Nezinu gan kur vidusskolas klasē ir 18 - 22 gadīgi jaunieši
Liktena vestnesi ar seksu ari medz nodarboties pat 13 gados
Uhh, cik daudz mazino tadas pirtis ir zaudejusas nevainibu, ja tas ir looti prasti un pretigi ariidzan.
Vispaar nozeelojami, ka vieniigais veids kaa izklaideeties jauniesiem ir piedzerties liidz krisanai un piipeet zaaliiti
neredzu nekā slikta tīņu seksā.
Turklāt es nesaprotu tos puritāņus, kad pārdzīvo, ja meitene būs sekss. Kas tur ļauns? Ja vien viņa nesaķer STS vai nevēlamu grūtniecību, neredzu nekā slikta tīņu seksā.
Es tajaa vecumaa vel kokos kapaleju , ar riteni braucu, datorspeles speleju.
Šīs paaudzes bērni ( kuri dzimuši aptuveni 2000.gadā) ir izmēģinājuši lielākoties visu, reti kurš nav nodarbojies ar seksu...
Njā... Tātad, ja pusaudzis zaudē nevainību, automātiski zūd iespējas braukt ar riteni, kāpelēt kokos un spēlēt spēles?
Ticiet, arī 80. gadu bērni nebija labāki.
5) Par 16 gadiem nevaru spriest, bet par 18-22 veciem jauniešiem pirtī gan. Manējā vidusskolas klase regulāri tusējās pa pirtīm, un cik zinu tad nekādus podus negāza, nebija neko lauzuši.
Par meitenēm man spriest ir grūtāk, bet puiši tajā vecumā seksu vairāk uztver kā rekreācijas līdzekli. Tā sakot, patīkama izklaide. Meitenes gan mēdza iemīlēties u.tml. Savukārt puiši bija spiesti tēlot lielo mīlu, lai tikai meitene atdotos.
Nav.. nav puišeļiem iemīlēšanās...
Tieši tā, vienīgā atšķirība ir tajā, ka, pateicoties interneta milzīgajai ietekmei, mūsdienu jauniešu izdarības tiek plašāk izvazātas, attēlotas un izrunātas, nekā tas notika ar iepriekšējām paaudzēm.
Jā, puišiem tajā vecumā dzimumdziņa ir spēcīgāka, nekā meitenēm, bet tas nenozīmē, ka viņi nepiedzīvo sāpīgas iemīlēšanās, vēlmi pēc attiecībām, utt.