vēlos mazliet izkratīt sirdi un izstāstīt savu stāstu,varbut kāda dzīves gudra sieviete spēs mani atbalstīt:)
tādat,pirms diviem gadiem iepazinos ar vīrieti,šo divu gadu laikā mēs regulāri tikāmies,bet nekādas nopietnās attiecības mums nebija,taču tikāmies katru nedēļu.mūsu savstarpējās attiecības jau ir kļuvušas ļoti dziļas,jūtu ziņā,jo ilgi mēs viens bez otra nevaram,ir spēcīga pievilkšanās vienam pie otra,bet arī dzīvot kopā vēl nevaram,tur sākas problēma.šogad jau jūnija sākumā sarunājam,ka netiksimies,lai būtu laiks visu apdomāt un sakārtot domas,lai varētu vai nu sākt dzīvot kopā vai to visu pārtraukt,jo turpināt visu tā kā ir tagad vairs nespējam.protams mēs neizturējām un jau vairākas reizes atkal tikāmies un bijām vecajās sliedēs.tagad atkal esam norunājuši,ka tomēr ir vajadzīgs šis laiks.bet ir tik nenormāli grūti izturēt un visu laiku par viņu tikai varu domāt,nezinu kā izturēt šo laiku,kamēr viss noskaidrojas,it īpasi šis brīvdienas,viņš ar draugiem brauc uz festivālu,tur noteikti būs jaunas iepazīšanās kā jau parasti šādos pasākumos un mani tas uztrauc.zinu,ka viņam ir jūtas pret mani,tas ir acīmredzami,taču tas nemaina faktu ka uztraucos par to kas un kā būs.
mums viss ir tik sarežģīti,jo man ir bērns,tieši tāpēc viņam ir vajadzīgs šis laiks lai sakārtotu savas domas,jo kā viņš teica viņam tas ir kaut kas svešs un viņam ir jāsaprot vai viņš varēs un kā tas būs dzīvot trijatā,jo bērns jau arī ir diezgan liels un abiem ir jāpielāgos,sobrīd viņi saprotas labi.
viņš nav no tiem cilvēkiem kas pārgalvīgi lēks kopdzīvē,tieši tapēc vēlas visu apdomāt,lai neviens neciestu.pats arī tuvākajā laikā grib veidot ģīmeni ir man teicis,ka redz mani kā savu sievu un bērnu māti,taču sobrīd viņu attur tieši tas,kā mēs tagad dzīvotu trijata,tas viņu vēl biedē.
ļoti gari sanāca,vēļos dzirdēt kādu padomu,šobrīd ir tik grūti to pārdzīvot,nezinu kā to visu ņemt vieglāk,jo viņš man ir ļoti tuvs un svarīgs.arī viņš saka,ka esot attalumā no manis viņš tāpat iekšēji mani spēj sajust.traki divi gadi aiz muguras ar cerību,ka drīz viss mainīsies