Sveikas,vēlos padalīties savā nepatīkamajā pieredzē ar šo apsardzes firmu.
Biju kliente gandrīz 10 gadus,tāču firmas patiesā seja atklājās brīdī,kad nolēmu mainīt apsardzes firmas....
Divus mēnešus atpakaļ pārgāju no Koblenz uz citu apsardzes firmu. Manu iesniegumu par pakalpojumu izbeigšanu viņi joprojām neesot saņēmuši,šodien nosūtīju viņiem e-pastā vēlreiz,lai redz ka konkrētajā datumā ir nosūtīts atteikums,bet arī tad viņi ir tik bezkaunīgi un tēlo ka neko nav saņēmuši un neko nezinot. Tikai rēķinu turpināt sūtīt 2 mēnešus pēc līguma laušanas un piestādīt parādus,to gan viņi prot. Pajautājot kādēļ viņi man zvanīja dienu pēc, atteikuma izsūtīšanas,un piedāvāja zemākas cenas,lai tikai es paliktu pie viņiem. Viņi man atbildēja ka to darot automātiskais atbildētājs un ka ar mani arī šobrīd runājot automātiskais atbildētājs. Vai tā ir kompetenta cilvēka rīcība? Neminot jau to,ka tā sieviete,kura sēž taja biroja vairs man necēla klausuli,nācās zvanīt no cita numura. Jaunā apsardzes firma vēlreiz nosūtīs viņiem atteikuma vēstuli , un cerams ka šoreiz viņi to saņems un netēlos atkal ka nekā nezinot. Un interesanti ir tas,ka viņi pateica ka viņiem nevajag ne pa faksu , ne kā ierakstīto vēstuli nosūtīt atteikuma vēstuli,bet lai sūta e-pasta veidā. Hmm,laikam jau tādēļ ka,e-pastu vieglāk izdzēst un ignorēt nekā ierakstītu vēstuli,kuru tu saņem uz paraksta. :D