vai attiecībās mīlestības jūtas var rasties arī ar laiku?
Jā. Man tā bija. No sākuma nebiju droša par to, ka man puisis patiesi patīk, bet tagad savu dzīvi bez viņa iedomāties nespēju. Radās pieķeršanās, tad iemīlēšanās, un tagad mīlestība. (l)
Drīzāk ne mīlēšanas, bet sava veida pašapmāns. salīdzinājumam- nabags ēd vienveidīgi, un ar laiku iestāsta sev, ka ēd tāpēc tā, ka viņam tas vislabāk garšo :-P
Esmu iemīlējusies tikai vienreiz. Tas bija kaut kas wow-tā teikt norāva jumtu uz ilgu laiku. Savukārt, mīlējusi esmu visus savus seksuālos partnerus. Parasti saka otrādāk, ka iemīlēšanās ir "vieglā forma", bet man tā nav. Es neguļu ar vīrieti, ja neizjūtu to sajūtu. Bet tas lidojums, jā tas bija īpašs.
Protams, ka var. Es gan uz vecumu censos attiecibam vairak pieiet racionali domajot, neteiksu, ka meginu kontroet jutas, bet realu aci skatu virieti ka partneri. Ka izturas, ka rupejas, attieksme pret vecakiem, kopigi merki un uzskati.
redzot to, kā sievietes manī iemīlas, un momentāli uzticas .. Tas liek daudz ko saprast :D Jūsu mīlestība tad, un ilgo gadu kopdzīve ar kādu citu, ir kaķim zem astes ;P
just sayin... neviens nav akls... jo tas ir feiks jums! un iestāstīt jūs varat sev, da jebko! Es tikai mīlu pa īsto ! un vēl daži cilvēki on planet Earth! Tās blēņas par attieksmi pret vecākiem, omēm, un izturēšanos.. vispār piemin tikai totāli aprāvušās vītnes.. kuras der jebkurā vietā !
Ja nākamā sieviete ir nedēļu tikai pazīstama, tad loģiski šķiet, ka vēl nav mīlestība izaugusi, ja gadu jau, tad gan interesanti. Varbūt dziļi sirsniņā neatlaiž iepriekšējo.