čau. Zinu, ka miljons tēmas bijušas par šo, bet man gribas vēlreiz Tātad gaidāma ballīte ar dažiem bērniem un dažiem pieaugušajiem. Mūžīgā problēma ar galdu Nezinu, ko likt. Gribu ieteikumus par garšīgiem grauzdiņu salātiem, pupiņu salātiem, varbūt makaronu salātiem. Es googlēju jau pāris h, bet neatradu neko, kas uzrunā
Pupiņu salāti ļoti garšīgi ar konservētiem ananāsiem, žāvētu vistu, mazliet valriekstiem, gurķis + majonēze. Siers, tomāts, kukurūza, mazliet ķiploks, majonēze, pa virsu grauzdiņi.
Pievienojos interesei par makaronu salātiem, būtu jauki, ja kāda padalītos ar receptītēm. Bet vispār, runājot par salātiem, kopš man jāgatavo un vairs nav izvēles - darīt to vai nē - esmu nonākusi pie secinājuma, ka visgaršīgāk, bieži vien sanāk, eksperimentējot. Es bieži sūdzos, ka manā ledusskapī nekā nav, bet, kad draugs izvelk un saliek kopā to, kas ir, sanāk ļoti, ļoti garšīgi.
Grauzdiņu salāti vienkārši un gaaršīgi kārtās salikti,grauzdiņi,majonēze,siers,majonēze,kukurūzu un tā uz riņķi.Majonēzi pēc ieskatiem.var likt visās kārtās,var likt vienā..
Tikai uzkodas. Gribas kādu 2 veidu salātus (viens no tiem tāpat būs rosols, jo priekšnieks pieprasa ) un tad vēl domāju, ko darīt, jo baigi noņemties negribas, bet sabērt čipšus traukā tā vienkārši ar negribas
Biju bērnībā ciemos. Un tur bija tādi salāti kā makaroni ar rosoli!!! Tas bija pats drausmīgākais ēdiens, ko es vispār jebkad esmu ēdusi!!! Galvenais, ka man spieda viņus vēl ēst kaut gan man jau bija slikti!!! Es tā vakarā mājās vēmu!!!
Es pupiņu salātos neliktu ananasu, jo, manuprāt, bērniem var negaršot tādas specifiskas kombinācijas, ja jau pat ne visiem lielajiem garšo. Dārzeņu, sieru plate ar mērcīti, nageti ar mērcīti. Dažādi uzkodu iesmiņi, dažādās kombinācijās salikti kārtās no siera/gaļveidīgajiem/olīvām/vīnogām/cherry tomātiņiem/mazajiem marinētajiem gurķīsiem utt - manuprāt. bērniem tas tā forši, ka nav jāsēž pie galda, bet var tāpat paņemt ko uzkožamu
ja ballītē būs bērni noteikti patiks čipsu salāti, ātri un vienkārši. Apakšā vārītā desa, kukurūza, varbūt ola, bet kaut kam tur vēl bija jābūt, pēkšņi aizmirsu ), (majonēze un pa virsu sadrupināti čipsi