Randiņš ar meiteni no šī portāla

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Jau kādu laiku komunicēju ar vienu no šī foruma dalībniecēm; iespējams, nesen aprakstītā randiņa dēļ viņa uzaicināja mani uz tikšanos. Tā kā meitene par sevi manās acīs bija radījusi labu iespaidu ar savu korekto valodu, pieklājību un inteliģenci, bez īpašas vilcināšanās piekritu. Jāuzsver, ka šī randiņa apraksta publicēšana ir saskaņota ar konkrēto meiteni; vēl vairāk - viņa pat jokojot lūdza, lai es publicējot aprakstu, jo viņai esot interesanti iepazīties ar manām domām. Vienojāmies arī par to, ka neatklāšu viņas identitāti, ko, protams, nedarīšu.
Tikāmies šodien, no rīta puses, pie kāda sporta kluba. Jau iepriekš bijām vienojušies, ka abi būsim ģērbušies maiņas apģērbā, kas piemērots sportiskām aktivitātēm, un ziedus viņa nevēloties. To vietā atļāvos iegādāties mazu, simbolisku dāvaniņu.
Kad piebraucu, meitene mani jau gaidīja. Jāteic, ka sporta tērps viņai patiešām piestāvēja. Patika meitenes augums, labi trenēts un fiziski attīstīts, lai arī, ja tā godīgi, man šķiet, ka viņai netraucētu pieņemties svarā par dažiem kilogramiem. Nē, protams, korpulentas meitenes manī, maigi izsakoties, īpašas simpātijas neizraisa, tomēr viņas gadījumā kripata sievišķīgāku formu netraucētu, bet, protams, tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Ja runājam par meitenes seju, diemžēl man jāatzīst, ka tā mani neuzrunāja. Nepārprotiet - nekādā ziņā nevēlos to kritizēt (nav nekāda objektīva pamata), taču gluži vienkārši man viņas seja nešķita pievilcīga. Saprotams, varbūt daudziem puišiem tā ļoti patīk - kā jau sacīju, tad ir pilnīgi subjektīvi.
Meitene bija ļoti pieklājīga, smaidīga - tāds cilvēks, ar kuru patīkami pavadīt kopīgu laiku. Nedaudz pajokojām, draudzīgi paflirtējām, tad ķērāmies pie spēles, un šeit piedzīvoju milzu fiasko. Ar sportu esmu uz "Jūs", un televizora ekrānos viss izskatās tik vienkārši... Es spēlēju ārkārtīgi slikti; man radās iespaids, ka viņa par mani smejas. Droši vien, ja vērotu sevi no malas, arī pats smietos. Pēc kādas 20 minūšu ilgas spēles es biju sasvīdis tā, ka sviedru lāses tecēja pār manu seju, un elsu kā tvaika mašīna, bet viņa, šķiet, bija tikai iesildījusies. Sasprindzinot visus spēkus, man izdevās noturēties kopumā 40 minūtes, bet pēdējās 10 minūtes burtiski cīnījos ar pārgurumu. Kad vairs nespēju pakustēt un gandrīz saļimu laukumā, nospriedām, ka šai reizei pietiks mani spīdzināt. Saņēmu jauku komplimentu, ka viņa nepazīstot nevienu puisi, kas būtu tik vājš kā es - bija patīkami to dzirdēt, jo vismaz ar kaut ko esmu īpašs viņas acīs. :-) Pēc spēles devāmies atsvaidzināties un pārģērbties. Jau atkal vēlos uzsvērt, ka manā skatījumā viņai ir laba gaume apģērba izvēlē. Vasarīgā kleita un apavi viņai ļoti piestāvēja un izskatījās teicami. Patiešām bauda vērot meiteni ar skaistu augumu apģērbā, kas šo skaitumu eleganti izceļ.
Pēc sportiskajām aktivitātēm nolēmām doties ieturēt maltīti. Piedāvāju viņu aizvest, bet viņa vēlējās doties ar savu automašīnu, tādēļ braucām katra ar savu auto. Nezinu, iespējams, meitene baidījās sēsties svešā auto. Viņas auto bija atstāts tuvāk sporta klubam; viņa pirmā to sasniedza, tādēļ ar savu auto sekoju viņas mašīnai. Jāatzīst, ka meitenei derētu pamācīties vadīt automašīnu: vienu reizi man šķita, ka viņa tūdaļ izraisīs ceļu satiksmes negadījumu.
Pēc tam aptuveni 2 stundas pavadījām, baudot maltīti un tērzējot. Varēja just, ka mūsu intereses tomēr atšķiras: viņa lielāku uzsvaru lika uz sportu, aktīvo atpūtu un ceļošanu, kamēr es koncentrējos uz darbu, karjeru un ekonomiku. Viņa ir laba stāstītāja: ar interesi klausījos viņas stāstus par ceļojumiem, aplūkojām ceļojumu fotogrāfijas viņas viedtālrunī. Apbrīnoju viņas enerģiju un spēku būt tik aktīvai! Diemžēl man radās sajūta, ka manis stāstītais viņu pamatīgi garlaiko, lai arī mans (visai šaurais) interešu loks, visticamāk, garlaikotu vairumu cilvēku. Šķiet, vienīgā tēma, kurā radām kopsaucēju, bija skaistumkopšana. Dalījāmies savā pieredzē par dažādām skaistumkopšanas procedūrām, piemēram, abi diskutējām, kā abi koriģējam savas uzacis utt.
Pēc kopīgās maltītes pavadīju viņu uz viņas auto, atvēru durvis un palīdzēju iesēsties. Šeit mums radās jautra diskusija par to, kā pareizi svārkos jāiesēžas automašīnā, lai saglabātu pašcieņu. Es izskaidroju, ka, manuprāt, vispirms sānis jāapsēžas sēdeklī, tad cieši jāsaspiež kopā ceļgali un kājas jāieceļ salonā, turot ceļgalus saspiestus. Tad viņa demonstrēja dažādus paņēmienus, un man jāatzīst, ka man ļoti patika lūkoties uz viņas kājām. :-) Meitenei ir patiešām skaistas kājas, vienīgi, palūkojies uz tām tuvumā, es ieteiktu labāk veikt apakšstilbu liekā apmatojuma epilāciju, piemēram, vaksāciju vai fotoepilāciju, nevis depilāciju (skūšanu), jo pēdējā tomēr rada nelielas, bet pamanāmas ādas traumas.
Pēc šīs jautrās izklaides mēs atvadījāmies un vienojāmies, ka vēlāk dalīsimies ar saviem iespaidiem par randiņu un viens otru.
Apkopojot iespaidus, varu sacīt, ka randiņš visumā man patika. Lai arī neesmu īpaši sportisks, tomēr ir interesanti pabūt ārpus savas komforta zonas.
Meitenei ir patiešām skaists, labi trenēts augums, varbūt vienīgi derētu to padarīt kripatu sievišķīgāku. Šeit gan jāuzsver, ka man klaju nepatiku radu korpulentas meitenes.
Viņas seja, kā jau minēju, mani nesaistīja. Lai arī tai nav nekādu defektu, bet es neizjutu simpātijas.
Meitenei ir ļoti laba gaume apģērba izvēlē.
Viņa ir inteliģenta, pieklājīga, ar patīkamu, bagātu valodu. Man radās sajūta, ka viņai ir ļoti vispusīgs interešu loks, kaut arī tā arī nespēju atrast nevienu jomu, kurā viņa man šķistu īpaši zinoša.
Meitenei netraucētu uzlabot savas autovadīšanas prasmes un atbrīvot savas automašīnas salonu no ūdens pudelēm, maisiņiem, mitrām salvetēm, papīra dvieļiem u.c. priekšmetiem. Nezinu, man nepatīk, ja salons sāk atgādināt noliktavu.
Lai arī kopumā meitene mani nesaistīja kā personība un mēs, visticamāk, vairs nekad netiksimies, tomēr kopā ar viņu laiks pagāja nemanot. Vai es pieminēju, ka viņai ir patiešām skaistas kājas? :-)
Papildinu savu stāstu ar viņas vērtējumu par mani un manus komentārus par to.
Viņasprāt, es esot dažbrīd esot stīvs un samākslots - grūti šeit ko komentēt; man pašam šķiet, ka tas varētu būt saistīts ar to, ka izgāzos viņas priekšā ar savu vājo sniegumu spēlē. Ar mani komunicēt esot interesanti, tomēr viņai šķietot, ka es reizēm vēloties izcelties ar savām zināšanām - jā, piekrītu; vai tad sievietes nepūlas izcelties, piemēram, ar savu ārieni? :-)
Man esot krietni jāuzlabo sava sportiskā forma - piekrītu, bet šobrīd nejūtu īsti iedvesmu.
Tādam cilvēkam kā man esot grūti atrast, izveidot nopietnas attiecības, jo ar savu nostāju es varot atbiedēt meitenes - kaut kādā mērā man šim apgalvojumam jāpiekrīt, bet tur mainīt laikam neko nespēju.
Viņa esot jutusi zināmu diskomfortu, jo esot bijusi sajūta, ka es viņu vērtējot - jā, nemaz nenoliegšu, ka ārkārtīgi vērtēju meitenes, un nedomāju, ka tas būtu kas ļauns. Lai meitenes man pasaka, ka nevērtē puišus.
Man esot ļoti skaistas, vīrišķīgas acis - laikam izklausīšos iedomīgs, bet arī man pašam tās patīk. :-)
Ja viņa aizverot acis, tad vēloties "nodarboties ar seksu ar manu balsi" (tieši tā viņa arī sacīja), jo tā esot "vīrišķīga un ļoti pavedinoša" - vienīgi žēl, ka līdzīgas domas prātā viņai nenāca ar atvērtām acīm. :-)
Kopumā es, viņasprāt, esot "ļoti gudrs, neticami pieklājīgs un visādā ziņā interesants vīrietis", kaut arī absolūti ne viņas gaumē - arī viņa nav manā gaumē, tādēļ par šo nemaz neapvainojos.
Noslēgumā vēlos piebilst, ka iztirzājām arī privātas dabas jautājumus, bet tos, saprotams, šeit neaplūkošu.
Vēlos vēlreiz pateikties konkrētajai Cosmo meitenei par interesanto randiņu! Nešaubos, ka viņa izlasīs šo manis rakstīto. :-)
17.07.2016 15:50 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Manuprāt, problēma drīzāk slēpjas tajā, ka ļoti daudzi cilvēki nespēj pieņemt kritiku, kaut arī nekavējas kritizēt citus.
Atvainojiet, dāmas, jūs esat tikai cilvēki, turklāt vairums no jums ir tikai parasti vidusmēra cilvēki, kuriem piemīt ne viens vien trūkums. Atzīstiet taču to vienreiz!
Jā, šajā portālā ir atrodamas patiešām izcili skaistas un gudras meitenes, taču tādas šeit ir saskaitāmas uz vienas vai divu roku pirkstiem.
18.07.2016 00:36 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
Breath99-Gaumes ir dazadas. Kadai citai liksies tiesi preteji :-)
18.07.2016 00:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Atvainojiet, dāmas, jūs esat tikai cilvēki, turklāt vairums no jums ir tikai parasti vidusmēra cilvēki, kuriem piemīt ne viens vien trūkums. Atzīstiet taču to vienreiz!

Protams ka meitenes apzinās ka viņām ir nepilnības, bet ko viņai tagad darīt? Dēļ tā ka vienam nepatīk viņas seja viņai jāskrien zem skalpeļa likties varbūt? Un tā pat kādreiz atradīsies kāds cits kuram atkal viņas seja nepatiks...
Kāda jēga ir vispār iet un skandināt to ka meitenēm ir trūkumi? Tā jau gana pasaulē kompleksi sievietēm nepietiek? Nez kāpēc rodas tādas anoreksiķes un pārspīlēti plastisko operāciju upuri? Jo viņi visi ir iedzīti smagos kompleksos par savu ķermeni un šie kompleksi ir radušies dēļ tādiem cilvēkiem kas nevis pieklājīgi un privāti pasaka ka viņai varbūt kājas bija drusku neforši noskūtas(dodot varbūt kādu padomu, ja tāds ir), bet gan paņem un publiski paziņo to ka nepatīk viņas seja!
Ko meitenei tagad būtu jāiesāk ar to informāciju ka tev nepatīk viņas seja? Jāliek vairāk kosmētika? Varbūt deguna operācija? A varbūt jaizmēģina visādi dīvainie seju koriģējošie rīki no ķīnas?.. Tas vien ka tādi murgi ir izdomāti parāda to cik skaistuma standarti ir aizgājuši par tālu, neatļaujot nekādus defektus sievietēm jo lūk uzrodas tādi vīrieši kuri nemāk muti paturēt arī ciet.
Nav jau sievietēm izvēle, vai nu būt kretīniski iedomīgām un mīlēt sevi tādas kādas ir, vai arī mocīities ar kompleksiem, cenšoties izdomāt veidus kā novērst visus savus defektus, lai tik atkal kāds svšinieks neizdomā pateikt to ka viņas ceļgali un vaigu kauli ir neglīti.
18.07.2016 01:09 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Miss Joker, +++
Man pašai sava seja nereti nepatīk - man ir apaļa sejas forma, kaitina, ka man neredz vaigu kaulus, tad vēl dažreiz šis tas nepatīk, un bieži vien kāda stulba pumpa uzmetas tieši pieres vidū, liekot man izskatīties kā indiešu dievietei. Kājas arī skuju ar Maximā nopirktiem skuvekļiem un man, atvainojos, kaut kā pie vienas vietas, ja pēc divām dienām kāds pamanīs manu kāju spalvu dīgstus vai skuvekļa atstātās rētas - es netaisos maksāt milzu naudu par skaistumkopšanas procedūrām, kuru rezultātā manas spalvas tiks no manis atdalītas mirklī kad tiks lietas manas asaras. Es skaistumkopšanas procedūras veicu sevis dēļ, un ja kādam vīrišķim nepatīk manas spalvas vai rētas uz kājām, tad man kārtējo reizi pie vienas vietas, jo es sev patīku. Un viss. Un ja kāds publiskā forumā nosauks manu seju par nepievilcīgu vai kājas par atbaidošām, acumirklī manās acīs zaudēs jebkādu vērtību. Cilvēkā var nepatikt daudz kas, bet vīrietim (!) nolaisties līdz prastas klaču bābas līmenim, ir zemākais punkts kur krist. Lēti, pretīgi un atbaidoši.
Ar to visu gribēju teikt tikai to, ka sievietes mīl par sevi pārliecinātus vīriešus, kuri arī tad, ja randiņš būs bijis neveiksmīgs vai otra pusīte nebūs iepatikusies, paklusēs, radot par sevi galanta, vīrišķīga vīrieša iespaidu. Bet šis ar visu šo "bet viņa teica, ka drīkst rakstīt bla bla bla bla bla" atgādina 9.klases audzēkņa sacerējumu par pirmo randiņu, kurā viņš zaudēja savu nevainību. Pēc vīrieša tiešām neizklausies. Pēc puišeļa, kura kontā ir tādi argumenti kā "A sievietes drīkst, bet es ne!?' gan izklausies. Sasodīta drosme - savu randiņa aprakstu, kurā aizvainota sieviete, publicēt sieviešu portālā. Baigais vecis esi.
18.07.2016 02:41 |

Reitings 201
Reģ: 11.07.2016
Miss Joker un Ophelia +++
18.07.2016 03:48 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Jā, šajā forumā novērojami klaču vīrieši gan labā, gan sliktā nozīmē. To slikto es te labāk nepieminēšu, bet par labo var parunāt - tas ir autors. Pat ja kāds atļauj publicēt privātas lietas, nav zolīdi to darīt. Kaut gan nevar zināt, vai efekts ir obligāti slikts - kā saka, nav ļaunuma bez labuma. Saprātīgāk ir nevis visam forumam pastāstīt gan viena, gan otra cilvēka kritiku par otru, bet paklusēt. Taču es nesaprotu, kāpēc visi tik nopietni ir uztvēruši meitenei adresēto kritiku. Manis pēc tai meitenei kājas varētu būt noaugušas kā pērtiķim un mašīna piebāzta ar tukšām butelēm kā bomzim. Tas jau nenozīmē, ka viņa būtu slikts cilvēks.
18.07.2016 07:43 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Man grūti iedomāties, ka jebkura sevi cienoša sieviete pieļautu, ka ar viņu kas tāds notiek, respektīvi, tiek izveidots skrupulozs tikšanās scenārijs (labi, to jau neviens R.kungam nevar aizliegt), turklāt - vēl publiskots šeit. Tāpat redzams, uz ko šis nepārspējamā intelekta un neticamās pieklājības maiss velk - tikai uz savu spalviņu spodrināšanu. Apbrīnojama augstprātība un uzpūtība.
Man grūti ticēt arī tam, ka īsts vīrietis jebkad kaut ko tādu varētu uzrakstīt, bet nu - katram jau savi īstuma un vīriešu standarti.
Ja tas patiešām noticis dzīvē, varu tikai apbrīnot sievieti par viņas stoicismu, spēju līdz pēdējam palikt malā.
18.07.2016 07:56 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Roberts.I - vai tu redzi starību, starp "aprakstīt randiņu un savus iespaidus" no "aprakstīt meitenes izskatu? "?
Vispār iespaids palika tāds - viss šis aprksts ir atriebība par to meitenes ironisko (nu visdrīzāk tā jau bija pat sarkastiska) frāzi
Saņēmu jauku komplimentu, ka viņa nepazīstot nevienu puisi, kas būtu tik vājš kā es
. Bet nu jā, meitenei vienkārši šāda humora izjūta,bet autors jau velk uz patmīlīgu un viegli aizvainojamu pāvu.
Piedod, autor, bet šādus ieteikumus kā nomainīt epilācijas/depilācijas veidu tomēr izsaka personīgi, nevis publiski. Tomēr dziļi personiskām, individuālām un intīmām (ceru, ka te visi saprot, ka vārds intimitāte nav saistāms tikai ar seksualitātes izpausmi) lietām tādām arī jāpaliek.
Turklāt - minimāli nobrāzumi no skūšanās un pāris spalviņas (visticamāk, gaišās) - nu tur īpaši cītīgi bija jāmeklē pie kā piepisties.
Par to, ka obligāti bija jāpiemin, ka seja nepatika - es vispār klusēju.
Secinājumi divi - meitenes, nu nav vērts iet randiņos ar cosmo puišiem, tas ir pirmais. Otrais - nedod Dievs jums aizvainot vīrieša ego.
18.07.2016 08:15 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Tēma vairāk liekas tāda kā sevis slavināšana, kas šķiet vienīgais iemesls šo visu rakstīt, jo- problēmas nav, atbildes uz jautājumiem mums nav un kā pats saki- noteikti nekad neuzzināsi- tad priekš kam tas viss bija jāraksta? Protams, lai pastāstītu kāds princis baltā zirgā un meitenes/sievietes tik drukā vēstules, lai šis bruņinieks viņas vestu uz restorāniem, atvērtu auto durvis (bez šaubām arī visas citas durvis, kas gadītos viņu ceļā) un visādi citādi būtu ļoti taktisks, pieklājīgs un bauda kā acīm tā dvēselei!

Šis ir mans komentārs pie "pilnīgi neveiksmīgā randiņa"un šī diskusija tikai apliecina to, ka manas domas bija pareizas, rdzot to, ka tu TAJĀ PAŠĀ DIENĀ, visticamāk, tulīt pēc randiņa sēdies pie pc, lai uzdrukātu cosmo, ka ir kāda uzķērusies un iedomājaties tikai- TEV BIJIS RANDIŅŠ AR KĀDU NO COSMU un jā- tev bijis randiņš kā tads- jupiii, randiņš, iedomājietis tik! (l)
Paldies Dievam, es nevaru iedomāties, ka mans vīrietis uzvestos šadi un ļoti ceru, ka nekad nekas tāds nenotiks.
1.kārt, viņš nesēž cosmo un nedrukā palagus, noliekot citus (varbūt vairāk parunā par sevi, ne citiem)
2.kārt, tu nesaproti atšķirību starp izklaidi un darba iterviju vai eksāmenu, ja vari paziņot, ka sievietei nav tēmas kurā viņa padziļināti orjentētos. Kas liek domāt, ka tieši tamdēl ieguvi apzīmējumu- stīvs un samākslots, gan jau to arī var pamatot ar- viszinis un garlaicīgs, jo neproti atpūsties un visu laiku uzbāzies ar nopietnām sarunām.
3.kārt, pat ja man gadījušās domstarpības ar savu vīrieti, viņš nekad, NEKAD neatļautos to klāstīt citiem, kur vēl ko teikt par izskatu, viņš vienkārši paklusētu un tas attiecas arī uz citām sievietēm- viņš viņām neuzbāžas ar savu viedokli, no sērijas- klausies, tev nav smuka seja un kājas tu nemāki epilēt... Un tad nu es saprotu kā man ir paveicies ar vīrieti. (l)
18.07.2016 08:17 |

Reitings 688
Es ļoti lūdzu tai meitenei (ja vien viņa eksistē) - izveido kaut viltus profilu un uzraksti savus iespaidus. Patiesos.
18.07.2016 08:21 |

10 gadi
Reitings 1601
Manuprāt, problēma drīzāk slēpjas tajā, ka ļoti daudzi cilvēki nespēj pieņemt kritiku, kaut arī nekavējas kritizēt citus.

Jā tu un tāpēc steidzies uzcept noliekošu topiku, jo tas ego tika aizvainots.
Ja tas patiešām noticis dzīvē, varu tikai apbrīnot sievieti par viņas stoicismu, spēju līdz pēdējam palikt malā.

Pievienojos un ceru, ka tu nenolaidīsies līdz autora līmenim, tāpat ir skaidrs, ka tu esi skaista un labā formā, tikai autoram aizvainojums, ka tu atļāvies viņu kritizēt, pasakot, ka viņš nav tavā gaumē, tāpēc viņš uzstāj- tas jau nekas, tu man arī nepatīc! Tā jau redz ir ar tiem aizvainotajiem puišeļiem... kas iedomājies vīrietis esam...
18.07.2016 08:26 |

10 gadi
Reitings 1601
Es ļoti lūdzu tai meitenei (ja vien viņa eksistē) - izveido kaut viltus profilu un uzraksti savus iespaidus. Patiesos.

Kas tur ko stāstīt autors saprata, ka nevar viņu dabūt un tāpēc sāka nolikt, cik sekla viņa ir un neglīta, tas pēc visa apraksta jau tāpat skaidrs, bez otras puses izklāsta par notikušo.
18.07.2016 08:34 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Slima suņa murgi.
18.07.2016 08:38 |

Reitings 704
Reģ: 27.01.2015
Nez vai meitene teica,lai veido diskusiju par randinu. Drizak to vajadzeja vinai pasai privati uzrakstit!
Mulkis!!!
Pareizi ir,ka meitenes tevi dzes Skype...tirlins vien esi,bet gribi uzlekt augstak!
18.07.2016 08:45 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Par spalvam runajot tikai vienreiz esmu gajusi uz vaksaaciju un saausmigi nepatika. Nesaprotu tas sievietes kuras to spej paciest. Labak tad ar skuvekli nemos ,lai gan aada ir jutiga..kajas sarkanas pecskusanas.Man ari sejas formaa paliga un nav tie vaigu kauli izteikti ari ja daudz svaru nometu kaa nav taa nav. Esmu maza augumaa, bet zinu ka to ietekmet nevaru nekaadi. Priecajos ka ir abas rokas, kajas, neesmu kurla, akla vai smagi slima. Manuprat, vispar glavenais cilveeka ir personiba un kaut cik sevis sakopsana...neiet runa par skaistumkopsanas proceduram, geliu nagiem un solarijiem.
Ejot pa ielam redzu parisus kur meitene nebut nav nekada skaistule un tapat ir virietis blakam. :)
18.07.2016 08:51 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Vispār iespaids palika tāds - viss šis aprksts ir atriebība par to meitenes ironisko (nu visdrīzāk tā jau bija pat sarkastiska) frāzi
Saņēmu jauku komplimentu, ka viņa nepazīstot nevienu puisi, kas būtu tik vājš kā es

Kāpēc visas meitenes Roberta rīcībā cenšas saskatīt kaut ko ļaunu, ja neņem vērā personīgas informācijas izpļāpāšanu forumā? Kurš normāls cilvēks pats sevi pazemos tikai tāpēc, lai pazemotu citu cilvēku? Kur te loģika? Es visu randiņa atstāstu uztvēru kā pasaku bez pamācības, ne kā ko vairāk.
18.07.2016 09:07 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Vooov, Tev izdevās tikt pie randiņa ar Cosmo dāmu?! Apsveicuuuu! Un par laimi, esi pietiekoši vīrišķīgs un uzreiz ar to padalījies!
18.07.2016 09:20 |

Reitings 688
skudrulacis - es jau savu viedokli, man šķiet, esmu pilnībā izskaidrojusi. Nu nevajadzēja tik ļoti piesieties meitenes izskatam. īpaši, ka viņa pati bija lūgusi iespaidus par randiņu, nevis sava izskata aprakstu. Jā, jo jebkurai meitenei piezīmes par viņas izskatu mēdz būt visai aizvainojošas.
Turklāt, dotajā gadījumā tās savas izgāšanās apraksts šķiet, nu zini, nu tā kā pretinieka (tās meitenes) savlaicīga atbruņošana. Es pati mēdzu izmantot šādu taktiku strīdos, tad, kad obligāti jāanāk savu. Atzīstu savas kļūdas, izklāstu, kā es tās novērsīšu, un tad argumentēti sakauju pretinieku, iebakstot viņu ikvienā viņa kaut vissīkākajā kļūmītē. Un viss, pretiniekam nav ko atbildēt, esmu panākusi savu.
Autors, lai vai kāds, bet ir gana gudrs.
18.07.2016 09:20 |

Reitings 704
Reģ: 21.12.2015
Piemetīšu savus 5 centus
Lai arī pilnībā neizprotu diskusijas jēgu vai vajadzību, šūmēšanos nesaprotu. Nu godīgi uzrakstīja, tieši kā meitene esot lūgusi. Tā, protams, pēc tam nožēloja. Nu neprasi to, ko negribi zināt. Meitenei varētu būt problēmas ar pašapziņu. Puisis savukārt zin ko vēlas. Jā, varbūt netaktiskums lien ārā arī ikdienas tikšanās reizēs, bet tas jau neliedz meklēt to īsto, kuru tas neuztrauks.
Saņēmu jauku komplimentu, ka viņa nepazīstot nevienu puisi, kas būtu tik vājš kā es - bija patīkami to dzirdēt, jo vismaz ar kaut ko esmu īpašs viņas acīs.

Es šo uztvēru kā saraksmu, bet nu okei, mazums :D
18.07.2016 10:22 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Man gan šķiet, ka šis ir kādas dāmas fantāzijas lidojums, taču tad, ja tā tomēr ir bijis, nesaprotu pārmetumus tēmas autoram. Es tiešām nemanīju neko, par ko varētu apvainoties+un man pat šķiet, ka šī meitenei ir bijusi ļoti vērtīga pieredze. Būdama pārliecināta par to, cik viņa neatvairāma un skaista, pati uzaicina vīrieti uz randiņu (ja jau gribēja satikt, varēja tomēr panākt, ka vīrietis pats šo soli sper), viņa pati vēlējās sevi "atrādīt", bet apvainojās, kad uzzināja, ka viņas seja visiem nepatīk:) Tas taču ir smieklīgi! Spriest par to, kā pareizi sēsties mašīnā, pat man prātā neienāktu, lai gan tarakāni arī manā galvā kliedz, ka man ir skaistas kājas un ar tām jālielās, taču tad, ja vēlies sevi parādīt, ir jārēķinās, ka kāds arī kut ko redzēs un pamanīs. Es nebūtu apvainojusies par to, ja kāds par mani šādu aprakstu ievietotu (seja nav skaista, kājas ir glītas, sportā reizēm kaut kas padodas, lai gan es viņai noteikti zaudētu), taču man būtu kauns par sevi, ja es kādreiz runātu randiņā par uzacīm vai citām ne mazāk st*lbām tēmām. Žēl, ka nav ne laika, ne enerģijas, lai liktu tēmas autoram sevi uz randiņu aicināt (nerunājot jau par to, ka vīrs šo varētu nesaprast), jo šādas tikšanās man šķiet ļoti veselīgas un lietderīgas, kad pašvērtējums kļūst nekaunīgi augsts. Un tad, ja tas tik cītīgi audzēts, ka pašai kāds jāaicina, lai mani apjūsmo, ir jāprot pieņemt otra kritiku.
18.07.2016 11:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)