Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pazudis kakis

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Sveikas! Pirms nedēłas mums pazuda runčuks, bailīgs istabas kakis, kas pie mums bija tik 4mēnešus. Izlēca pa balkonu, uz ko momentā noreagēju, bet, kakītis, jūtot mūsu stresu un arī savas bailes, nokłūstot ārā, sabijās vēl vairāk un ar galiem iemuka piemājas mežińā. Visur esam izvietojuši sludinâjumus,aptaujājuši kaimińus, izbraukâjuši apkārtni, meklējuši dienu un nakti, bet nekā...:( esam pilnībā izsisti no sliedēm, jūtu,ka nervu sabrukums nav aiz kalniem, ne par ko citu vairs nespēju padomāt, jo šausmīgi mīłs mums tas minkāns bija. Padalaties ar saviem laimīgajiem stāstiem, kā esat atradušas savus minkus pēc ilga laika! Varbūt ir kāds padoms, kāds labs gaišregis, kas varētu, ko pateikt? Pie vienas jau biju, bet vińa tik precīzi pateica to cełu, kā vińš sākumā mucis, bet par atrašanas dienu un vietu, diemžēl, neprecīzi:'-(
31.07.2016 22:15 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Man kaķis izkrita pāris gadus atpakaļ vasarā,jo logs bija vaļā,bet kaķis līda,jo runči bija lejā.Bija sabijusies un kad nogāju lejā-bija prom,acis lielas kā pogai bija.Pēc nedēļas pati mājās atnāca,bet mēs viņu paņēmām no mājas pagalma,tādēļ droši vien arī ceļu mājās pati atrada.Veiksmi meklējumos,ļoti ceru,ka atradīsies.
31.07.2016 22:18 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Man pirms 8 gadiem kaķis pilsētā no 3. stāva izleca, sabijās un prom bija. Arī bija istabas kaķis, āra dzīvi nepazina. Diemžēl neatradām. Bet Tev novēlu nepadoties, ticēt, ka atradīsi. :) Ja esi kristiete, lūdz Dievu, tas arī var palīdzēt. :) Veiksmi!
31.07.2016 22:20 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
Man kaķis pazuda uz aptuveni pus gadu. Līdz kādu dienu pats ieradās mājās un uzvedās it kā nekas nebūtu bijis. Un nevis izkāmējis vai netīrs, bet gan smuki apvēlies, acīmredzot bija padzīvojis pie citiem cilvēkiem. Bet viņš gan nebija pilnīgs istabas kaķis.
31.07.2016 22:26 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Manu pagājušā gada drāmu ar Resno daudzas lietotājas atceras. Kaķis, kurš katru vakaru atnāca mājās pie savas ēdiena bļodas, pēkšņi pazuda bez vēsts. Meklēju, sludinājumus FB liku, apzvanīju patversmes, staigāju pa apkārtni saucot runci. Kad jau centos samierināties ar ļaunāko un nelolot veltas cerības, Resnais pēc 10 dienām pārnāca mājās - izkāmējis, netīrs, noguris, bet sveiks un vesels (tikai ne tik resns:-D). Nu atkal man ir mans murrātājs. Mācība gan viņam nav, iekuļas pastāvīgi nepatikšanās, bet nekur tālu viņš vairs neiet.
31.07.2016 22:26 |

Reitings 1042
Reģ: 27.07.2016
tak aizmirsti to plukatu.. un nopērc normālu šķirnes kaķi,, kuram ir arī smadzenes nelēkt no balkona ārā.. izvēlies šķirni, pastudē netā.. un to idiotu, bailīgu smerdeli aizmirsti
31.07.2016 22:27 |

Reitings 1042
reāli.. vai nu lapsai vēderā... vai zem mašīnas. vai suņu nokosts.. zeme dod, zeme ņem !
31.07.2016 22:28 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Kad vēl dzīvojām pilsētā, mums bija kaķis, kas nebija tāds īsti istabas kaķis, bet bija pieradis šad tad būt ārā un ciemoties laukos, tas vienmēr nācis mājās pats, ja gadījies nozust, un nokritis no balkona pāris reizes nevis aiz bailēm muka prom, bet pats skrēja pie saimniekiem un lecis klēpī, lai nes mājās.
Bet tādus, kas pa mājām vien dzīvojās, nezinu nevienu, ko būtu atraduši. Tikai, ja kāds savāca un vēlāk atdeva. Mums no pilsētas kaimiņiem šobrīd vairāki meklē savējos - pilnīgi bez rezultātiem. Vieni saimnieki uzzināja, ka nobraukts viņu kaķis bija.
31.07.2016 22:32 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Ai nē, zinu gan gadījumu, kad saimnieki savu kaķi atrada pēc vairākiem mēnešiem meklēšanas otrā pilsētas galā. Bet meklēja tik ilgi tikai tāpēc, ka izlīmēja sludinājumus tikai savā rajonā.
31.07.2016 22:34 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
“Pirms pāris nedēļām man pazuda kaķis. Pirms četrām dienām atradās un šorīt mājās atnāca mans īstais kaķis. Tagad man ir divi vienādi kaķi,”

(no FB dzīlēm)

Veiksmīgus meklējumus :) Novēlu atrast veselus trīs!
31.07.2016 22:38 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Arī pievienojos tām, kas vēlē atrast minkulīti! :) Lai sveiks un vesels pārrodas mājās!
31.07.2016 22:42 |

Reitings 605
Vēl es ceru, ka varbūt aizies atpakał uz savu veco dzīvesvietu (ielu), no kurienes pańēmām, bet tā ir apm 5km attālumā un nav ne jausmas, cik ilgā laikā vińš varētu to atrast. Dievu arī lūdzu.
31.07.2016 22:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ieliec kaķa foto tepat. Sevišķi, ja esi no kādas lielākas pilsētas. Ieliec Feisbukā, bija arī kaut kāda pazudušo zvēru meklēšanas mājaslapa. Dieva lūgšana ir mazāk efektīva, nekā reāla darbība kaķa atrašanai.
31.07.2016 22:50 |

Reitings 605
Paldies par laba vēlējumiem! Arī ceru, ka atradīsim. Galvenais,lai sveiks un vesels! Tâ kä uz ielas vińš dzīvoja pirms tam 1,5 gadu, tad domāju,ka vińam vismaz ir labi attīstīti izdzīvošanas instinki. Tādi laimīgie stāsti par atrastiem minkām dod kaut kâdu cerību, ka atradīsies un nełauj nolaist rokas.
31.07.2016 22:53 |

Reitings 1042
psc.. ja tā patiešām nav troll tēma, un tā var pieķerties kaķim.. SICK WORLD
31.07.2016 22:58 |

Reitings 126
Reģ: 28.07.2016
Itsme - saprotu, kā šobrīd jūties, jo pašai ir nācies piedzīvot to kā minkāns paņem brīvsoli un aizlaiž dzīvē. Diemžēl ar veiksmes stāstiem nevarēšu iepriecināt. :-( Bet domāju, ja kaķis vienkārši sabijās, tad nekur tālu nav aizklīdis. Iespējams, ka turpat mājas tuvumā vien atrodas. Uzmanīgi jāpaskatās vai nav zem kāda krūma noslēpies. Vispār iesaku mīļus kaķīšus kastrēt/sterilizēt, tad nekur nepazudīs. Savējo rižiku 2 gadus atpakaļ izkastrējām, vairs nekādas klejošanas, dzīvo tik pa māju un ja iziet laukā, tad tālāk par 50 metriem nekur neiet. :-)
31.07.2016 23:21 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
bijushaa drauga kakjis atnaaca maajaas peec pus gada :D
mums arii nesen pazuda(?) kakjis.. peedojo reizi redzeejaam ap pusdienlaiku, un vakaraa taa kaa pulkstenis naak maajaas eest, bet arii vakaraa nebija maajaas. draugs apgaaja kvartaalu, jo, kas zin, varbuut sabraukts. taa arii vinju neatrada.. naakoshajaa dienaa veelreiz apstaigaaja kvartaalu - peekshi dzird kkas njaud - skataas muusu mincis un naak no taa virziena, kur viena veca tante tik tikko kaa bija attaisiijusi durvis. mums taada aizdoma, ka vinja biju vinju panjeemusi pie sevis pa nakti.. :-O muusu kakjim ir ausii nummurziime, tak zin, ka tas nav bezpajumtnieks.
saprotu kaa tu juuties, es to nakti , kad mincis bija pazudis, nevareeju guleet. ceru, ka mincis atradiisies (l)
31.07.2016 23:23 |

Reitings 605
57days kā jau teicu, mūsu sludinājumi ir visur- gan FB (kâdās septińās kakju lapās), gan arī salīmētas pie stabiem, citi kaimińi pat lūdza sev personīgi lapu, lai var ätri piezvanīt, ja redz. Tikai neviens nav redzējis, līdz ar to, nesaprotu, kā tā var būt, ka kakjis kā akâ iekritis.
Braitmane skjumji, ka tā:( mūsu runčuks ir kastrēts, un arī mâjās esot, nekad neizrādīja vēlmi iet ārā. Sākumâ cerēju, ka būs netâlu noslēpies, bet, kad visa apkātne ir 100x izkemmēta, tad jau vairs neticās. Ir gan viena kaimiñu privâtmāja, kur varēja ielīst-palūdzu pārbaudīt, bet es jau nezinu, vai viñi to izdarīja.
Eh, skumīgi:'-( Jācer, ka mums būs laimīgas beigas!
01.08.2016 00:30 |

Reitings 126
Reģ: 28.07.2016
Itsme - Jūsu runčuks ir kaut kur iepriekš dzīvojis? Piemēram pie citiem cilvēkiem vai patversmē? Varbūt pati iepriekš kur citur dzīvojāt? Esmu dzirdējusi, ka kaķi mēdzot atgriezties savā iepriekšējā dzīvesvietā mērojot pat vairākus km. Varbūt ir vērts apzvanīt tuvākās patversmes un papildus ielikt sludinājumu ss.lv vai draugos? Par gaišreğiem runājot ļoti labs ir Rolands Tiltiņš, atceros, ka pāris gadus atpakaļ vieniem palīdzēja suni atrast, kartē noteica precīzu atrašanās vietu. Saimniekiem likās, ka suns ir nozagts, taču beigās izrādījās, ka bija pieklīdis pie vienas ğimenes, kura bija ļoti pieķērusies suņukam. Pilnīgi žēl bija atdot īstajiem saimniekiem. Ļoti ceru, ka jūsu mīlulis atradīsies sveiks un vesels! :-)
01.08.2016 01:19 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Man draugam gadījās, ka vienu dienu viņa runcis mājās neatnāca. Izmeklējās kārtīgi. Nekā. Pēc pāris mēnešiem atrada netīru līdz neatpazīšanai citā Rīgas rajonā. Paziņas bija ieraudzījuši.
Bet tas, ka kaķis tikai 4 mēnešus pie Tevis dzīvojis ir švaks rādītājs - būtu ilgāk dzīvojis - lielāka iespēja, ka atgrieztos.
01.08.2016 01:36 |

Reitings 1042
ar kaķi ir jādara kā attēlā.. jāaudzina kaķis ! lai nedara stulbības ;) mby viņš ir laimīgs, ka ticis prom, viņam poh par to, ka tu esi tāda idiote, ka par spalvu kušķi , bezdvēseles radījumu raudi..
es atvainojos par tekstu, bet ir jābūt tiešām idiotei, lai raudātu par kaķi.. saprastu ja tev būtu 5 gadi .. tad dienu asaras pabirdinātu, un nākamajā jau gribētu kucēnu
01.08.2016 01:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits