Jau kādu laiku komunicēju ar vienu no šī foruma dalībniecēm; iespējams, nesen aprakstītā randiņa dēļ viņa uzaicināja mani uz tikšanos. Tā kā meitene par sevi manās acīs bija radījusi labu iespaidu ar savu korekto valodu, pieklājību un inteliģenci, bez īpašas vilcināšanās piekritu. Jāuzsver, ka šī randiņa apraksta publicēšana ir saskaņota ar konkrēto meiteni; vēl vairāk - viņa pat jokojot lūdza, lai es publicējot aprakstu, jo viņai esot interesanti iepazīties ar manām domām. Vienojāmies arī par to, ka neatklāšu viņas identitāti, ko, protams, nedarīšu.
Tikāmies šodien, no rīta puses, pie kāda sporta kluba. Jau iepriekš bijām vienojušies, ka abi būsim ģērbušies maiņas apģērbā, kas piemērots sportiskām aktivitātēm, un ziedus viņa nevēloties. To vietā atļāvos iegādāties mazu, simbolisku dāvaniņu.
Kad piebraucu, meitene mani jau gaidīja. Jāteic, ka sporta tērps viņai patiešām piestāvēja. Patika meitenes augums, labi trenēts un fiziski attīstīts, lai arī, ja tā godīgi, man šķiet, ka viņai netraucētu pieņemties svarā par dažiem kilogramiem. Nē, protams, korpulentas meitenes manī, maigi izsakoties, īpašas simpātijas neizraisa, tomēr viņas gadījumā kripata sievišķīgāku formu netraucētu, bet, protams, tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Ja runājam par meitenes seju, diemžēl man jāatzīst, ka tā mani neuzrunāja. Nepārprotiet - nekādā ziņā nevēlos to kritizēt (nav nekāda objektīva pamata), taču gluži vienkārši man viņas seja nešķita pievilcīga. Saprotams, varbūt daudziem puišiem tā ļoti patīk - kā jau sacīju, tad ir pilnīgi subjektīvi.
Meitene bija ļoti pieklājīga, smaidīga - tāds cilvēks, ar kuru patīkami pavadīt kopīgu laiku. Nedaudz pajokojām, draudzīgi paflirtējām, tad ķērāmies pie spēles, un šeit piedzīvoju milzu fiasko. Ar sportu esmu uz "Jūs", un televizora ekrānos viss izskatās tik vienkārši... Es spēlēju ārkārtīgi slikti; man radās iespaids, ka viņa par mani smejas. Droši vien, ja vērotu sevi no malas, arī pats smietos. Pēc kādas 20 minūšu ilgas spēles es biju sasvīdis tā, ka sviedru lāses tecēja pār manu seju, un elsu kā tvaika mašīna, bet viņa, šķiet, bija tikai iesildījusies. Sasprindzinot visus spēkus, man izdevās noturēties kopumā 40 minūtes, bet pēdējās 10 minūtes burtiski cīnījos ar pārgurumu. Kad vairs nespēju pakustēt un gandrīz saļimu laukumā, nospriedām, ka šai reizei pietiks mani spīdzināt. Saņēmu jauku komplimentu, ka viņa nepazīstot nevienu puisi, kas būtu tik vājš kā es - bija patīkami to dzirdēt, jo vismaz ar kaut ko esmu īpašs viņas acīs. :-) Pēc spēles devāmies atsvaidzināties un pārģērbties. Jau atkal vēlos uzsvērt, ka manā skatījumā viņai ir laba gaume apģērba izvēlē. Vasarīgā kleita un apavi viņai ļoti piestāvēja un izskatījās teicami. Patiešām bauda vērot meiteni ar skaistu augumu apģērbā, kas šo skaitumu eleganti izceļ.
Pēc sportiskajām aktivitātēm nolēmām doties ieturēt maltīti. Piedāvāju viņu aizvest, bet viņa vēlējās doties ar savu automašīnu, tādēļ braucām katra ar savu auto. Nezinu, iespējams, meitene baidījās sēsties svešā auto. Viņas auto bija atstāts tuvāk sporta klubam; viņa pirmā to sasniedza, tādēļ ar savu auto sekoju viņas mašīnai. Jāatzīst, ka meitenei derētu pamācīties vadīt automašīnu: vienu reizi man šķita, ka viņa tūdaļ izraisīs ceļu satiksmes negadījumu.
Pēc tam aptuveni 2 stundas pavadījām, baudot maltīti un tērzējot. Varēja just, ka mūsu intereses tomēr atšķiras: viņa lielāku uzsvaru lika uz sportu, aktīvo atpūtu un ceļošanu, kamēr es koncentrējos uz darbu, karjeru un ekonomiku. Viņa ir laba stāstītāja: ar interesi klausījos viņas stāstus par ceļojumiem, aplūkojām ceļojumu fotogrāfijas viņas viedtālrunī. Apbrīnoju viņas enerģiju un spēku būt tik aktīvai! Diemžēl man radās sajūta, ka manis stāstītais viņu pamatīgi garlaiko, lai arī mans (visai šaurais) interešu loks, visticamāk, garlaikotu vairumu cilvēku. Šķiet, vienīgā tēma, kurā radām kopsaucēju, bija skaistumkopšana. Dalījāmies savā pieredzē par dažādām skaistumkopšanas procedūrām, piemēram, abi diskutējām, kā abi koriģējam savas uzacis utt.
Pēc kopīgās maltītes pavadīju viņu uz viņas auto, atvēru durvis un palīdzēju iesēsties. Šeit mums radās jautra diskusija par to, kā pareizi svārkos jāiesēžas automašīnā, lai saglabātu pašcieņu. Es izskaidroju, ka, manuprāt, vispirms sānis jāapsēžas sēdeklī, tad cieši jāsaspiež kopā ceļgali un kājas jāieceļ salonā, turot ceļgalus saspiestus. Tad viņa demonstrēja dažādus paņēmienus, un man jāatzīst, ka man ļoti patika lūkoties uz viņas kājām. :-) Meitenei ir patiešām skaistas kājas, vienīgi, palūkojies uz tām tuvumā, es ieteiktu labāk veikt apakšstilbu liekā apmatojuma epilāciju, piemēram, vaksāciju vai fotoepilāciju, nevis depilāciju (skūšanu), jo pēdējā tomēr rada nelielas, bet pamanāmas ādas traumas.
Pēc šīs jautrās izklaides mēs atvadījāmies un vienojāmies, ka vēlāk dalīsimies ar saviem iespaidiem par randiņu un viens otru.
Apkopojot iespaidus, varu sacīt, ka randiņš visumā man patika. Lai arī neesmu īpaši sportisks, tomēr ir interesanti pabūt ārpus savas komforta zonas.
Meitenei ir patiešām skaists, labi trenēts augums, varbūt vienīgi derētu to padarīt kripatu sievišķīgāku. Šeit gan jāuzsver, ka man klaju nepatiku radu korpulentas meitenes.
Viņas seja, kā jau minēju, mani nesaistīja. Lai arī tai nav nekādu defektu, bet es neizjutu simpātijas.
Meitenei ir ļoti laba gaume apģērba izvēlē.
Viņa ir inteliģenta, pieklājīga, ar patīkamu, bagātu valodu. Man radās sajūta, ka viņai ir ļoti vispusīgs interešu loks, kaut arī tā arī nespēju atrast nevienu jomu, kurā viņa man šķistu īpaši zinoša.
Meitenei netraucētu uzlabot savas autovadīšanas prasmes un atbrīvot savas automašīnas salonu no ūdens pudelēm, maisiņiem, mitrām salvetēm, papīra dvieļiem u.c. priekšmetiem. Nezinu, man nepatīk, ja salons sāk atgādināt noliktavu.
Lai arī kopumā meitene mani nesaistīja kā personība un mēs, visticamāk, vairs nekad netiksimies, tomēr kopā ar viņu laiks pagāja nemanot. Vai es pieminēju, ka viņai ir patiešām skaistas kājas? :-)
Papildinu savu stāstu ar viņas vērtējumu par mani un manus komentārus par to.
Viņasprāt, es esot dažbrīd esot stīvs un samākslots - grūti šeit ko komentēt; man pašam šķiet, ka tas varētu būt saistīts ar to, ka izgāzos viņas priekšā ar savu vājo sniegumu spēlē. Ar mani komunicēt esot interesanti, tomēr viņai šķietot, ka es reizēm vēloties izcelties ar savām zināšanām - jā, piekrītu; vai tad sievietes nepūlas izcelties, piemēram, ar savu ārieni? :-)
Man esot krietni jāuzlabo sava sportiskā forma - piekrītu, bet šobrīd nejūtu īsti iedvesmu.
Tādam cilvēkam kā man esot grūti atrast, izveidot nopietnas attiecības, jo ar savu nostāju es varot atbiedēt meitenes - kaut kādā mērā man šim apgalvojumam jāpiekrīt, bet tur mainīt laikam neko nespēju.
Viņa esot jutusi zināmu diskomfortu, jo esot bijusi sajūta, ka es viņu vērtējot - jā, nemaz nenoliegšu, ka ārkārtīgi vērtēju meitenes, un nedomāju, ka tas būtu kas ļauns. Lai meitenes man pasaka, ka nevērtē puišus.
Man esot ļoti skaistas, vīrišķīgas acis - laikam izklausīšos iedomīgs, bet arī man pašam tās patīk. :-)
Ja viņa aizverot acis, tad vēloties "nodarboties ar seksu ar manu balsi" (tieši tā viņa arī sacīja), jo tā esot "vīrišķīga un ļoti pavedinoša" - vienīgi žēl, ka līdzīgas domas prātā viņai nenāca ar atvērtām acīm. :-)
Kopumā es, viņasprāt, esot "ļoti gudrs, neticami pieklājīgs un visādā ziņā interesants vīrietis", kaut arī absolūti ne viņas gaumē - arī viņa nav manā gaumē, tādēļ par šo nemaz neapvainojos.
Noslēgumā vēlos piebilst, ka iztirzājām arī privātas dabas jautājumus, bet tos, saprotams, šeit neaplūkošu.
Vēlos vēlreiz pateikties konkrētajai Cosmo meitenei par interesanto randiņu! Nešaubos, ka viņa izlasīs šo manis rakstīto. :-)