Nezinu, mani laikam nav tik viegli iespaidot, kas ir ļoti labi, jo nav bijis tā, ka jānožēlo, ka nopirkts kas tāds, kas patiesībā nemaz nav vajadzīgs .. un man grūti iedomāties, ka var būt citādāk! :D
Pirms vairākiem gadiem mani ievilināja tajā MicaBellas stendā Dominā - parādīja paraudziņus uz rokas, protams, piedāvāja iegādāties, pateicu, ka diemžēl neinteresēs, pateicos par veltīto laiku un devos prom, tieši tik vienkārši :) Tāpat ir bijis Plazā ar to matu ieveidošanas stendu - parādīja paraugu uz šķipsnas, piedāvāja visus tā saveidot - nu bija smuki, bet tā ar pateicu, ka nav nekas ieplānots, un ne jau pa mājām lai dzīvotos, man vajag sačirkotus matus .. tad man sāka teikt, ka arī mājās jābūt smukai un tā tālāk, pateicu, ka diemžēl nebūs šis gadījums un visu labu :) Tāpat ar ejot garām tam MicaBellas stendas Plazā meitenes vienmēr kaut ko tur cenšas iedot un piesaistīt, es droši eju garām, pasaku - paldies, neinteresē un viss :D Domāju, ka viņas tur neērtāk jūtas, visiem uzbāžoties, nekā es, ejot garām un atsakot :D :D|-)