Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Varbūt kāda vēlas padalīties?

 
Reitings 300
Reģ: 10.06.2016
Sveikas, noteikti kāda ir vārījusi brūnos rīsus. Interentā meklēju, bet neatradu īsti recepti brūnajiem tieši rīsiem, pilns tikai ar balto rīsu gatavošanu. Tad nu jautājums- Vai kāda nevēlas padalīties ar brūno rīsu gatavošanu , kā jāgatavo?
18.07.2016 18:30 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Gatavoju tieši tāpat kā parastos, tikai nedaudz ilgāk jāpavāra: 1 glāze rīsu uz 1 glāzi ūdens, nedaudz sāls, var ielikt kādu anīsa zvaigzni, vāru līdz rīsi gandrīz gatavi, tad noņemu no uguns, uzlieku katliņam vāku un atstāju uz kādām 15 minūtēm, lai piebriest līdz galam.
18.07.2016 18:34 |
 
Reitings 300
Reģ: 10.06.2016
katra, O paldies!(l)(l)
18.07.2016 18:37 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Interesanti, es rīsus vāru 1:2, t.i., viena glāze rīsi un divas glāzes karsts ūdens. Pielielu sāli un dažreiz pusi citrona.
19.07.2016 13:21 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Pielieku*
19.07.2016 13:22 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
vāru tāpat kā baltos, tikai mazliet ilgāk!!
bet pēdējā laikā rīsus aizstāju ar bulguru, tik ņammmiiiiigi!!
19.07.2016 13:31 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Es sākumā paturu aukstā ūdeni, tad kādas 40 min vāru. Parsvarā ar dārzeņiem/olu/saldo krējumu vēl pasautēju, jo plikus ēst nevaru.
19.07.2016 13:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!