Man ir 17 gadu un mēs ar draugiem ik pa laikam izīrējam vienu pirti. Sametamies naudu un ballējamies. Tā kā šeit viss ir daudz maz anonīmi, varu atklāti pastāstīt, kas tajās pirtīs notiek. Mums gan ir pilngadīgi draugi līdz pat 23 gadu vecumam, kuri visbiežāk arī paraksta līgumu, bet vienmēr ir kāds, kurš nedzer vai dzer dikti maz. Galvenais šajās pirtīs ir raksturs un ātra reakcija, ja sākas kautiņš vai cita veida ārdīšanās. Jaunieši dzer, viens ar otru runā, dejo, spēlē kavu, patiesību vai risku,kas mēdz pārvērsties pudelē. Un ja arī kāds piedzeras, tad svarīgi, lai blakus ir draugi. Un nav tā, ka visu vakaru neviens nesazvanās ar vecākiem. Varu piekrist tiem, kuri saka, ka vislabāk garšo aizliegtie augļi. Vispār esmu diezgan prātīga savam vecumam, bet ballēties man gribas. Ir bijušas reizes, kad esmu baidījusies pateikt mammai kur braukšu. Viņa domā, ka esmu pie draudzenes, bet patiesībā esmu 20 km no pilsētas. Es teiktu, ka jauniešiem šajā vecumā tomēr galvenais ir uzticība no vecāku puses un tas, lai vecāki neaizliedz pārāk daudz. Es ļoti piekrītu savas draudzenes mammai, ka tad, ja vecumā līdz 18 gadiem bērnam tiek aizliegts iztrakoties, pēc 18 viņš momentāli norausies no ķēdes. Ja Jūsu meita Jums uzticas, tas vien jau daudz nozīmē. Ja izlemiet par labu viņas idejai, sarunājiet, ka nav gluži visatļautība- ik pēc stundas viņa ziņo Jums par notiekošo. Tā būs mierīga sirds mammai un meita būs nosvinējusi savu dzimšanas dienu tieši tā, kā viņa to vēlas. :-)