Jaunieši

Reitings 55
Reģ: 03.01.2016
Sveiki šis nav mans profils bet man ir jautājums :) Mana meita 16 gadi grib izīret pirti uz16 gadu dzimšanas dienu mani uzstrauc tas ko viņa tur daris un tur + vel bus puiši un tie bus vairak pat par meitenem un vai maz drikst atstat vienus visu nakti kad tik su nesastrada , vai jums liekas normaali izret kautko jauniešiem?
18.07.2016 22:39 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Nezinu gan kur vidusskolas klasē ir 18 - 22 gadīgi jaunieši

Profenē;-) Pirmajā kursā vecuma starpība bija no 18-25 gadiem.
Tā kā neesmu interesējies padziļināti par izsargāšanās metodēm (nav bijis vajadzības), tad zinu tik cik pa ausu galam skolā esmu dzirdējis...zinu tikai, ka ir kaut kādas tabletes ko lieto lai nepaliktu stāvoklī, bet nav tik iedarbīgi kā ja to lietu dara ar prezervatīvu.
Liktena vestnesi ar seksu ari medz nodarboties pat 13 gados

Tas bija domāts, ka es apšaubu, ka ar seksu nodarbojas pirtī...katra izvēle cik agri sākt, lai gan tik agri neredzu lielu jēgu...vnk ''akts'' un viss. Es būšu pārāk liels romantiķis šajā lietā tāpēc nebūšu eksperts:-D
Uhh, cik daudz mazino tadas pirtis ir zaudejusas nevainibu, ja tas ir looti prasti un pretigi ariidzan.

Nu ok, ja tā sakāt...
Nu laikam tad es dīvains, bet seksuālās dziņas man no kādiem 12 gadiem, lai gan pašam seksam aizvien vel neesmu gatavs (bailes:-D). Bet tas kā kuram.
Vispaar nozeelojami, ka vieniigais veids kaa izklaideeties jauniesiem ir piedzerties liidz krisanai un piipeet zaaliiti

Pievienojos! Nekad neesmu sapratis kāda jēga katru nedēļu dzerstīties + visādus sūdus lietot.
Bet nu tāda sabiedrība...aizliegtais auglis ir tas garšīgākais.
19.07.2016 22:08 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Man pat prātā nebūtu ienācis prasīt vecākiem. :-D
Tādas skolas pirtis nekad neesmu apmeklējusi, bet nu,es jau varu iedomāties mammas sejas izteiksmi,ja 16 gados pateiktu:''davaj, paņem uz savu vārdu pirti,dzimšanas dienai''. :-D
Tagad man par to smiekli nāk, 16 gados man pat prātā tāda doma neienāktu.:-D
19.07.2016 22:12 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Manuprāt, bērni jāaudzina, sākot no dzimšanas, nevis jāmēģina 16 gadus vecam cilvēkam kaut ko aizliegt. Ja jaunietī nebūs (sa)prāta, jēgas, atbildības, un interešu dzīvē, aizliegumi nedos pilnīgi neko.
Turklāt es nesaprotu tos puritāņus, kad pārdzīvo, ja meitene būs sekss. Kas tur ļauns? Ja vien viņa nesaķer STS vai nevēlamu grūtniecību, neredzu nekā slikta tīņu seksā.
19.07.2016 22:17 |

Reitings 6
Reģ: 02.01.2016
Uzskatu, ka nav nekas traks šim visam pasācienam :-) principā, vienīgais, es brīdinātu meitu par to, ka ja jau uzskata sevi par pietiekami pieaugušu, lai svinētu 16 gadus pirtī, tad lai uzņemas atbildību par savu rīcību tur. :-)
No pieredzes- es savus 16 vispār nevēlējos svinēt, kur nu vēl 18, kad galvā svarīgākas un nopietnākas lietas par bezjēdzīgu naudas tērēšanu :-/:-):-D
19.07.2016 22:18 |

Reitings 201
Reģ: 11.07.2016
neredzu nekā slikta tīņu seksā.

Tie vardi-tinu sekss, pasi par sevi, izklausas, nu, ta...pretigi:-D
19.07.2016 22:20 |

Reitings 107
Reģ: 05.09.2014
Šīs paaudzes bērni ( kuri dzimuši aptuveni 2000.gadā) ir izmēģinājuši lielākoties visu, reti kurš nav nodarbojies ar seksu, nopietni, vismaz kādi 7 bērni no 10, jau sen ir zaudējuši nevainību un nodarbojas ar seksu ikdienā, kā arī ballītes, alkohola lietošana, smēķēšana viņiem ir ikdiena. Mazajai māsai šobrīd ir 16, tapēc zinu, ko es saku :D Vecāki par nezina pusi no tā, ko dara viņu bērni, bet reizēm pat varbūt labāk nezināt..
19.07.2016 22:22 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nu nezinu man nekad nebutu ienacis prata pargulet kaut kaada pirti kur apkart vel sazin cik cilveku. Ja taja vecuma buttu istais cilveks tad ari ja parguletu nu ne jau tados apstaklos.
19.07.2016 22:25 |

Reitings 107
Reģ: 05.09.2014
Un tie, kas apšauba to vai pirtī kāds nodarbojas ar seksu, tad droši varu teikt, ka nodarbojas.. Daudzām 15gadīgām meitenēm ir gājuši vairāk puišu pāri kā daudzām no mums kopā, izskatā liekas normālas un arī sakarīgas, bet ne vienmēr tā ir :D
19.07.2016 22:26 |

Reitings 1584
Turklāt es nesaprotu tos puritāņus, kad pārdzīvo, ja meitene būs sekss. Kas tur ļauns? Ja vien viņa nesaķer STS vai nevēlamu grūtniecību, neredzu nekā slikta tīņu seksā.

Es neesmu puritānis, man šajos jautājumos ir diezgan brīvi uzskati, bet es saskatu gan sliktu lietu tik agrā seksā...labi 16 gadi vel tā, bet te minēja 13.
13 gados ne tu esi prātā, ne fiziski nobriedis. Sanāk tīri dzīvniecisks akts. Nebūtu labāk dažus gadus pataupīties, kad ar savādāku domāšanu + pieaugušāku ķermeni to darīt? + darīt nevis lai tas būtu izdarīts, bet gan ar kādu kas tajā laikā sirdī ''iekritis/iekritusi''.
Man tā liekas pareizāk...bet kā minēju tā ir katra privāta lieta, ne vecākiem noteikt. Protams ja vien ar pilngadīgu to nedara.
Ar aizliegumu panāks tieši pretējo, bet nevar arī visu atļaut. Vajag būt balansam, vidusceļam. Šajā gadījumā nevarēšu neko ieteikt, te tās kuras balējušās tajā vecumā labāk var izprast tādu domāšanu, un ieteikt kaut ko jēdzīgu. Bet manuprāt ieteiktais par atklātu uzraudzīšanu neder...varbūt var godīgi ar visu kompāniju pirms ballītes sarunāt, ka ja kaut kas tiks sabojāts, tad visi metas un sedz zaudējumus?
19.07.2016 22:30 |

10 gadi
Reitings 2668
Reģ: 20.04.2014
Es tajaa vecumaa vel kokos kapaleju , ar riteni braucu, datorspeles speleju.

Njā... Tātad, ja pusaudzis zaudē nevainību, automātiski zūd iespējas braukt ar riteni, kāpelēt kokos un spēlēt spēles? :D Tā vien izklausās, ka tās, kuras relatīvi agri zaudē nevainību, visu savu turpmāko brīvo laiku pavada seksojot, nevis darot to pašu, ko pārējie vienaudži, intereses tādām grozās tikai ap seksu (un arī dzeršanu, protams).
Nezinu, uzskatu, ka tajā vecumā jau ir sava galva uz pleciem un nosodīt ir diezgan stulbi. Par sevi runājot, jā, man jau 14-15 gadu vecumā parādījās reāla vēlme pēc seksa. Reāls akts gan notika vēlāk, bet ja man tajā vecumā blakus būtu bijis īstais cilvēks un es justos pietiekami droši, nedomāju, ka būtu īpaši gaidījusi. Daudzus pusaudžus, tajā skaitā meitenes, konkrētajā vecumā stipri interesē sekss un pretējais dzimums, un ja viss ir skaidrs par izsargāšanos, tad tiešām neredzu neko sliktu minētajā "tīņu seksā".
19.07.2016 22:47 |

10 gadi
Reitings 4364
Reģ: 03.08.2009
16 gadu dzimšanas dienu neatļautu svinēt vieniem pašiem pirtī, par kuru esmu atbildīga tur neesot. Tad jau labāk sadabūt kādu atsevišķu telpu/zāli/galdiņu kādā no Rīgas klubiņiem. Bet nu, protams, tad ir jautājums vai 16 gadniekus tur ielaiž un tā. Mēs ar brāļiem vienmēr esam ballītes svinējuši mājās, jo mamma teica, ka labāk, lai visi nedarbi notiek zem viņas jumta un vecākiem deguna galā, vismaz zinās, ko darīt ja nu kas. Un tāpat visi i iedzēra, i uzpīpēja, i bučojās. Ne jau ka vecāki blakus sēž visu ballīti.
19.07.2016 22:51 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Jautājums, cik tālu tā pirts atrodas. Varbūt būtu iespējams vienkārši nobraukt garām un palūrēt, kas tur notiek. Skaidrs, ka dzers, pīpēs un darīs visu pārējo. Zaudējumi būs jāsedz pašai. Šādās vietās, protams, nerunāju par visiem, mēdz piespēlēt visādus bojājumus, sasitas, bojātas lietas, par kurām maksāt, jo jaunieši tusējot tāpat nepamana, vai un kurš, ko ir sabojājis vai nav, vai arī bija sliktā stāvoklī jau pirms ierašanās. Tam ieteiktu pievērst uzmanību. Tā teikt, īpašnieki izmanto situāciju. Zina no kā var iekasēt. Vai arī atnāk vietējie patusēt, padzirdējuši par ballīti, un tad ir vēl lielāks bardaks.
19.07.2016 23:03 |

Reitings 1868
Šīs paaudzes bērni ( kuri dzimuši aptuveni 2000.gadā) ir izmēģinājuši lielākoties visu, reti kurš nav nodarbojies ar seksu...

Ticiet, arī 80. gadu bērni nebija labāki. :-)
Njā... Tātad, ja pusaudzis zaudē nevainību, automātiski zūd iespējas braukt ar riteni, kāpelēt kokos un spēlēt spēles?

Par meitenēm man spriest ir grūtāk, bet puiši tajā vecumā seksu vairāk uztver kā rekreācijas līdzekli. Tā sakot, patīkama izklaide. Meitenes gan mēdza iemīlēties u.tml. Savukārt puiši bija spiesti tēlot lielo mīlu, lai tikai meitene atdotos.
19.07.2016 23:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nav.. nav puišeļiem iemīlēšanās...
19.07.2016 23:32 |

10 gadi
Reitings 2668
Ticiet, arī 80. gadu bērni nebija labāki.

Tieši tā, vienīgā atšķirība ir tajā, ka, pateicoties interneta milzīgajai ietekmei, mūsdienu jauniešu izdarības tiek plašāk izvazātas, attēlotas un izrunātas, nekā tas notika ar iepriekšējām paaudzēm.
19.07.2016 23:34 |

Reitings 184
Reģ: 02.07.2016
5) Par 16 gadiem nevaru spriest, bet par 18-22 veciem jauniešiem pirtī gan. Manējā vidusskolas klase regulāri tusējās pa pirtīm, un cik zinu tad nekādus podus negāza, nebija neko lauzuši.

15-16 gados, ne visi, bet lielākā daļa ir ar pieaugušā ķermeni, tīņa hormoniem un bērna atbildības sajūtu.
18-22 gados ir ar pieaugušā ķermeni, jau mierīgākiem hormoniem un strādājošā (pelnošā, vai vismaz loģiski domājošā) atbildības sajūtu, negribās vairs savandīt telpu, izsist logus "for fun", jo zin, ka var nebeigties labi.
19.07.2016 23:36 |

10 gadi
Reitings 2668
Par meitenēm man spriest ir grūtāk, bet puiši tajā vecumā seksu vairāk uztver kā rekreācijas līdzekli. Tā sakot, patīkama izklaide. Meitenes gan mēdza iemīlēties u.tml. Savukārt puiši bija spiesti tēlot lielo mīlu, lai tikai meitene atdotos.

Man gan liekas, ka tas jau ir nedaudz pārspīlēts stereotips. Jā, puišiem tajā vecumā dzimumdziņa ir spēcīgāka, nekā meitenēm, bet tas nenozīmē, ka viņi nepiedzīvo sāpīgas iemīlēšanās, vēlmi pēc attiecībām, utt. Un arī otrādāk, runājot par savu pieredzi, toreiz par seksu domāju vairāk nekā par nopietnām attiecībām vai mūža mīlestību :D bet nu varbūt es vienkārši esmu dīvaina.
19.07.2016 23:39 |

Reitings 1868
Nav.. nav puišeļiem iemīlēšanās...

Bet ko tad darīt 15-16 gadus vecam puisim, ja hormonu vētras nedod mieru un seksu gribas tik mežonīgi, ka ne par ko citu nevar domāt?
Tieši tā, vienīgā atšķirība ir tajā, ka, pateicoties interneta milzīgajai ietekmei, mūsdienu jauniešu izdarības tiek plašāk izvazātas, attēlotas un izrunātas, nekā tas notika ar iepriekšējām paaudzēm.

Tā nu tas ir.
19.07.2016 23:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Raudāt.
19.07.2016 23:44 |

Reitings 1584
Jā, puišiem tajā vecumā dzimumdziņa ir spēcīgāka, nekā meitenēm, bet tas nenozīmē, ka viņi nepiedzīvo sāpīgas iemīlēšanās, vēlmi pēc attiecībām, utt.

Es ''iemīlējos'' pirms man radās seksuālā dziņa:-D
blackone laikam tev būs taisnība, nepareizs salīdzinājums no manis.
19.07.2016 23:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits