
03.08.2016 05:18 |

Reitings 263
Reģ: 26.02.2016
Man kādreiz arī tā šķita, bet tad brilles nomainīju uz kontaktlēcām un iemācījos smuki uzacis krāsot, jo speciāliste man iemācīja, kopš tā laika pašapziņa ir krietni augusi.
Turklāt tagad vēl lietoju antidepresantus (pret sāpēm), un ir arī pozitīvi tas, ka jūtos daudz laimīgāka.
03.08.2016 09:59 |

Reitings 326
Reģ: 12.06.2016
Viss ir tavā galvā, pašapziņā.
Vienmēŗ jau var likties,ka citi ir skaistāki, labāki, gudrāki, bet toties katrs ir individuāls un neatkārtojams, tapēc esam kopumā visi īpaši.
Kas tad sava sejā liekas tik neglīts?
Saki ka pārāk sevi kop, tā jau var aiziet galejībās un cilvēks vairs nekad nebūs īsti ar sevi apmierināts, vēl un vēl kaut ko ...
Tev nav uzdevums visiem izpatikt, man agrāk bija sava veida problēma, ka domāju,ka gribu daudziem izpatikt, jēga? Tev jādzīvo sev,patiesībā,kas var būt labāks par laimīgu cilvēku. Ir tiešām tādi cilvēki, kas staro (no iekšienes), un tici vai nē, tie skaistuļi kuri ir ledus auksti, raksturā pretīgi, mani atbaida,domāju tā daudziem ir. Ne vienmēr āriene nospēlē galveno lomu. OK, neaiziesim līdz galējībām kur cilvēks ir galīgi nekopts, neglīts, ne par to.
Un vēl, īgni cilvēki arī nav skaisti, labāk vairāk smaidi!:-):-D
03.08.2016 11:42 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Tur neko nevar padarīt. Vai nu pieņem sevi, vai pie plastikas ķirurga čop čop!
03.08.2016 11:54 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Sāc mīlēt sevi, ieraugi, kas Tev sevī patīk un koncentrējies uz tām lietām, jo to noteikti ir vairāk, nekā trūkumu, kad skaties spogulī, pasaki sev- Es esmu skaista, es esmu brīnišķi radīta.
03.08.2016 17:50 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Tver to visu mierīgāk! Atceries, ka neviens nav perfekts. Tev ir jāstrādā ar sevi, jāmaina perspektīva un jāiemīl sevi.
Es arī agrāk sevi dikti kritizēju, bet kādā mirklī sapratu, ka uzskaitot savas trūkumus, mana pasaule gaišāka nepaliek..sapratu, ka es esmu sev vismīļākais cilvēks un man pret sevi jāizturas cik vien labi var..un godīgi sakot, ar šādu skatījumu, dzīvot ir vieglāk.
Pēc Tevis rakstītā var spriest, ka Tev ir daudz enerģijas..agresivitātes! liec to lietā, lai virzītu sevi uz priekšu! Sakārto māju, ej pastaigāties, sāc peldēt vai ej uz treniņiem - izlādēsies, sāksi izskatīties un justies labāk!
03.08.2016 18:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits