Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko darīt ar ievārījumu?

 
Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Pagrabā ir pilns arievārījumiem, bet īsti nezinu, ko ar tiem iesākt, jo tīrajā vai ar blatmaizi ne visai garšo. Mana iztēle sniedzas tikai līdz ievārījumam ar pankūkām vai arī izmantošanai auzu pārslu kārtojumos. Ko jūs dariet ar ievārījumiem, kādās receptēs izmantojiet?
01.08.2016 16:09 |
 
Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
cepu ruletes, kur iekšā lieku ievārījumu, kaut kur dzirdēju, ka ķīseli vāra arī no ievārījumiem, cep pončikus pildītus, kādas plātsmaizes, debesmannu, bulciņas.
01.08.2016 16:12 |
 
Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Citi uzputeņus taisa un kēksus cep.
01.08.2016 16:12 |
 
Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Vot jā, debesmannu. Un kēksiem zinu ka mīklā gāž to ievārījumu.
01.08.2016 16:13 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es eedu jogurtu ,kuram loti mazs cukura daudzums,tad klaat kaadreiz pielieku ievarijumu.Latvija loti iecieniitais debessmannaa,pankuukas,auzu paarslu putra!
Man pilniigi siekalas saskreeja mutee,iedomajoties upenu,jaanogu(zeleja) utt ievaarijumus
01.08.2016 16:17 |
 
Reitings 1042
Reģ: 27.07.2016
marmelādes ! (l)
01.08.2016 16:21 |
 
Reitings 1042
Reģ: 27.07.2016
vai vaniļas mērces želeju saldie ! ar ievārījumu !
01.08.2016 16:22 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Gatavoju kēksu, kuru pēc tam pārvēršu kūkā - http://prieksgatavot.lv/2014/12/ievarijuma-kekss/
01.08.2016 16:22 |
 
Reitings 1042
Reģ: 27.07.2016
vai - cukurs, tad raugs ! un brūvē !
01.08.2016 16:22 |
 
Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Taisi vinu! :-) Bus pasalds un ar vairak gradiem, bet latviesiem jau tie saldie vini tiri labi patik.
01.08.2016 16:28 |
 
10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Iedod man! Es ātri vien apēdīšu! :D
01.08.2016 16:29 |
 
Reitings 646
Reģ: 23.02.2015
Var gatavot ķīseli!!!
01.08.2016 16:30 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja ir melleņu zapte,tad var vārīt melleņu klimpas.
01.08.2016 16:31 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
01.08.2016 16:34 |
 
Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Ievārījumu vīnu esmu garšojusi. Jāsaka, ka grādīgs bija pēc vella, tik nevarēja just cik to grādu tur beigās ir, tik jūti, ka sāk uz miegu stipri vilkt (man parasti no pavairāk vīna gribas gulēt) :-D Tik visu laiku "sita cauri" tas, ka dzēru galu galā zapts-vīnu, kas man nepatika. Īpatnēja piegarša. Un jā, visai salds.
Jā, ir arī melleņu ievārījums, būs klimpas jāuztaisa! (l)
02.08.2016 00:12 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Kā taisa to vīnu?!
02.08.2016 00:18 |
 
Reitings 1042
Reģ: 27.07.2016
Ne viss der vīnam..
Tā ir atsevišķa tēma! ļoti plaša tēma
02.08.2016 00:52 |
 
Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Lai pagatavotu vinu, bus nepieciesams stikla balons. Nav ne jausmas, kura veikala ko tadu var nopirkt, tadel labak meklet caur pazinam vai interneta.
02.08.2016 02:27 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man vārīt patīk vairāk nekā ēst.. tāpēc bieži vien tos skaisti iepakoju nesu kā ciemakukuli vai vienkārši uzdāvinu tiem, kas ēd regulāri :)
Man reizēm patīk uzcept maizi un tad uz svaigas smērēt sviestu un ievārījumu pie melnās tējas (l)
02.08.2016 07:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits